s tym sa rata, ze je viac ofenzivny, a keby bol Balde ok, tak
by nastupil on, ale dpc v takom zapase si nepostrazit hraca je hroza.
podla mna nespravil skoro penaltu. to bola cista filmovacka. Elanga mal dostat zltu, ale nestiha za nim cely zapas
otrepana pesnicka, ale otrepana pravom. s tou vysunutou obrannou liniou specialne proti silnym timom s dobrymi zaloznikmi ktori vedia odolat presingu a podrzat loptu a s rychlejsimi kridlami je nasa obrana ako lovna zver. cely zas v smrtelnom ohrozeni.
mam rad Flicka, robi skvelu robotu, ale v tomto ho nechapem. podla mna riziko plynuce z tej taktiky je ovela vacsie ako vyhody, ktore prinasa. specialne ako som vravel proti silnym timom s dobrymi kridlami a duplom ked vyhravame
Lewa už na to nemá celkovo nemyslel som len tú šancu,nevie prihrať spracovať loptu skrátka nevládze v takomto tempe toto nie je Elche...Ale možno sa mýlim a v druhom polčase dá hetrik 😉
poliak uz keby mal gule a charakter tak to po sezone uokonci estevhrac z lavicky ma vacsi volyv ako on na hru je to smutne ale je to tak lewa by mal skoncit a al este chce zarobit tak bech ide do tavej ligy ale na najvyssej urovni uz nema co hladat
podla mna je to zlta. keby ho takto zastavil mimo 16ky tak je to cervena, ale pokial sa nemylim tak v tychto pripadoch ak je udelena penalta, tak je to zlta. silva zabranil rukou golu, to je trochu nieco ine
jj tiez som to cital.. ja som cakal zltu po faule a ani nie preto, ze nebolo iste, ze by to Raphinha stihol, ale koli dvojitemu trestu (penalta + cervena) o ktorom sa pred casom hovorilo, ze je zruseny a ze to rozhodcovia nemaju robit, lebo to zabije zapas. zalezi ake maju rozhodcovia pokyny ohladom toho v sucasnosti. zasa sa dostavame k tomu, ze rozhodcovia by mali vysvetlovat svoje rozhodnutia po zapase
Tí, ktorí tu obhajujete Lewu, tak po takom zlom výkone by do druhého polčasu ani nemal nastúpiť! To moje tvrdenie, že s Lewom hrá Barca o 10 mužoch, sa zatiaľ potvrdilo! Môže to vymazať, len ak sa pričiní aspoň o dva góly. Či už prihrávkou, alebo strelením dvoch gólov!
Sľúbil som, že len tak Lewa zmaže svoj slabý výkon v 1. polčase , ak v druhom sa pričiní aspoň o dva góly. Takže Lewow výkon z 1.polčasu už nebudem chvíľu spomínať a budem spomínať len dva strelené góly v 2. polčase........😉
Ruku na srdce vsetci cules:D neviem, ci sme s tymto futbalom schopni vyhrat LM (1.polcas sme boli od NU lepsi snad len v zahadzovani sanci), ale jedno sa nam musi nechat - nie je to prvy rok, co hrame najvzrusujucejsi futbal v Europe a vsetky ostatne top timy su od nas v tomto aspekte vzdialene na hony daleko. Toto je Barcelona. Tituly budu len ceresna na torte.
Dnes skvělé góly a skvělý fotbal. Zaslouženy postup dál a spoustu gólů jak skoro při hokej. Takové skóre asi nikdo nečekal. Díky ať se daří a pěkný večer všem fanouškům Barcelony
dufam aj ja, ze bude. no mame styroch obrancov momentalne. s Rayom to este zvladneme, a snad sa po repre pauze zacnu vracat zraneni. bodol by clanok ako su na tom.
inac som velmi zvedavy ako to bude po navrate FDJ, lebo Bernal hra vyborne, vyrazne nad ocakavania a je aj velmi efektivny vpredu, co u defenzivnych zaloznikov barcelony vobec nieje zvykom
este by som pochvalil Fermina, ktory hral dnes vyborne. nahraval Raphinhovi na prvy gol, nahraval Raphinhovi pred penaltou a v podstate zakoncil zapas perfektnym nabehom a zakoncenim na 4:2.
ten gol na 4:2 bol ucebnicovo jednoduchy a toto by som si prial castejsie hlavne pri betone supera alebo len dat gol z obrany na stred posunut do behu a bum ides na branu ake jednoduche 😉👌
by nastupil on, ale dpc v takom zapase si nepostrazit hraca je hroza.
podla mna nespravil skoro penaltu. to bola cista filmovacka. Elanga mal dostat zltu, ale nestiha za nim cely zapas
no to teda vidím :D
mozem ist spokojny spat
inac som velmi zvedavy ako to bude po navrate FDJ, lebo Bernal hra vyborne, vyrazne nad ocakavania a je aj velmi efektivny vpredu, co u defenzivnych zaloznikov barcelony vobec nieje zvykom
Dneska mal 2+2 ak sme kukali ten istý futbal, ale ZASA výkon kandidáta na Zlatú loptu...
Formu ma neskutočnú