Nejde o to, že tým chceli získať výhodu, ale že sa v tej situácii zachovali ako pat a mat a proste to pokazili. To, že sme nemali penaltu a oni nešli do 10, je milosrdenstvo rozhodcu.
Myslím, že už aj na Slovensku bola takáto ruka odpískaná, prečo zastavoval rukou, nemá nohu? No Kovács, čo chce odpíska, čo nechce neodpíska. Kde bol VAR?
jasná penalta.. Lamine čekal na rozehrávku na kraji vápna a hned jak Musso přihrál, hned vystartoval. Pak to vezme do ruky, něco jak v bagu, když se hraje první volná.. ale na hřišti jasná penalta
V zápase Gent - Aston Villa to bola penalta, v inom zápase, myslím, že Bayernu a Arsenalu to rozhodca neodpískal. Myslím, že to odôvodnil, že to bolo detinské porušenie a nebude za také pískať penaltu.
Súhlasím, že za to pískať faul je nezmysel. To je ako kedysi keď bola penalta, ak si niekto nastrelil sám sebe ruku.
Suhlasim, ze by sa to nemalo piskat takisto mi to pride detinske, v tom pripade ale nech to potom piskaju vsetci rovnako podla vykladu nejakeho pravidla, nie podla svojvolneho rozhodnutia konkretneho rozhodcu. Inak suhlasim aj s Mussom a jeho vyrokom "podme sa rozpravat o hre" :D lebo v 2. polcase myslim 1 strela na branu od ATM a ja som este v zivote nevidel zapas, v ktorom by mal tim s 10 hracmi v takom dolezitom zapase proti takemu kvalitnemu superovi taku prevahu. Na ich mieste by som sa o tom zapase nechcel velmi rozpravat a radsej sa tesil, ze vystrelila Cubarsiho motyka:D
Cule90 tipujem že to bol zámerný antifutbal z ich strany
Tipujem, že Simeone to tak chcel, vedel že hrá ako krysa, ale evidentne mu to vyšlo.
Žiaľ hra sa na góly a je frustrujúce sa prizerať ako antifutbal porazí futbal.
Jediné šťastie že majú Alvareza, lebo priamak bol nádherný.
Žiaľ my sme nevedeli využiť šance, chýbal nám zakončovateľ, preto sme prehrali. Aj keď druhým dychom dodávam že nás zarezal aj rozhodca. Futbal je vždy aj o šťastí a to sme nemali. Ide sa ďalej. Snáď budúci zápas šťastie pomôže nám.
Okrem šťastia nám chýbal striker, snáď to v lete poriešime...
Súhlasím, že za to pískať faul je nezmysel. To je ako kedysi keď bola penalta, ak si niekto nastrelil sám sebe ruku.
Tipujem, že Simeone to tak chcel, vedel že hrá ako krysa, ale evidentne mu to vyšlo.
Žiaľ hra sa na góly a je frustrujúce sa prizerať ako antifutbal porazí futbal.
Jediné šťastie že majú Alvareza, lebo priamak bol nádherný.
Žiaľ my sme nevedeli využiť šance, chýbal nám zakončovateľ, preto sme prehrali. Aj keď druhým dychom dodávam že nás zarezal aj rozhodca. Futbal je vždy aj o šťastí a to sme nemali. Ide sa ďalej. Snáď budúci zápas šťastie pomôže nám.
Okrem šťastia nám chýbal striker, snáď to v lete poriešime...