vyzera, ze Olmo falosna devina, alebo kridlo a v tom pripade Rashford na hrot. podla mna obe moznosti su v sucanosti lepsie, ako Lewa alebo Ferran na hrote
Škoda, že sa to neodskusalo už s Raphom na krídle. Na trojku Rapha - Rashford - Lamine by som bol zvedavý. Momentálne vidím na krídle jednoznačne Rashforda a Olmo ako false 9.
Podla mna skusaju na treningu vsetky mozne kombinacie, vidia, co ma potencial a co sa neoplati v zapase ani skusat:) inak myslim, ze vacsi pocit stastia, ako mi uz dnes priniesli hraci realu mi uz snad nasi ani nedokazu dožičiť :D
ak bude rash na hrote budem za to rad lebobuz davnejsie som chcel aby ho flick tam skusil
kazdopadne ak atleti na nas tak vybehnu ako na pohari tak neviem neviem
ustrazit prvych 15-20min bude rozhodujuce podla mna
Musím se smát. Co to je zase za metr od toho trapáka s píšťalkou. Skoro vždy o jeden level dolů, asi pro jistotu, aby nemusel vylučovat.
Když je faul tak se nepíská, faul na žlutou je faul, faul na červenou je žlutá. Co přijde dál? Ukopnutí hlavy - bude řešit možná VAR :)))
Nerozumiem tomu zdražovaniu má konci polčasu, tipek tam niečo preberá kopecinit, človek čaká že sa rieši offside a zruší sa červená karta.. Potom čakám, že overuje či to bolo v šestnástke alebo mimo a ono nakoniec preklasifikoval trest.. A teraz si hovorím Barce môže byť úplne jedno či ide preč kvôli druhej žltej alebo po priamej červenej.. Kedy sa dožijeme že takéto veci sa budú riešiť po zápase za stolom a Var bude riešit veci , na ktorých ozaj záleží priamo v zápase?
dyt to (v anglickém přenosu) přímo říkali - řešil jestli to bylo v 16tce (tím pádem penalta a žlutá /zřejmě pravidlo 1 trestu/, stejně druhá a červená) a nebo mimo 16tku (a tím pádem přímá červená)..
Přehodnocení a přímá červená nám fakt pomohla :)) Sudímu se to na konci trochu rozpadlo.
Jinak Yamal je dnes nahoře. Dále škoda Fermin 2x šance, Yamal 1x šance.
Už to mohlo být o 2-3 goly.
Olmo Rashford kombo vyšlo úžasně.
Ten rozhodca fakt neni najostrejsia ceruzka v peracniku. Z celeho zapasu robi divadlo, absolutne to nezvlada a neviem co robi v La lige. Divak sa moze tesit na LM uz len kvoli rozhodcom.
Skvělé 3 body a góly hráčů Rashforda a Lewandovskeho. Hráči u kterých se zvažuje o smlouvě. Lewandovski už není nejrůznější, ale má stále čich na góly.
utrpiet vyhru mozeme s Getafe. nehrali sme uzasne, ale dost dobre proti velmi silnemu superovi ktory hral na domacej pode. ku koncu trosku chybala myslienka, ale uhrali sme to. Cancelo dnes hral vyborne
Roni, nepodpichuj a nekomol mena. Keď sme rozoberali ferrana pod predvčerajšim príspevkom, tak si sa zdekoval. Ma iný názor, rešpektuj to, nikto ti tvoj neberie. Mimochodom ja som s ním v tejto veci tiež nesúhlasil..
kazdopadne ak atleti na nas tak vybehnu ako na pohari tak neviem neviem
ustrazit prvych 15-20min bude rozhodujuce podla mna
Když je faul tak se nepíská, faul na žlutou je faul, faul na červenou je žlutá. Co přijde dál? Ukopnutí hlavy - bude řešit možná VAR :)))
Jinak Yamal je dnes nahoře. Dále škoda Fermin 2x šance, Yamal 1x šance.
Už to mohlo být o 2-3 goly.
Olmo Rashford kombo vyšlo úžasně.