Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2026-04-09 00:12:23
Zase raz sa ukazalo ze nemame obranu na ligy majstrov…pisal som to minuly rok pisem to tuto sezonu od zaciatku…ja nechcem hejtit ani nic podobne ja vidim realitu…neni mozne aby sme kazdy rok hrali paradny futbal mali stale navrch a na konci dna aj tak prehrali/vypadli po takych chybach…kazdy rok je to o tom istom…cubarsi to nespravil prvykrat, martin pri tom gole tiez zle branil..toto nie su svetovi stoperi to su viacmenej priemerni hraci a vsetci to vidite aj v lige kolkokrat musi garcia hasit…bohuzial LM je najtazsia sutaz a tam sa zakazdym ukazu tie najvacsie slabiny…kazdy rok nam vyhori stred…toto neni svetova obrana aj keby postupime dalej taky arsenal alebo vo finale napriklad pariz…nemame sancu treba sa s tym zmierit
2026-04-09 07:05:45
Martin má byť prečo naštvaný ale hlavne sám na seba, pretože druhý gól ide čisto na jeho tričko. Ako stopér pri centrum do pokutového územia z ľavého krídla nemôže brániť útočníka a to ešte tak fyzicky na výške ako je Shorlot zozadu. Musí byť pred ním aby sa k nemu lopta nedostala, ale on mu iba pozeral na číslo na drese. Takéto bránenie od Martina sme videli už viackrát a podľa mňa on nie je typ hráča na pozíciu stopéra. Je nerozhodný a spomalený. Už v zápase s Atleticom v LL ho obišla redka len s prižmúrením jedného oka rozhodcu. Martin je skrátka iba nutnosť z nedostatku kvalitného stredného obrancu.