Torres by tak akurat zavadzal.Cely clanok OK,az na ten treti bod,to si "zabil". Na podhrote sa mi paci Fermin aj Olmo,aj raphinha aj Yamal. my potrebujeme 9ine do vapna a hlavickara,lebo to nemame,ak tam nie je Lewa.
podla mna clanok je slaby, dva hroty s Ferranom, ani Alvarez na desiatke nie su realne alternativy. ako hovoris, Fermin a Olmo su tam dost a Ferminn tam dokonca ma najlepsie statistiky v europe a ide vykonnnostne hore.
ak by sme kupovali Alvareza za tie prachy, tak na hrot.
podla mna je to dobry hrac, ale zalezi aj od pozadovanej sumy, lebo podla mna hodnotu 200 milionov o kt. sa hovori ako o pripadnej sume za kt. ho predaju jednoducho nema
tak podla mna to nebolo myslene tak ze celu sezonu budeme hrat s alvarezom na 10ne ale ze je to alternativa nepr ked budeme prehravat alebo ako variant adaptacie v ramci zapasu. Samozrejme ze primarne bude alvarez hrot ale budu chvile kedy sa vdaka jeho schonostiam budeme vediet adaptovat.
Ano nie je uplny golostroj ale presne takeho barca potrebuje, Ako Suarez, vedel dat go ale vedel aj obist 1:1 a hlavne vedel nahrat. A ked dojde Alvarez k nam neboj sa da ovela viac golov ako v atleticu. Ale da nam toho ovela viac ako typicky hrotovy bulo co vie len zakoncit a hlavickovat ako haaland. Pre Barcu je viac techmnicky hrac co si vie zakombinovat s timom.
Dávať Alvareza a Suareza do jednej vety je na kriminál, Suarez bol úplne klasický hrot akurát bol aj šikovný na lopte ale už v LP mal rekordné gólové sezóny. Alvarez hrot nieje, je to vidieť na jeho hre aj na priestoroch v ktorých sa pohybuje a v ktorých hrá najlepšie. To že nedáva góly kvôli AtM bolo xkrát vyvrátené, góly nedával ani v City kde mal 11% goal conversion. Pre príklad, top hroťáci to majú niekde na úrovni 22-25%, Kane má túto sezónu dokonca 29%. My nepotrebujeme hráča čo sa bude technicky baviť s loptou a ťukať si, nehráme tiky-taka, potrebujeme niekoho kto bude premieňať šance.
Haaland by bol dar z nebies a keď už Guardiola ktorý je psychopat do technických hráčov a držania lopty si radšej nechal "bula" Haalanda než Alvareza asi tiež o niečom vypovedá.
Tento článok akurát ukazuje že pre nás nieje vhodný keďže ako samostatný hrot je polovičný voči svojim schopnostiam. Druhá alternatíva je taká že potrebujeme náhradu za Lewu a necháme si Lewu aby Alvarez hral tam kde máme už dvoch gólových hráčov. Tretia alternatíva by bola možná keby miesto Ferrana hrá nejaký typický hrot ako to hrajú teraz v AtM a ako hrával Alvarez aj v City.
Stačí si pozrieť Alvarezové heatmapy z tejto sezóny alebo z druhej sezóny v City, ten chalan sa najviac a najlepšie pohybuje pred 16-kou, nie v nej ako by sme potrebovali.
Furt nechápem čo na ňom naši vidia, zbytočne vyhodených 100m ak nie viac.
Mne sa paci ta tretie alternativa v pripade ze prehravame a ideme all in je to smrtelna sila az na to ze by som neoslabil zalohu ale stiahol hru na troch obrancov.
Torres - Alvarez
Raphina - Fermin - Yamal
Pedri - Frankie
Eric - Cubarsi - Kounde
Joan
Nazvat smrtelnym nieco,kde je Torres,je mimo reality. Pozeral si vobec tento rok Barcu?? Ak mame loptu a tlacime,hrame vzadu na dvoch,treti je brankar,vysoko postaveny a doplna stoperov.Na troch by sme odstavili brankara prakticky a to nechceme..Takze je to skor 2-3-2-3,nie 3-2-3-2. Treba nam Haalanda ,aj ked ma teraz utlm. H.Kane je stary a bol by na max dve sezony.
