Asi nepopulární názor, ale vyplatí se nám ten Rash vůbec? V poslední době nic nehraje a zavazí mu míč. Navíc je pravidlem z United, že jakmile si vykope novou smlouvu, tak poleví, což už v podstatě vidíme teď.
ja to uz tvrdim od zaciatku ze nie je hoden 30mega ale tak citam argumenty take ze za tu cenu skusene kridlo nezozenies plus je ochotny znizit plat
flick musi sam najlepsie vediet ci ho chce alebo nie a deco s laportou podla financnych moznosti
Mna uplne fascinuje jak sa tu vsetci poslednu dobu pohorsujete nad rashfordom😆na tipkovi co je na hostovani a ktoreho mozeme odkupit za 30m a ktory nastupuje skor poradicky hlavne poslednu dobu😆radsej toho neta za 80 ze??co ma statistiky jak rashford pritom hra kazdy zapas v zaklade…kto okrem yamala a pedriho hra momentalne stale nadpriemer?nikto
Ja som to tu už niekoľkokrát písal, mňa Rashford vôbec svojimi výkonmi nepresvedčil. Vôbec sa nečudujem, že sa MU chce zbaviť. Jeho výkony sú nekonzistentné. Vyšiel mu jedine prvý zápas v LM proti Newcastlu ale potom už takmer nič. Takých útočníkov ako on nájdeme v Európe určite viac a za nižšiu cenu. Má svoju rýchlosť, ale je rýchlejší ako jeho myšlienka a lopta mu často zavadzia. Ja nie som zástancom jeho kúpi a to ešte za tak vysokú sumu.
Ja nie som Deco, ktorý sleduje všetky európske ligy a zameriava sa na určitý post v Barci. Ale Ak ste Jackopz a Tesko taký agresívne múdri a rozhliadení po celej Európe, tak na napíšte vy koho by ste namiesto Rashforda priviedli do Barce.
Nechal by som si Rashforda, za 30m nekúpiš lepšieho hráča ktorý je aj reprezentant v našej situácií. Len tak zbežne som pozrel prestupy krídel v PL túto sezónu a v cenovke cca 30m prestupovali Evann Guessand, Ben Gannon-Doak, Simon Adingra, Yéremy Pino, Oscar Bobb. Všetko zvučné mená že? Ich produktivita je tiež niekde okolo 1-2g a 1-3 asistencií.
Jackopz, a čo tých 30m nám zhoria ak ich neminieme na rasha? Podľa mňa ak sa nenájde lepší kandidát tak je lepšie si tých 30m nechať, lebo rash je veľmi nestabilný a väčšinou je len pasažier v tíme.. respektíve dá sa doložiť ešte 10-15m a kúpiť lepšieho hráča, ktorý bude ozajstnou posilou.
Prečo pozeráš len na prestupy PL? Sú aj iné ligy, južná Amerika, v arabii tiež nikto nevie ako to dopadne, podľa mňa je veľa možnosti.. je zbytočne sa tu na fóre pýtať aby niekto vymenoval 5 hráčov za 30m, od toho je tu skautska služba klubu a deco, oni majú iné informácie ako my tu na transfermarkete.
Kto bude hrať na krídle keď budú zranenia? Roony moc nehrá a keď hrá tak to tiež nie je bohviečo, chceš ísť do ďalšej sezóny s Raphinhom, Yamalom, Roonym, Ferranom a novým útočníkom? Fakt sa dá doložiť 10-15m keď ešte nie sme ani na pravidle 1:1 a chceme kupovať top hrot a stopéra? Prípadne riešiť LB keďže Balde je biedny a Cancelo tu len hosťuje. Ešte 2 týždne dozadu boli správy o tom že aj tých 30m je pre nás veľa a chceme znižovať cenu, nakoniec vyjednali aspoň splátkový kalendár.
Prečo pozerám na PL? Pretože keď je kvalitné krídlo mimo PL tak väčšinou prídu kluby z PL, PSG a preplatia ho, už som to písal pod iným článkom, darmo môže hráč chcieť prestúpiť do Barcelony keď príde Chelsea, City, Arsenal a dá za toho hráča o 15-20m viac, furt tam bude mať slovo aj klub. My nie sme v pozícií že sa môžeme predbiehať s takými klubmi kto dá viac. Pri terajších cenách je 30m malá čiastka, dôležitý je aj splátkový kalendár. Rashford nie je bombardér ale do rotácie je v pohode, za tú cenu tiež a hlavne s ním už v klube majú skúsenosť. Kúpiš za 20-30m krídlo z Brazílie alebo Ligue1 a keď bude jalový jak bol Roque tak čo? Už aj z Južnej Ameriky pýtajú za hráčov veľa keď majú potenciál, Endrick šiel niečo pod 50m, Estevao za 45m, Mastantuono za 45m. Keby je iná situácia a máme väčšie možnosti tak sa na to pozerám inak.
Rozumiem tvojej pointe. Nechcem ist do novej sezóny len s tými hráčmi, chcem aby skautsky tím pohladal nejakú inú alternatívu. Rash ak dostane novú zmluvu tak poľaví ešte viac, už teraz je minimálnym prínosom pre mužstvo.
Sú free agents, je tu kantera, la liga.. neviem, deco musí mať lepší prehľad.
Podľa mňa, rash sú vyhodené 30m do kosa, to je môj pohľad.
flick musi sam najlepsie vediet ci ho chce alebo nie a deco s laportou podla financnych moznosti
Prečo pozeráš len na prestupy PL? Sú aj iné ligy, južná Amerika, v arabii tiež nikto nevie ako to dopadne, podľa mňa je veľa možnosti.. je zbytočne sa tu na fóre pýtať aby niekto vymenoval 5 hráčov za 30m, od toho je tu skautska služba klubu a deco, oni majú iné informácie ako my tu na transfermarkete.
Prečo pozerám na PL? Pretože keď je kvalitné krídlo mimo PL tak väčšinou prídu kluby z PL, PSG a preplatia ho, už som to písal pod iným článkom, darmo môže hráč chcieť prestúpiť do Barcelony keď príde Chelsea, City, Arsenal a dá za toho hráča o 15-20m viac, furt tam bude mať slovo aj klub. My nie sme v pozícií že sa môžeme predbiehať s takými klubmi kto dá viac. Pri terajších cenách je 30m malá čiastka, dôležitý je aj splátkový kalendár. Rashford nie je bombardér ale do rotácie je v pohode, za tú cenu tiež a hlavne s ním už v klube majú skúsenosť. Kúpiš za 20-30m krídlo z Brazílie alebo Ligue1 a keď bude jalový jak bol Roque tak čo? Už aj z Južnej Ameriky pýtajú za hráčov veľa keď majú potenciál, Endrick šiel niečo pod 50m, Estevao za 45m, Mastantuono za 45m. Keby je iná situácia a máme väčšie možnosti tak sa na to pozerám inak.
Sú free agents, je tu kantera, la liga.. neviem, deco musí mať lepší prehľad.
Podľa mňa, rash sú vyhodené 30m do kosa, to je môj pohľad.