Podla mna na Atletico super zolik ale vzhladom na to ze nehral vela poslednu dobu a posledne Rashfordove vykony by som s nim zajtra v zaklade este nezacinal. A aj ked by nieco neslo podla planu tak je to prave Gavi kto dokaze robit zazraky
Ja by som nezačínal s Rashfordom. On je síce dobrý na vytváranie šancí, ale potrebuje veľa pokusov na realizáciu a spáli aj tutovky. Gavi je podľa mňa lepší v zakončení, má lepší "composure" a v prehustenej kombinácii je taktiež lepší ako Rasfhford a o pressingu ani nehovorím.
Rashford môže naskočiť po vyrovnaní keď začne tlačiť Atletico a možno (možno) by vedel potiahnúť protiútok. Ibaže on aj keď spraví protiútok tak ho nevie zakončiť, resp. potrebuje príliš veľa šancí.
Jediné čo je u Gaviho riskantné, že premotivovaný je schopný vyrobiť červenú :) :) :)
Preto mi to pride riskantne ho davat so zakladu, bud sa zrani alebo dostane zltu a bude hrat na pol plynu alebo mozno rovno cervenu. Rashford je lepsi a istejsi na zaciatok, hraval pravidelne a posledne zapasy ma dobre.
Ak sa nam 1. polcas nebude nepodari aspon vyrovnat, Gavi moze vybehnut a nas nastartovat. V krizovych situacich je to prave Gavi kto dokaze zaziarit nez Rashford
Basten súhlasím s tebou, je to riskantné. Flick má rád riskantnú hru :) Navyše keď začínaš 0:2 nič iné ti veľmi neostáva ako riskovať.
Dať tam Rashforda je tiež riziko, že nepremení tutovky, vyčerpá energiu ostatným, je to možno menšie riziko, ale vzhľadom na jeho presing možno ani nie...
Uvidíme ako sa Flick rozhodne, určite je to veľká dilema.
Potrebujeme hlavne šťastie. Potenciál Barca má.
Rashford môže naskočiť po vyrovnaní keď začne tlačiť Atletico a možno (možno) by vedel potiahnúť protiútok. Ibaže on aj keď spraví protiútok tak ho nevie zakončiť, resp. potrebuje príliš veľa šancí.
Jediné čo je u Gaviho riskantné, že premotivovaný je schopný vyrobiť červenú :) :) :)
Ak sa nam 1. polcas nebude nepodari aspon vyrovnat, Gavi moze vybehnut a nas nastartovat. V krizovych situacich je to prave Gavi kto dokaze zaziarit nez Rashford
Dať tam Rashforda je tiež riziko, že nepremení tutovky, vyčerpá energiu ostatným, je to možno menšie riziko, ale vzhľadom na jeho presing možno ani nie...
Uvidíme ako sa Flick rozhodne, určite je to veľká dilema.
Potrebujeme hlavne šťastie. Potenciál Barca má.