Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
Panebože zasa ten tragéd Ferran v základe, prečo tam nedá radšej niekoho z mladíkov. Opäť hráme desiati
Trošku jsem doufal v Pedriho v základu.
Zápas sa dá sledovať na nova šport 4 ale zápas neukazuje 🤣🤣Vyskakuje mi zápas serieA🤣 Zasa to majú domotané 🤣
Poďme pre víťazstvo na náročnej pôde. VISÇA EĻ BARÇA, SIEMPRE. 💙❤️🙏
prilis profesorsky hrame. velmi pomaly ked mame nejaku moznost na rychlu hru a Bilbao sa stiha sformovat a potom to je uz do prehustenej obrany velmi tazke
Dnešní zápas docela nudný. Bilbao docela betonuje a těžko se dostáváme do šancí. Více nebezpečná je naše levá strana. Yamal zatím úplně nulový, buď ztratí míč, podklouzne nebo spadne po souboji (simuluje) - nevstává a čeká odpískání zatímco hra běží.
Chce to Pedriho a Lewandovského.
Ultra tragédie. Polovina je vyflusaná po Atletiku a druhá nemá na hřišti co dělat. Pedri a Raphinha musí na plac.
Dokedy nedostaneme gol,tak nebudeme hrat!!!
Tak doufal jsem ve větší střídání. Tak ať se daří
Kolkokrat treba nasim stoperom povedat, ze ked su poslednym hracom tak nemaju faulovat? Cubarsimu by som za to dal z fleku cervenu, ma viac stastia nez rozumu. Dnes hrame bez utoku, Rashford ukazuje formu z ManU, Ferran klasicky odbeha, ale nebezpecny nie je a Olmo ak nedokaze dat 1 presnu prihravku za obranu alebo vystrelit je nam uplne k nicomu. Rozhodca je tiez slaby jak caj a ten je schopny nam dnes neuznat aj regulerny gol. Najviac sa mi zatial pacili Bernal, Cubarsi (do zltej karty) a Cancelo. Snad to dnes ukopeme na 0:1 a Newcastle bude tazky oriesok.
Skvěle 3 body a Yamal dnes pěkný gól.
Špatná podivama,dobrý vysledek