Výsledok je skvelý vzhľadom na náš výkon.
Ak by Newcastle zopakoval intenzitu aj na Camp Nou, postúpia. To ale dúfam, že nedokážu, že budeme hrať doma svoju hru a nenecháme sa zaskočiť ako teraz vonku.
Žiaľ Rafinha sa včera pridal výkonom ku Ferranovi ... A nebol sám. Som rád, že nešiel kopať penaltu.
Naše výkony pred rokom boli omnoho lepšie, ofenzíva bola na nebeskej úrovni, potrebujeme pokropiť živou vodou. Ideme ďalej a musíme sa výrazne zlepšiť, aby naša jazda v UCL pokračovala.
za mna araujo patril k tomu lepsiemu. nas by mal tahat podla mnohych minulorocny najlepsi hrac na svete (rafinha). pedri, araujo, yamal v 1. polcase hrali dobre, v druhom nikto. akonahle sa na nas super pripravi a hra intenzivne, sme na uterak. ten hall nas ubehal vsetkych. stastie, ze pri tych 60 rohoch tam nebol woltemade.
V zasade so vsetkym suhlasim okrem posledneho bodu. Uprimne neviem co sme cakali. Mame za sebou druhy extremne tazky vyjazd a mame z neho 3 body a vyborny vysledok do vyradovacky. Hra nebola na urovni ktoru sme zvyknuti ale mam pocit,ze zabudame zopar faktov, ktore robia rozdiel a v zasade vyvracaju 5 bod. Prvym faktom su dva vyjazdy po sebe v busy casti sezony. Na hracoch sa to podpise, o tom sa debatovat neda. Dalsi fakt je,ze rovnako ako v zapase s atletikom sme nemali vela hracov zakladnej zostavy. Nemame dva “prve” kraje obrany, nemame frenkieho, nemame vsadepritomneho erica. Napriek tomu zapas skoncil 1:1 a nie 4:0 a to kvoli tomu,ze flick nebol az tak tvrdohlavy a upravil taktiku, mali sme tam zopar nasich tradicnych situacii kedy nas bolo milion na polke supera ale primarne sa team ako celok sustredil skor na to byt “kompaktny” - hocijako to vyznie v jednej vete a spojeni s obranou barcelony. Bol to prvy takyto zapas, kedy sme nelietali ako blazni az po 16 supera do 90 minuty ale skor sa snazili drzat loptu a cakat. Logicky na to chalani nie si az tak zvyknuti, nebude to vyzerat pekne ale ucel to splnilo vs. zapas s atletikom sme isli bomby s nasou starou taktikou a boli sme hotovi do 45 min. Treti a najpodstatnejsi fakt, hrame vyradovacku UCL s velmi fyzickym teamom. Hraci supera vedeli,ze si doma musia nahrat, vyletia na nas a presne tak to aj vyzeralo. V kontraste s porovnatelym poslednym zapasom 3:0 vs. 1:1. Skuste ma opravit alebo dat aj iny nazor,ak to vnimate inak ale mam pocit,ze nejaky progres tam je. (Skaredy zapas->totalna blamaz; skaredy zapas -> velmi hratelny vysledok) Este ako poznamku pod ciarou spomeniem, ze real takto vyhraval lm, preckali to najhorsie a mali moment, doma potom nejaka penalticka, co nam ale nebude treba :) tymto sa nesnazim povedat,ze vyhrame lm ale skor to,ze niekedy ucel svati prostriedky a v zapase kedy nemame na vyber to za pokus stoji.
3 body a vyborny vysledok do vyradovacky - výhra v Bilbau za 3 body a remíza včera. Čomu nerozumieš? Každopádne ja to tiež nevidím tak tragicky po včerajšku ako väčšina diskutujúcich. Zápas nevyšiel Raphinhovi, Fermínovi a v útoku sme boli v podstate bezzubí, ale dali sme gól v závere, ktorý sa môže ukázať ako zlomový. Pri tej našej maródke to je hrateľný výsledok, doma to dúfam zvládneme. Newcastle vôbec nie je slabý tím, remizovali napr. s PSG, Chelsea, porazili doma Man City, United, majú dobrý fyzický tím, silnú obranu a solídnu zálohu s útokom.
Ja celkom nesuhlasim:
1. vyjazd ako spominas zacal v bilbau a uz ten zapas sme hrali strasne do ofenzivy
2. ofenziva totalne zlyhala aj proti Newcastlu
3. Newcastle bol sice fizycky ale to je vsetko to bol najhorsi newcastle aky si pamatam, nevedeli si spracovat, nahrat ani vystrelit a gol nam dal ten najvacsi drevak na ihrisku a to este robil vsetko preto aby ho nedal
4. Zranenia su v defenzive a ta hrala nad ocakavania dobre takze to neberiem ako argument.
5. v dalsej faze (ak sa tam dostaneme vobec) nas cakaju len lepsi superi a ked vam teraz staci remiza proti tomuto newcastlu tak potom proti skutocnym superom nam bude stacit prehra? a spokojne vypadneme? A ked sme teraz unaveni tak akoze v dalsich fazach uz budeme zrazu cerstvi?
Takze za mna toto vobec nebol dobry vysledok praveze naopak druhy zaps po sebe sme absolutne zlyhali v ofenzive.
PS: Tripier bol najlsabsi clanok defenzivy a my sme to vobec nevyuzivali, ja by som to cele tahal len cez neho ze by dal vypoved po zapase. Raz sme to skusili a hend sa tam chlapec poskladal a fingoval zranenie aby si zachoval aspon trocha dostojnosti.
