Toto je neuveritelne,ak sleduje niekto jeho vykony v tejto sezone,tak by ho nemohol chciet za taku sumu do nasho timu naposledy aj vcerajsi vykon a vlastne podla mna by som ho vobec nechcel v nasom muzstve.
Vy ste teda oni odbornici…za prve nikto nikde nepise ze barcelona ho za tu cenovku 200m chce…za druhe sorloth radsej?sorloth je typ futbalistu ktory sa do nasho systemu absolutne nehodi naopak alvarez je prototyp hraca ktory sa k nam hodi a ktoreho potrebujeme…a ze spiaca princezna ktora sa v barce prebudi?a kolko hracov “spalo” a ozili pod flickom?taky raphinha bol na odchode a pod flickom je ake zviera? Cize asi tolko k vam
Roni957, niesom nejaký fanúšik Sorlotha ale podľa čoho hodnotíš že sa do našeho systému nehodí? Áno, je slabší na lopte a čo? Barcelona je v Európe na druhom mieste vo vytvorených šanciach, načo nám bude ďalší hráč čo bude tie šance vytvárať? My potrebujeme hráča ktorý tie šance bude zakončovať a bude dávať góly aj z pološancí a to Alvarez nieje. Pozri si Sorlothov včerajší prvý gól, prebral loptu chrbtom k bráne s hráčom na chrbáte a zakončil z otočky. Toto sú veci čo potrebujeme my od hroťáka. To že hrá Alvarez v AtM nie je výhovorka že ma málo gólov, túto sezónu má v LL 7 gólov z toho 5 dal behom dvoch zápasov, zvyšné 2 góly mu zabrali vyše 20 kôl. V premenených šanciach má nižšiu úspešnosť než Ferran, ešte keď hral v City tak ani tam nebol strelec, mal tam horšiu štatistiku v góloch na minúty než Ferran keď hral za City alebo než má momentálne Gyokeres ktorého označujú za flop, tomu dokonca chýba 1 gól v PL aby vyrovnal najlepšiu streleckú sezónu Alvareza v City a to má ešte tretinu sezóny pred sebou. Včera som na fórum písal porovnanie Sorlotha a Alvareza, Alvarez mal minulú sezónu o 1500 minút viac a dal vo všetkých súťažiach len o 5g viac než Alvarez, v lige bol dokonca lepší strelec Sorloth a túto sezónu už má tiež viacej gólov než Alvarez a to má o 800 minút menej.
Raphinha bol už v Leeds výborný hráč, presne to bol prípad kvalitného hráča ktorého zabíja tím a to že pod Xavim bol na odchode sa nečudujem keďže každý kto ho sledoval v Leeds kritizoval Xaviho, vrátane mňa že Raphinhu nevie využívať a dáva mu úlohy ktoré jeho profilu vôbec nesedia.
Takže po tomto mojom komentári ťa poprosím aby si mi napísal v čom je pre náš tím čo má dostatok vytvorených šancí taký útočník ako Alvarez, ktorý ani nieje hrot. Ideálne keby mi to podložíš aj nejakými číslami, štatistikami, alebo aspoň niečim pádnym než nejakým "myslím si" keď si tu chalanov označil ironicky odborníkmi.
Raphinha bol už v Leeds výborný hráč, presne to bol prípad kvalitného hráča ktorého zabíja tím a to že pod Xavim bol na odchode sa nečudujem keďže každý kto ho sledoval v Leeds kritizoval Xaviho, vrátane mňa že Raphinhu nevie využívať a dáva mu úlohy ktoré jeho profilu vôbec nesedia.
Takže po tomto mojom komentári ťa poprosím aby si mi napísal v čom je pre náš tím čo má dostatok vytvorených šancí taký útočník ako Alvarez, ktorý ani nieje hrot. Ideálne keby mi to podložíš aj nejakými číslami, štatistikami, alebo aspoň niečim pádnym než nejakým "myslím si" keď si tu chalanov označil ironicky odborníkmi.
Nie je to reálne vzhľadom na neochotu Atletica.