Kecy,same kecy. Odfajcil nam Gaviho a nevytazuje rovnako hracov Madridu a nasich.Zapas je dolezity kvoli rebricku FIFA ? Nemas prority? Nema byt prioritou MS v lete? Nemal by si sa starat o to,aby boli do MS vsetci co najviac fit? Naco ti je teraz rebricek FIFA? Vyhraj MS a mas svoj rebricek,sochu a chlapci slavu. Vyser sa na nejaky PZ a daj sancu inym. Minuly zapas hralo 6 nasich a tusim nikto z Madridu.
Myslím, že zájmem trenéra reprezentace by mělo být to, aby měl co možná nejlepší sestavu na MS. A že nejsou hráči majetky klubů? No,. majetkem jistě ne, ale rozhodně nesou veškeré náklady a ty nejsou zrovna malé, že?
vsetko OK, pokial bude fifa platit podla ceny hraca a zmluvy...ze ked nam vypadne hrac s hodnotou 80M a platom 15M na 3 mesiace, tak nam preplatia kompenzaciu 4-5M...inac nech idu dpc
Celé je to o tom, že zápasov je jednoducho priveľa. A to aj v klube aj v repre.
Treba niektoré zrušiť, ale to je zas proti finančným záujmom, takže to neprejdem
Veď hráč odmietne repre keď viem že ma čakajú zápasy v LM a boj o 1.miesto v la lige.
Lewa to ako spravil v Poľsku, odmietol a tréner dovidenia ale tam bol iný problém medzi nimi.
Viem že je to zlé a nepáči sa to divákom ale 2 zápasy bez hráča vydržia nech dostanú aj iný príležitosť sa ukázať.
Treba meniť zostavu lebo ako sám povedal Fuente "zranenie k tomu patrí", tak nech hrajú bez väčšiny hráčov základu a som zvedavý čo povie potom
Treba niektoré zrušiť, ale to je zas proti finančným záujmom, takže to neprejdem
Lewa to ako spravil v Poľsku, odmietol a tréner dovidenia ale tam bol iný problém medzi nimi.
Viem že je to zlé a nepáči sa to divákom ale 2 zápasy bez hráča vydržia nech dostanú aj iný príležitosť sa ukázať.
Treba meniť zostavu lebo ako sám povedal Fuente "zranenie k tomu patrí", tak nech hrajú bez väčšiny hráčov základu a som zvedavý čo povie potom