Mna skor trapi,ako postavit utok? Yamala a Rapha su jasni. Ale kto ku nim? Na 99% bude Atletiko branit v hlbokom bloku. Bude to asi hadzana a hladanie tej skulinky. A tam treba rychlu kombinaciu na jeden dotyk. Ferran ani Lewa toto nedaju,obaja su pri vsetkej ucte drevaci. Mozno prekvapit zlozenim na poziciach hrotoveho utocnika a offenzivneho stredopoliara. Urcite musia hrat Pedri,FDJ,Rapha,Yamal.Vzadu musia byt rychli borci na kontry. Kounde,Araujo...? Ale opat sa vratime na ten stred offenzivy. Tam to bude chciet podla aktualnej formy,ale idealne odchovancov,ktori maju techniku a videnie hrat na jeden dotyk predfinalnu a finalnu prihravku. A tu mam dilemu...toto nevie ani Rashford.
To fakt ťa trápi ako postaviť útok? Si Flickov poradca? Nechaj to naňho on je za to platený. A je to pravda že to bude až za mesiac ..... radšej uvažuj s nadhladom.
Ja tu pisem moj osobny nazor a pohlad. Mozem? A utok a najma pozicia deviny ma trapi dlhodobo u nas. Ferran da tri goly za polcas a potom pol sezony o nom neviem.Lewa uz starne kazdym dnom.
Myslel som,ze tento chat je to o nazotoch a pokeci.
To fakt ťa to trápi dlhodobo? Ja ti chcem len dobre ...... trápenia skracujú život,neber to tak vážne trocha sa od toho odosobni,je to iba fotbal. V živote budeš mať ešte trápenia až až. Prečo ťa trápia veci ktoré nemôžeš nijako ovplyvniť? Rieš len veci ktoré ovplyvniť dokážeš. Prajem všetkým pekný deň.
Ale skor sa obavam toho cisteho konta 😆
Myslel som,ze tento chat je to o nazotoch a pokeci.