Otázka je, jestli to je tak hrozný. Reálně fotbal před a po 10 letech je velký rozdíl. Bůh ví, kam to směřuje a chceš bojovat proti nejlepším, musíš taky mít na to peníze. Jen láskou to nezvládneš. Každou sezónu nějak lepit, protože nemáme ani 1:1 není cesta.
ja sa stavim, ze vyhra a nebude het.
No a ucel svati prostriedky, zial. Treba si povedat, ze nosit UNICEF/UNCHR je pekne. Ale zial ak chceme byt konkurencie schopny, potrewbujeme sponzorov. Inak ostatni napumpuju peniaze do klubov a akupia vsetko co vie behat.
nemesis, henrich ti to nepovie, to sú len také prázdne reči. On to vie a nik z Barce nevie a nemôžeme fungovať v režime 1vs1? Dať si na dres UNCHR to pomôže utečencom? Nech Arabi zaplatia a potom sa dá pomôcť hocikomu. Aspoň tie “hnusné” petrodolare budú použité na dobré veci.
No začal by som výdavkami na platy každopádne, to je to čo najviac vplýva na režim 1vs1. Máme 6 hráčov s platom nad 19 mega ročne s bonusmi. U atlétov taký plat berie len Oblak. Zvyšok platy 2x15M a ostatní pod 10M. U nás nepotrebny štegen 19,8. Lewa a De Jong po 26 mega ročne. A srdciari, ktorí tvrdia, že tu chcú ukončiť karieru, tak by nemuseli brať 20 mega, keby sa uskromnili s 15. Tie platy vyjednalo už terajšie vedenie barelony pri predlžovani kontraktov, takže je to ich maslo prečo nie sme v pravidle 1:1. Za tie roky pod ich vedenim, keby to vyriešili v prvý rok tak už sme dávno v 1+1. Ale oni ešte predraženého nekonzistného crashforda tu donesú, ktorý by si výkonostne zaslúžil max 5 mega ročne.
mne osobne toto nevadi. ze nikto postavi tematicky mrakodrap niekde v pusti, to klubu nijak neublizi a zarobia sa peniaze. superpohar v arabii mi napr. vadi velmi
Nezabudnime naše logo prispôsobiť len preto, aby sme tam arabov "neurazili", presne tak, ako to RM urobili. Dnešná Európa a Európania sú bez chrbtovej kosti. U nás si moslimovia robia, čo chcú, a my sa predáme za petrodoláre ako také ***vy. Lebo rýchle a potrebné peniaze.
Real ma tiež viacmenej neobmedzeny a vidiš kde sú, psg tiež a vidiš kde sú, city ani nehovorím. Ak si len gloryhunter, ktorý potrebuje mať klub s najviac financiami na svete tak si nemal začať fandiť barce ale ropakom 😀 Zvládli sme to bez ropákov predtým, zvládneme aj teraz ak samozrejme budeme mať vedenie, ktoré rozumie nákladom a nie barta alebo slabšiu verziu barta laportu 😀 snáď tí čo prídu po ňom nebudú ešte horší.
To teda, proto Barca vyhrála LM před 10 lety, protože držíme krok. Vychovala se generace, která tu dlouho nebyla, žít jen z La Masie taky nejde. Frenkie tu je, protože se přeplatilo PSG platem.
ja sa stavim, ze vyhra a nebude het.
No a ucel svati prostriedky, zial. Treba si povedat, ze nosit UNICEF/UNCHR je pekne. Ale zial ak chceme byt konkurencie schopny, potrewbujeme sponzorov. Inak ostatni napumpuju peniaze do klubov a akupia vsetko co vie behat.
Myslis ze kazdy rok vytiahnes Yamala z akademie. A ked ani, dopadne ako Dro