Keby sme nehrali dobry futbal a neboli zakazdym lepsi jak super by sa s tym clovem zmieril v pohode ze prehrame vypadneme…ale zakazdym si to doslova sami pokazime takymi istymi chybami a kazdy rok to iste a potom tu citame ze jak sa oni vsetci poucia…cubarsi hra uz 3ti rok pravidelne ked to spravil v prvej sezone dalo sa brat je neskuseny ale zase toto?sa necudujte potom ze ludia kritizuju zato ze je mlady ho nebudu ludia kritizovat?
Pici ta efektivita Atletica ked sa dostane raz k strele je z toho gol. Na jednej strane som hrdy na nasich hracov na druhej je strasne utrpenie sa na to pozerat ako sa snaha a dobry futbal odmeni redkou a mrchožrouti iba vyckaju na vhodnu prilezitost.
cubarsi v sprinte sa snazi dobehnut hraca atletica, ktory sa mu hodi pod nohy.. a on v sekunde si ma odrezat nohy ci co?? fakt IQ hupacieho konika.. dement
Cubarsi na tom ale má podíl proboha bylo jasné co hrac Atletu udělá. Vyhodnotil to naprosto katastrofálně. To že je to Cubarsi prece neznamená že se nemužu kritizovat. hrač Atletu to tam tu nohu nechal schválně, ale Cubarsi to vyhodnotil jako naprostý hlupák. Mnohem lepší by bylo kdyby ho nechal. Možná bychom dostali gol ale hrali bychom porad v 11. Podívej se ted 0:2 a ještě nebude v odvetě. Naprosto hloupý rozhodnutí jeho. O tom že to hráč přihral se nemusíme bavit ale to bylo jasné předem
azure: ak myslis zapas s chelsea, tak araujo sa superovi umyselne hodit pod nohy, ze chcel zasiahnut loptu. u cubarsiho som nic take nevidel....je to to iste podla teba????
Minho: reagujem tak jak ty. ked mi napises za ma kokot rano obuval, tak ti rovnakym stylom budem odpovedat....
roni ja sledujem barcu od 2004. nemam cubarsiho za puyola...to vobec nie, ale robit z cubarsiho takejto chybe druheho arauja... ked ich zakroky boli diametralne odlisne je trochu odveci...
jackopz: teba mam za jedneho z rozumnejsich. ako sa mal v plnom sprinte v sekunde vyhnut simeonemu???? chyba to jeho mozno bola. ale chybaju skusenosti....ale daktori ho tu budu hned odpisovat. keby tam je na jeho mieste z nasho kadra z obrany, tak to dopadne pravdepodobne rovnako....
Ja ho neodpisujem ale bola to jeho chyba, v plnom šprinte nemáš križovať hráča poza jeho chrbát, takéto fauly sa vždy pískajú, keď sa to urobí v 16-ke je to rovnako vždy penalta. Ak nemal šancu na čistý sklz mal to radšej vypustiť, buď by to chytil brankár alebo by sme dostali gól pri najhoršom.
Nikdo ho neodepisuje. Ale to že to celé od začátku vyhodnotil prostě špatně je fakt pokud mu soupeř bere čáru, tak svuj pohyb prostě musí kontrolovat, a ne se na něj nalepit když bylo jasné už dopředu co bude následovat. Čily na tom má prostě lví podíl. Nehledě že to samé Martín .
tak pisal si, ze sa mu hrac atletica hodil pod nohy, co si nemyslim. on normalne sprintoval na branu a Cubarsi spravil skolacku chybu. vobec ho tymto neodpisujem. stale patri medzi mojich oblubenych hracov, a ma obrovsky potencial, ale toto sa neda vidiet inac.