Ach jaj zase niekto kto si mysli ze jeho realita je ta najlepsia a najligotavejsia 😂😂😂 To hovoria odbornici po svete (naposledy na tlacovke Simeone) nie ja takze neviem v akej realite zijes ty. Ale torres je nas 3ti najlepsi strelec dal uz aj hattrick takze je vysoko nad priemerom. Okej nema teraz formu ale urazat ho je mimo realitu! Ale ratal som s tym ze buducu sezonu uz lewa u nas nebude a teda torres je jedina moznost. Dvoch utocnikov asi nekupime, ci v tvojej realite ani nemame 2.5 miliardy dlh co? :D
Neviem co sem pleties nejake odstavenie brankara, ja som pisal konkretnu situaciu ked prehravame a ideme hrat all in nie ze takto nastupime od zaciatku.
A teda mne by sa viac pacil konstruktivny hrot ako bol Suarez. Haaland a Kane sa mi nikdy nepacily a podla mna sa k nasemu stylu hry nehodia. Ale to je moja preferencia.
nie ze by som chcel urazat Torresa, ale ten mal kedy formu? je to roky a mal par serii, kde sa mu podarili mozno 2-3 zapasy po sebe a dal nejake goly, ale potom v drvivej vacsine zas prisli nepremenene sance a neviditelnost.
typ Suarez by bol super, ale takych hracov je dnes velmi malo ak nejaki.
Ja som za Kanea. je bezpecne schopny dat 30 - 40 golov za sezonu, co sa od hrotoveho utocnika ocakava
Pravdo a kedy si uz priznas,ze Torres nie je hrotak??? Musis mat variacie,na konci sa mozes spoliehat aj na centrovane lopty v situacii,ako spominas ty sam.Torres uz dal gol hlavou,zeby preskocil vyskovo nejakeho stopera? Je tragicky uz velmi dlhu dobu a aked nahodou da nejaky gol,bude to zase vsetko a pol roka nic...a nato u nas nemame priestor.
Ano priznam, lebo ja som to ani nikde netvrdil. A vidis tam hore toho Alvareza? ten tam bude ako hrotak Torres tam bude len do poctu lebo ako som pisal Lewa uz u nas nebude a druheho takeho hraca nemame. Ale ak ta to urobi stastnym tak si tam predstav kludne cancela....
ak by sme kupovali Alvareza za tie prachy, tak na hrot.
podla mna je to dobry hrac, ale zalezi aj od pozadovanej sumy, lebo podla mna hodnotu 200 milionov o kt. sa hovori ako o pripadnej sume za kt. ho predaju jednoducho nema
Stačí si pozrieť Alvarezové heatmapy z tejto sezóny alebo z druhej sezóny v City, ten chalan sa najviac a najlepšie pohybuje pred 16-kou, nie v nej ako by sme potrebovali.
Furt nechápem čo na ňom naši vidia, zbytočne vyhodených 100m ak nie viac.
Torres - Alvarez
Raphina - Fermin - Yamal
Pedri - Frankie
Eric - Cubarsi - Kounde
Joan
Neviem co sem pleties nejake odstavenie brankara, ja som pisal konkretnu situaciu ked prehravame a ideme hrat all in nie ze takto nastupime od zaciatku.
A teda mne by sa viac pacil konstruktivny hrot ako bol Suarez. Haaland a Kane sa mi nikdy nepacily a podla mna sa k nasemu stylu hry nehodia. Ale to je moja preferencia.
typ Suarez by bol super, ale takych hracov je dnes velmi malo ak nejaki.
Ja som za Kanea. je bezpecne schopny dat 30 - 40 golov za sezonu, co sa od hrotoveho utocnika ocakava