To je problém veľkých klubov, že aj kvalitní hráči sedia na lavičke. Tiež si myslím, že by mal hrať viac, lebo na lavičke nevyrastie, skôr upadne. Ale miesto koho by mal hrať?
Velmi jednoduche - striedanie s Yamalom. Ten tam hraje, aj ked mu to nejde, aj ked mu hrozi zlta, aj ked vyhravame o 4 goly. Nevravim ze Roony ma hrat zaklad namiesto neho, ale rozumne ich striedat.
Mozno nepopularny nazor, ale pre mna Roony nema absolutne na Barcu. Kolko krat som ho videl hrat, tak to bola bieda. Nulove IQ, hlupe rozhodovanie kedy vystrelit, kedy prihrat. Casto zbytocne komplikovanie jednoduchych situacii.
Asi ma tu ukamenujete ale toto je moj nazor nanho. Predal by som osobne
Chlapec má smolu,že si ho nevidel hrať vždy,keď hral.
Ja som videl napr.aj takých jeho posledných 10 min.,kde sa dvakrát predribloval po krídle a prihral pred bránu a predtým Yamal za 80.min.ani raz!
Za to Ťa nekameňujem,lebo si ten kúsok jeho vystúpenia zrejme nevidel.
Chýba mu zápasova prax.
Nic v zlom chlape asi casto zapasy nesledujes ebo neviem ake su tvoje vedomosti ale napisat o roonym ze to bola zakazdym bieda ked hral?ja by som povedal skor opacne ze iba raz to bola bieda mozno posledny zapas…inak bol stale prinosom a tak ako pise maryann chyba mu zapasova prax
Bleskovky
4 dni
Raphinha najlepším hráčom zápasu proti Feyenoordu!
Asi ma tu ukamenujete ale toto je moj nazor nanho. Predal by som osobne
Ja som videl napr.aj takých jeho posledných 10 min.,kde sa dvakrát predribloval po krídle a prihral pred bránu a predtým Yamal za 80.min.ani raz!
Za to Ťa nekameňujem,lebo si ten kúsok jeho vystúpenia zrejme nevidel.
Chýba mu zápasova prax.