@pravdo podla mna trochu inak vnimame realitu, lebo v mojom ponimani nie sme top aspirant na ucl a ani nebudeme dokym nebudeme mat spickoveho stopera a utocnika, zaroven si tiez nemyslim,ze sme aktualne najlepsi klub na svete. Tym padom nerozumiem, preco mas pocit,ze sme mali “najslabsi Newcastle za nejaku dobu” rozniest a na tazkom bilbau predviezt ofenzivny koncert a mat sancu za sancou. Snazim sa vnimat barcelonu preto aka je a nie preto aka dufam aby bola. S ferranom a lewandowskim na hrote a cubarsim a martinom na cb proste nemozes ocakavat,ze tym teamom nadelime trojku, stvorku, patku a ostaneme na nulu. Tento moment prekvapenia zo zaciatku minulej sezony je prec. Ja mam pocit akoby sa zabudalo,ze este zopar rokov dozadu sa hrala EL. Mozeme bozkavat flickovi asi vsetky casti na tele zato co tu urobil a netreba zabudnut,ze s velmi velmi obmedzenymi figurkami. Ked dostane nejake peniaze a uskutocnia sa nakupy podla jeho vole, tak potom bude tvoje vnimanie spravne ale dovtedy mozeme byt radi za “vonkajsi vysledok” a nie uplne riesit esteticky vykon, specialne v lige majstrov. Nesuhlasim s tym newcastlom, su sice 12 v lige ci kolko ale minuly rok LM nehrali, cize tieto top narocne zapasy ti zamavaju vykonnostou, dalsia vec nech mi nikto nehovori,ze team, ktory uhral v parizi remizu a mohli aj vyhrat ked obom islo o postup je slaby a nema kvalitu. A ano, ak vypadneme v dalsom kole alebo v tom dalsom to bude na hovno ale az tak ma to uprimne neprekvapi. Dokonca ked sme mali nas prime team sme dostavali vonku dostavali vyklepy uplne bezne takze asi vyhrat celu sutaz nie je az take jednoduche cize nechapem kde beries tento standard pre mladu bandu chalanov.
Ano tiez si myslim ze mame horsi tim ako minuly rok. No ja sudim z toho co som tento rok videl a coho sme tuto sezonu schopny a toto bol tazky podpriemer aj na sucasny kader a videl som hrat newcastle par krat tuto sezonu a hraju mizerne a bolo to aj vidno v tom zapase proti nam vsak bolo jasne vidiet ze hrali ako slovensky reprezentanti ze im odskakovala lopta robili nevynutene zle prihravky a celkovo ich technika bola mizerna. Keby sme podali priemerny vykon tak sme ich dali 3:0 ale dali sme podpriemerny bohuzial. Takze preto mne toto nestaci a pozadujem lepsi vykon hlavne od ofenzivy. 2 strely na branu su zufalstvo. A to sa tu hrame ako tazko ofenzivny tim.
Keď postúpime bude to ,že sme nehrali veľmi dobre ,ale len priemerné zabudnuté. Každý zápas je iný, takže Sevilla a pripraviť sa na odvetu a postúpiť. Real nevyhrá s Getafe a zrazu Men.City 3:0
Nemôžeme chciet od našich pri 6 neúčastiach a slabých hrotov + Anglický valec doma, viac ako sme dosiahli. Aj Pedri len 2. zapas po velkom zranení , 3 obrancovia mimo, Frenkie mimo atd. Som rád za remízu taktika dobre zvolená. Za mňa aj Araujo dobrý mimo situácie na konci. Žiadna vina len skutočnost naši fyzicky drobní hráči a silný valec angličanov prosím neporovnávat. O týždeň doma tiež nie bezhlavo dopredu prosím
Iba jeden fakt je tu dôležitý, a to, že agresívna fyzicka hra súpera nám nesedí a nesedela ani slávnemu tímu z čias Messiho. Odvahe, odolnosti a topeniu sa musia títo mladíci naučiť.
Ak by Newcastle zopakoval intenzitu aj na Camp Nou, postúpia. To ale dúfam, že nedokážu, že budeme hrať doma svoju hru a nenecháme sa zaskočiť ako teraz vonku.
Žiaľ Rafinha sa včera pridal výkonom ku Ferranovi ... A nebol sám. Som rád, že nešiel kopať penaltu.
Naše výkony pred rokom boli omnoho lepšie, ofenzíva bola na nebeskej úrovni, potrebujeme pokropiť živou vodou. Ideme ďalej a musíme sa výrazne zlepšiť, aby naša jazda v UCL pokračovala.
Prosím, bez urážky... ale podľa tohto vyjadrenia nerozumieš futbalu.
1. vyjazd ako spominas zacal v bilbau a uz ten zapas sme hrali strasne do ofenzivy
2. ofenziva totalne zlyhala aj proti Newcastlu
3. Newcastle bol sice fizycky ale to je vsetko to bol najhorsi newcastle aky si pamatam, nevedeli si spracovat, nahrat ani vystrelit a gol nam dal ten najvacsi drevak na ihrisku a to este robil vsetko preto aby ho nedal
4. Zranenia su v defenzive a ta hrala nad ocakavania dobre takze to neberiem ako argument.
5. v dalsej faze (ak sa tam dostaneme vobec) nas cakaju len lepsi superi a ked vam teraz staci remiza proti tomuto newcastlu tak potom proti skutocnym superom nam bude stacit prehra? a spokojne vypadneme? A ked sme teraz unaveni tak akoze v dalsich fazach uz budeme zrazu cerstvi?
Takze za mna toto vobec nebol dobry vysledok praveze naopak druhy zaps po sebe sme absolutne zlyhali v ofenzive.