Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2026-04-06 11:07:29
V sobotu tam moc vody Garcia nenamútil,Gavi ešte na základ zavčasu,ale keby začal aspoň na polčas,obávam sa,že do 20 min.má žltú...
Casado je spoľahlivý,i keď hrá málo.
Casado polčas/ potom Gavi/,Garcia RB polčas,potom Jules.
Cancelo 60- 70 min.vľavo,potom Balde
2026-04-06 11:10:21
ja by som tam dal garciu, to je stavka na istotu asi, casado nema sebavedomie a podla mna po sezone pojde. neskor gavi podla situacie
2026-04-06 13:47:52
Za mě Eric nejjistější volba. Kreativitou sice překypovat nebude a hattrick taky nevstřelí, ale od toho tam nebude. Odvede poctivý a spolehlivý výkon.
Casadó je bez praxe, bez sebevědomí a i když by to tím spíš chtěl uhrát bojovností, fyzicky na Atletico bohužel nemá.
Na Gaviho je příliš brzy, pokud jde o utkání takového významu, kvality a intenzity. Je logicky nevyhraný. A protože to je Gavi, potřeboval by to urvat o to větším nasazením, což by (aspoň pro mě) bylo víc o strachu než o klidu.
2026-04-06 15:50:04
Minulu sezonu jednozacne Casado. Teraz by som povedal ze Garcia ale tomu vobec nesedi ked super agresivne pressuje a potrebuje na lopte viac casu ako by sa patrilo. Na Gaviho je este skoro.
2026-04-06 16:38:40
Za mňa Eric. Síce by som tam rád videl aj Casada, ale ten je tento rok nejak mimo. Pre Gaviho by to bolo moc skoro.