Já vám nevím, ale dle mě tohle fungovat nemůže. Zaprvé nemáme na hřišti klasické DM a pokud na této pozici nastoupí nerozehrátý Gavi, jenž si dost často neodpouští chyby tak potěž blázen.
Navíc hrajeme bez klasického křídlo, takže už dopředu je jasné, že budeme hrát pomalou kombinaci kokolo vápna na kterou se Atletiko dokáže v pohodě připravit..........
Minimálně FDJ měl být na hřišti, dát hře nějaký řád v rozehrávce.
Netreba zatracovať a spochybňovať výber, ktorý urobil Flick. Na to bude priestor po zápase. Aj tak sa to už nezmení (snáď sa nikto nezraní pri rozcvičke). Teraz sa má fandiť a veriť, že to vyskladal dobre :)
To je ok, stale mame alternativy do 2.polcasu. Atleti budu 1.polcas branit, v 2.sa viac hodi do hry rychly Rashford, ked budu v obrane nechavat viac priestoru. Ale je snad 100+ scenarov ako sa hra moze vyvijat...
Achjo, zase na 4 záložníky, když potřebujeme dávat góly. Navíc Atlético bude asi zatáhnuté, potřebujeme obě křídla, abychom mohli roztahovat hru. Škoda Frenkieho, myslel jsem, že bude v základu. Asi ještě nebyl fit na základ, ale pokud nebyl, tak měl hrát Rashford křídlo a Gavi lavička. Gavi jednak nemá potřebnou výkonost a zároveň je náchylný na vyloučení, což dnes už fakt nepotřebujeme. Budu se dívat a budu fandit, ale to poskládání sestavy se mi nelíbí.
Navíc hrajeme bez klasického křídlo, takže už dopředu je jasné, že budeme hrát pomalou kombinaci kokolo vápna na kterou se Atletiko dokáže v pohodě připravit..........
Minimálně FDJ měl být na hřišti, dát hře nějaký řád v rozehrávce.
Fandim neskutocne
Ale ta zostava. Ten gavi je riziko . Hrat vsetko cez yamala tiez neni uplne idealne .