mna zaujal na MS v Katare... vravim si, ze to by bol hrac na hrot do nasho systemu... v Atleticu mu to akosi nejde, ktovie kde je pricina... ale potencial ma urcite vacsi ako predvadza... mam nazor, ze hrac z Juznej Ameriky do nasho timu zapada herne, kombinacne a hlavne mentalne viac ako Haaland, Kane a ine europske hviezdy... z europskych narodov k nam pasuju herne Holandania a Dani myslim..., pri Francuzoch skripem zubami.... ine vynimky potvrdzuju pravidlo... je to sice dnes vsetko globalne, ale kazdy ma vo vienku nejaku narodnu mentalitu, ci chceme alebo nie... to len moj nazor, mozno nie uplne spravny... za mna Juzna Amerika, mimo brazilskych prepadakov
Podľa mňa sú hráči Haaland a Kane potencionálne oveľa viac ako Álvares. Určite by to bolo super, ak by sa Barci podarilo jedného z nich získať. To je môj názor.
Prajem Arsenalu a Chelsea aby všetko išlo hladko a jeden z nich Alvareza získal - a to za takých podmienok aby Barcelona ani len nemohla byť v hre. To by bol sen, nebyť ošklbaný Atleticom a dostať horšieho hráča ako je Ferran!
Pozři se kde oba a v jakém systému oba hrají, a pod KYM hlavně hrají. Možná ti to prijde k smíchu porovnávat neporovnatelné. Samozřejmě že Alvarez je o několik tříd lepší a platnejší hrač jak Ferran.
Naozaj? Starý Suarez tam prišiel s pozošívanými kolenami a mal omnoho lepšie čísla a vystrieľal in titul. Ten istý tréner, ten istý systém to je sranda čo? Nepochopiteľne ste do neho niektorí zaľúbení. Ja nehovorím že je to zlý hráč. Vôbec nie je. Ale... Ty sa pozri či si Barcelona môže dovoliť tohto hráča za tie peniaze a či ho potrebuje? Tieto nekonečné výhovorky v akom systéme a kde hrá, ako som dal porovnanie z 580 ročným Suarezom vyššie a hral aj v City a to bol úplne iný systém a čo tam také svetoborné dokázal aby stál tie prachy ktoré klub ani nemá?
suarez bol generacny utocnik mozno najlepsi svojej doby.
barcelona ma v celej europe najvacsie xG, cisla tu ma 38rocny lewa, ferran dokonca aj spaseny rashford.
system je dolezity-tak ako v nasom systeme mas vacsiu sancu mat lepsie cisla ako utocnik tak ako obranca tu je urcite tazsie ziskat ciste konto ako napriklad v arsenale.
ked tak veris ferranovi tak nemusime riesit ziadneho urocnika a ferran nam vystriela lm
Čítaj čo píšem ak chceš odpovedať a odpovedaj na to čo píšem - nie to čo Ty chceš. Ja chcem útočníka ale nie brutálne predraženého Alvareza NA KTORÉHO KLUB NEMÁ PENIAZE a nijako doteraz nikde neohúril a určite to nie je útočník takých kvalít aby toho bol hoden. Už 3tí koment píšem o pomere cena/výkon/situácia klubu a preto som spomenul Ferrana ale nie, každý posmeškár si ide svoje. Alvareaz nie je to čo Barca potrebuje, nemá na neho a nie je taký dobrý ani vhodný a ten účel. Barcelona čo kúpila z Atletica (Turan, Griezmann) to dopadlo zle, prešustrovala brutálne peniaze ale mudrlanti zas len chcú zopakovať tú istú chybu a donekonečna budú hľadať výhovorky ako tento nezmysel obhájiť. Problém je že to vyzerá tak, ze takíto ľudia sedia ak vo vedení klubu...
Bleskovky
71 dní
Vieme, kedy Barcelona odohrá zápasy o Gamperov pohár
barcelona ma v celej europe najvacsie xG, cisla tu ma 38rocny lewa, ferran dokonca aj spaseny rashford.
system je dolezity-tak ako v nasom systeme mas vacsiu sancu mat lepsie cisla ako utocnik tak ako obranca tu je urcite tazsie ziskat ciste konto ako napriklad v arsenale.
ked tak veris ferranovi tak nemusime riesit ziadneho urocnika a ferran nam vystriela lm