odveta je stale pred nami a sanca je
Cubarsi zachraňoval len to čo pokazil stratou lopty Yamal,. Veď oni všetci betónovaní a on si myslel že svojimi kľučkami prejde cez všetkých a aj prihrävky des. Ten chlapec si mysli že je naj, nikdy nebude ako Messi
Btw vsetci co tu pisete ze simeone mu tam vletel a ze cubarsi za to nemoze tak si pozrite este raz ten zakrok…cubarsi mal kopu casu na rozmyslenie co urobi…isiel do toho jak totalny vypatlenec, jednoznacne to ide na jeho triko tak uz ho tu prosim neobranujte
Naša snaha sa cení ale efektivita je na druhej strane barikády.Nepotrebuje 10 šancí aby dalo ATM gól. Zbytočne nadávať na rozhodcov, každý píska po svojom ako mu to pasuje. Či to otočíme v druhom zápase je iná vec. Efektivita, efektivita a efektivita. To nám chýba, veľa šancí a góly nikde (aj v 10tich)
neplacme. rozhodca bol OK. prvy polcas do cervenej sme boli lepsi, ta cervena a gol z priameho rohodli zapas. Cubarsi si mal daval ale ze ovela vacsi pozor co robi
ok, mozno som to videl inac, alebo nieco prehliadol, ale nevidel som ziadne jatky od hracov atletica, a nemam rad, ked sa po prehratom zapase vzdy vini prvy rozhodca
Jde o to jaký je nastavený metr. Když sudí nechá hru radši být a pustí tvrdší hru, takže menší fauly nepíská, téměř vždy to bude pro Barcu těžší zápas.
Nevadi. na tym som hrdy. cely zapas sme boli lepsim tymom. a i v 10tich sme ich dokazali tlacit...len zas nas stal zapas smolny moment s cubarsim. yamal vynikajuci. a hateri mozte ist do pice.....
Yamal vynikajuci?mohol minimálne 3x prihrat lepšie postavenému spoluhráčovi a nie sa tam pchať medzi 4-5 atlétov... toto nech si skúša ked mame náskok a nie vtedy ked urgentne treba gól
Co se týče kliček a podržení balonu, tak nám v 2. poločase hoooodně pomohl. To šílený solo, kdy ochcal 5 hráčů atletů, to bylo něco. Ale nahrávat nebo řešit některé situace ideálně neboli mít přehled, to tam zatím není.
stale kritika na Yamala ked mu nevyjde a prehra sa zapas. chcem vas vidiet spievat ody, ked mu tie klucky vyjdu a rozhodne pre nas zapas, co sa u neho stava castejsie ako u drvivej vacsiny pravych kridel na svete
messidinho: asi tak..
xavi: ano mohol. ale nebyt jeho, tak niektore sance ani nevzniknu...bol aktivny a skusal nieco zrobit s vysledkom aj ked sme boli o jedneho menej. nehral alibisticky....messi tiez keby niektore akcie nesoloval a zrobil veci pragmatickejsie tak dame viac golov....ale to ti vtedy nevadilo ci?
Zase se nedivte Yamalovi, on moc nemá komu nahrát. Ferran nejen dnes jako by na hřišti ani nebyl. Když už dostane balón, tak z toho nic není. Bohužel, Raphinhu nemá kdo zastoupit.
No, je pravda, že když už nahraje, někdo to zadrbe, což se často stávalo už za Messiho ery :)). Ale ty 2 nadějný protiútoky na začátku zápasu, který Yamal potahal z křídla a pak nahrál obráncům do nohy, to je čistá mizérie.
sylarko, ano, ale kazdy kto kedy kopol do lopty musi vediet, ze nie kazdy zapas vyjde a kazdy kto sleduje futbal aspon 5 rokov by mal vediet, co Yamal prinasa timu a aky potencial ma. preto ma fakt vytacaju tie reci, ze preco nenahral, a preco skusal kluckovat do dvoch hracov ...
ked to robil messi, tak to nikomu nevadilo. a ano messi nemal 18 a vedel jak zakoncit a kedy prihrat...ale NEMAL 18!!! messi je najlepsi hrac historie a intelektualne bol vzdy pred vsetkymi o dva kroky napred. bohuzial dnes to ludia cakaju uz od "skuseneho" 18 rocneho yamala...ja ked citam niektore diskusie, tak pre dnesnych fans, su 18 rocní chlapci uz skusení a ked ma niekto "uz" 26 tak je pomaly dochodca....
praveze aj ma Messiho boli pičungy. dobre si to pamatam. ku koncu mnoho fans aj tuto na stranke malo terc na jeho chrbte a ak sa nieco nepodarilo, tak prave on bol na vine.
Atletico hralo biedu aj keď sme mali o 1 menej. Škoda gólu na 0:2, mohol aj Joan Garcia lepšie reagovať. Prehrali sme, ale ešte máme 90 min. Bude to veľmi ťažké, ale treba veriť chlapcom.
