Pomohol by viac ako Casado ktorý sa môže predať, tým pádom máš kvalitného hráča do rotácie a milióny k dobru. Určite pomôže viac ako Bernal keďže má skúsenosti aj zo zápasov ako finále LM a myslím že aj ako Garcia, hlavne keby bol za zenitom tak nehrá základ v Bayerne.
Z 19 zápasov v lige nastúpil do 15 v základe, majú tam 4 záložníkov aj s ním na 2 pozície a to môže hrať stred ešte Guerreiro ako u nás Garcia, tak je logické že nehráva 90 minút každý zápas. Tiež neviem kde si vyčítal že chce odísť kvôli tomu že je lavičkár ( aj keď nie je ). Kto je potom riešenie? Ďalší chalan z akadémie ktorý má skúsenosti zo zápasov proti treťoligistom a keď sa nám zraní Pedri alebo FdJ, tak máme problém vystavať fungujúcu zálohu.
Vyzerá to tak že budúci rok v zostave nebude nikto so skúsenosťami z finále LM, a Goretzka nás z tejto biedy veru nevytrhne takže to neni argument prečo ho priniesť... Pedriho nahradí Olmo lepšie ako Goretzka... a samozrejme pevne verím že tento rok tie skúsenosti z finále LM získame :)
kluc, Olmo podľa mňa adekvátne nenahradí Pedriho nikdy. Keď už tak viac mi pasuje skôr Bernal (ale to je z dlhodobého hladiska). Goretzku nemam moc nasledovaného ale čo si pamätám tak pod Flickom v Bayerne bol monštrum na pozícii 6ky, nie? Či Goretzka, či Bernardo by do rotácie za málo peňazí boli super. A kludne sa môže stať, že by u nás nastupoval namiesto Frenkieho vedľa Pedriho.
Však som napísal 3 argumenty pre ktoré ho priniesť. Kvalita, skúsenosti, náhrada za predaného Casada z ktorého kvapnú € na posilu do obrany alebo útoku. Olmo je super ale tiež náchylný na zranenia a máva kolísavú formu. Defenzívne a po fyzickej stránke na tom lepšie nieje, Goretzka je práve profilovo dobrý hráč na doplnenie kádra.
Nemáme v zálohe jediného hráča nad 30 a robíte tu drámu okolo veku a výkonnosti. Len tak na pripomenutie, 2 sezóny dozadu hral Real finále LM s 34r Kroosom v základe ktorého striedal ešte starší Modrič. City sezónu predtým s Gundoganom a KdB obaja po 30, Real sezóna predtým komplet záloha 30+. Minulú sezónu nás vyradil Inter a v zálohe mali 36r Mkhitaryana a Calhanoglu mal 30 na krku. Nik nehovorí že to bude hráč do základu, ani by som ho tam nechcel ale bol by to prínos do tímu.
Jackopz Goretzka nieje hrac do rotacie, s tym by sa neuspokojil podla mna. a ani z nizkou mzdou v zmluve. ak by prisiel tak by sa pre neho muselo najst miesto v zaklade.
inak suhlasim, ze je to velmi kvalitny hrac a ze neni ani zdaleka za zenitom a verim tomu, ze pritomnost Flicka by pomohla zmiernit platove poziadavky
Nemáme v zálohe jediného hráča nad 30 a robíte tu drámu okolo veku a výkonnosti. Len tak na pripomenutie, 2 sezóny dozadu hral Real finále LM s 34r Kroosom v základe ktorého striedal ešte starší Modrič. City sezónu predtým s Gundoganom a KdB obaja po 30, Real sezóna predtým komplet záloha 30+. Minulú sezónu nás vyradil Inter a v zálohe mali 36r Mkhitaryana a Calhanoglu mal 30 na krku. Nik nehovorí že to bude hráč do základu, ani by som ho tam nechcel ale bol by to prínos do tímu.
inak suhlasim, ze je to velmi kvalitny hrac a ze neni ani zdaleka za zenitom a verim tomu, ze pritomnost Flicka by pomohla zmiernit platove poziadavky