Uz som o tom kdesi písal, že ako back up by to bol super variant. Zakončuje ako top bombardér, akurát ta rýchlosť a vek. Ale je zase veľmi a lacný a určite by barcu neodmietol..
Mně naopak nedává žádný smysl abysme Lewandovskimu nabízeli prodloužení smlouvy byť by bylo skoro zadarmo. On roli náhradníka nepřijme a v šatně by to nedělalo dobrotu .
Lewandovski je uz stary a na jeho forme to je vidno uz dlhsiu dobu. Uz to nie je taky golostroj ako kedysi a myslim ze to vie aj on aj Barcelona.
Kazdopadne sa mi vobec nepaci napad ze by odisiel zadarmo. Vsak prisiel skoro za 50 mil a stale je to velke m
meno a ked mozme treba na nom zarobit ked to potrebujeme. Tak funguju moderne a bohate kluby ktore vedia ako sa robi klubova politika. Myslim ze kluby ako Realn Bayern by ho nepustali zadarmo ked by nemuseli
preto odchadzaju legendy ako B. Silva / Salah / Gundo / (podla mňa aj Alaba pojde toto leto…
Chalani majú obrovské platy, ktoré keď škrtneš, v rozpočte ti to pridá viac ako si myslíš
Kazdopadne sa mi vobec nepaci napad ze by odisiel zadarmo. Vsak prisiel skoro za 50 mil a stale je to velke m
Chalani majú obrovské platy, ktoré keď škrtneš, v rozpočte ti to pridá viac ako si myslíš