Myslim si, ze je na case, aby sa karta obratila v nas prospech. Po Lverpoole, Rime ci PSG, by sme.mohli v LM teraz mi nechat tim s naskokom s dlhym.nosom. Dnes hrali smolne ale s veljym nasadenim. Ak bude normaknejsi rozhodca trochu viac stastia, tak to mozeme dat. Uz sme im tento rok dali tri goly... akiez by im tie goly dali Araujo a Cubarsi ;)
Je to v našich silách, byli jsme lepší i v 10. Jen se trochu obávám toho, že když nám nasadili takovýho rozhodčího u nás, tak venku to může být ještě horší.
No ty Ferminovi skoky do soubojů, tam vždy visí karta ve vzduchu. Jinak se mi to nezdá, Gavi na to ještě úplně nemá, což bylo vidět na některých nahrávkách. Snad je Pedri v pohodě.
Gavi hlavne cez leto, dúfam že na MS nepôjde, musí nabrať svalovú hmotu. Hráč s jeho odhodlaním a štýlom proste musí mať silu. Dnes minimálne 3x čo som si všimol odrážal sa od protihráčov ako pingpongová loptička.
Tak čo, kupujeme alvareza alebo nie?) Ten sorloth asi proti nikomu nemá takú bilanciu ako proti nám, my sme normálne zlata baňa pre neho.
Ak by náhodou, bože chráň, by sme cez tých drevorubačov neprešli, dúfam že arsenal ich vytrtka do všetkých otvorov, hnusne mužstvo..
Alvarez okrem toho priameho kopu nič nepredviedol. Sam povedal, ze trenoval priame kopy a ziaden mu nevyšiel az na tento jeden akurát v zápase. Smola.
Týmto nehovorím, že nikoho nepotrebujeme, ale nechcem, aby nas zasa ojebalo Atletico ako s Griezmanom
Za dnesny vykon si zasluzia absolutnu pochvalu chlapci. Dali tam srdce. Yamal fantasticky. Verim,ze mozeme porazit Atletiko o dva goly uplne v pohode. Stvrtfinale LM a 9 odchovancov zasiahlo. Nadhera.
Co sa tyka Hansiho,sklamal ma nasadenim Torresa,kotry ma utlm a bol opat skor pritazou,ako prospechom.Mohol poslat nejakeho maldika z akademie,dalsi klenot,alebo Roonyho. Lewa dnes tiez slabota.
inac ja by som to s tou LM krotil a radsej s kludom dohral ligu. Nahanat sa teraz v dvojzapase s atletmi jak vtedy proti PSG aby sme dalsie kolo, jak vtedy, vypadli? no neviem...
Lenze okrem slavy a pohody v satni po postupe,tam mas aj tie prachy,co potrebujeme.neviem,ci za postuop nie je viac,ako za to navrhovane priatelske stretnutie v Azii za 10M. A nemusia cestovat na druhy koniec sveta.
V sobotu hráme derby, neviem či pošetríme nejakých hráčov, ktorí už o 3 dni budú hrať proti Atléticu. Atléti hrajú so Sevillou a je 100% isté, že budú riadne rotovať. Im je v podstate jedno, či skončia na 3. alebo 4. miestom v La Lige.
No len my na ziadne turne do azie nejdeme. A ano je pravda, ze peniaze by bodli. Ale stacilo vidiet jak sme sa utavili v cdr a nasledne stratili v lige. 7b by malo stacit, ale stale je tam este el classico. Cize by som to nepodcenoval
Minho: reagujem tak jak ty. ked mi napises za ma kokot rano obuval, tak ti rovnakym stylom budem odpovedat....
odveta je stale pred nami a sanca je
Pro nás další konec v LM a čekání již 11 let na další vítězství.........
xavi: ano mohol. ale nebyt jeho, tak niektore sance ani nevzniknu...bol aktivny a skusal nieco zrobit s vysledkom aj ked sme boli o jedneho menej. nehral alibisticky....messi tiez keby niektore akcie nesoloval a zrobil veci pragmatickejsie tak dame viac golov....ale to ti vtedy nevadilo ci?
Ak by náhodou, bože chráň, by sme cez tých drevorubačov neprešli, dúfam že arsenal ich vytrtka do všetkých otvorov, hnusne mužstvo..
Týmto nehovorím, že nikoho nepotrebujeme, ale nechcem, aby nas zasa ojebalo Atletico ako s Griezmanom
Co sa tyka Hansiho,sklamal ma nasadenim Torresa,kotry ma utlm a bol opat skor pritazou,ako prospechom.Mohol poslat nejakeho maldika z akademie,dalsi klenot,alebo Roonyho. Lewa dnes tiez slabota.