Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2026-02-11 08:29:13
To je dobře, Griez už tu byl, tenhle je horší.
2026-02-11 08:33:53
Ja stale nechapu jeho jmeno za takovy prachy do naseho systemu. 100x radeji Kane, kdyby k nam chtel nebo proste hotoveho hrotaka
LaBrie Premium
2026-02-11 08:35:55
To sú len novinárske kecy. Nedávno tu bol článok kde jeho agent hovoril že nikto jeho ani Atletico nekontaktoval, tak aké jednania 🤦🤦🤦
2026-02-11 09:09:41
mna zaujal na MS v Katare... vravim si, ze to by bol hrac na hrot do nasho systemu... v Atleticu mu to akosi nejde, ktovie kde je pricina... ale potencial ma urcite vacsi ako predvadza... mam nazor, ze hrac z Juznej Ameriky do nasho timu zapada herne, kombinacne a hlavne mentalne viac ako Haaland, Kane a ine europske hviezdy... z europskych narodov k nam pasuju herne Holandania a Dani myslim..., pri Francuzoch skripem zubami.... ine vynimky potvrdzuju pravidlo... je to sice dnes vsetko globalne, ale kazdy ma vo vienku nejaku narodnu mentalitu, ci chceme alebo nie... to len moj nazor, mozno nie uplne spravny... za mna Juzna Amerika, mimo brazilskych prepadakov
2026-02-11 10:42:02
Prajem Arsenalu a Chelsea aby všetko išlo hladko a jeden z nich Alvareza získal - a to za takých podmienok aby Barcelona ani len nemohla byť v hre. To by bol sen, nebyť ošklbaný Atleticom a dostať horšieho hráča ako je Ferran!