Nevyšli nám striedania, Lewa ani Rashford neurobili v podstate nič. Aj v 10 sme Atletico tlačili a len boli zalezení vo svojej šestnástke ako šváby. Naozaj veľká škoda, že sme zápas nezabili v prvom polčase, kľudne to mohlo byť 1:4 a Atlético by zrazu muselo hrať. Ten ich škaredý, ale účelný futbal ma neskutočne vytáča. Hlavy hore, poďme obhájiť La Ligu a potom je to už na Laportovi a spol, čo vyčarujú cez prestupák. Tento tím potrebuje dve tri pozície posilniť a potom môžeme uvažovať o LM.
Rashford mal nastupit od zaciatku ved fermin okrem tej sance tam bol uplne zabity a vypojeny vsetko sa hralo cez yamala…a nie tam daju rashforda ked je obrana uzavreta ????takisto take skore striedanie torresa nechapem ked mu konecne isiel zapas
Já se přidávám. Celý první poločas, vyjma té šance a zranění jsem si říkal "kde je Fermín?" Ale na druhou stranu, Rush nepřinesl do zápasu absolutně nic.
Je rozdiel nastupit od zaciatku led atletico sa este snazilo ako tak hrat futbal a ked nastupi do zapasu ked oni boli uz totalne zatiahnuti, tazko jeho prednosti vyniknu chapes
Ja len pisem ze nemoze teraz za to vinit rashforda…torres kolko zapasov bol jalovy a spalil tutovky?a rashford ktory nastupuje sporadicky teraz nepremeni 1-2 sance a hned ho budeme hejtovat len preto ze sa neukazal v tak tazkom zapase?
No akoby to dopadlo keby hral Rash a nie Fermin sa môžeme len domýšľať.
Na druhú stranu tím v 1. polčase fungoval na 150% a keby Fermínovi vyšla tá hlavička a dá na 3:0 tak by bolo všetko v poriadku a všetci by Flicka chválili ako dobre že Rash sedel.
Ak hodnotím systém, pripravenosť na zápas tak Flick dokázal pre mňa niečo neskutočné a Simeone bol na pokraji infarktu. To že to nedopadlo je viac chyba individuálnych chýb (ako to býva vždy) a otázka len je či Flickov systém nie je na tých hráčov priťažký - hoc keď si pozrieme vysledky a hru povedal by som že ho zvládajú dobre. Nedá sa vyhrať každý zápas, ale Barcelona ich vyhráva drvivú väčšinu.
Ešte by som dodal, to že sa Atleti nechajú zatlačiť aj proti 10tim je vecou taktiky a dá sa povedať že im to prinieslo postup. Nemusí sa nám tento herný štýl pačiť, ale osobne by som ho nehanobil.
Za mě škoda, že Lamine a Pedri hráli celé zápasy o víkendu, druhou půli včera to bylo vidět. A možná Ferrana nestřídat tak brzy? Fakt hrál včera dobře.. Možná Frenkie měl jít na plac dříve.. Také škoda těch 2 ošetřování, jak po mega šanci Fermina (měl být gól), tak ve druhé půli mezi 60. a 80. minutou nám ošetřování (plus střídání v té druhé půli) vzalo momentum a vůbec se nehrálo. Jinak penalta na Olma za mě jasná, kdo hrál fotbal tak ví, že když děláš rychlou kliku z místa a akceleruješ a zezadu tě strčí, tak ztrácíš balanc a je to faul.. Ale bohužel dvojzápas jsme si zabili sami - neproměněné šance + 2 červené.
S tou poslednou vetou s tebou súhlasím. Aj mňa mrzí, že sme tak skvele rozbehnutý zápas nedoviedli do víťazného konca. V prvom štvrťfinále u nás mal na výsledku podiel i výkon rozhodcu. Včera ten podiel nebol až tak brutálny. Mali sme to v hrsti........
Súhlasím...
Hodnotenia objektívne a rozumné.
Okrem Fermina, treba spomenúť veľmi slabý výkon Koundeho.
Gól, ktorý sme dostali bol jeho.
Pohyboval sa nerozumne, veľakrát príliš vysoko a smerom do stredu a celá jeho strana ostávala odkrytá.
Prešli cez neho všetky centre (nezabránil žiadnemu), zle odkopával lopty zo 16ky.
Aj pri tej červenej stál zle (nízko) a tým pádom nezafungovala pasca.
...minulú sezónu hral excelentne a túto, úplne mimo, iný hráč...
Pozitívum:
V oboch zápasoch nechali chlapci na ihrisku srdce, dušu a všetky sily.
A to je pre mňa veľmi uspokojivé.
Súhlasím, že zápas by mohol dopadnúť úplne inak ak by Raphinha hral. Ale, každé mužstvo trpí na zranenia. Každopádne Lamine k sebe potrebuje do útoku ešte min. 1 svetového hráča.
Na druhú stranu tím v 1. polčase fungoval na 150% a keby Fermínovi vyšla tá hlavička a dá na 3:0 tak by bolo všetko v poriadku a všetci by Flicka chválili ako dobre že Rash sedel.
Ak hodnotím systém, pripravenosť na zápas tak Flick dokázal pre mňa niečo neskutočné a Simeone bol na pokraji infarktu. To že to nedopadlo je viac chyba individuálnych chýb (ako to býva vždy) a otázka len je či Flickov systém nie je na tých hráčov priťažký - hoc keď si pozrieme vysledky a hru povedal by som že ho zvládajú dobre. Nedá sa vyhrať každý zápas, ale Barcelona ich vyhráva drvivú väčšinu.
Ešte by som dodal, to že sa Atleti nechajú zatlačiť aj proti 10tim je vecou taktiky a dá sa povedať že im to prinieslo postup. Nemusí sa nám tento herný štýl pačiť, ale osobne by som ho nehanobil.
Hodnotenia objektívne a rozumné.
Okrem Fermina, treba spomenúť veľmi slabý výkon Koundeho.
Gól, ktorý sme dostali bol jeho.
Pohyboval sa nerozumne, veľakrát príliš vysoko a smerom do stredu a celá jeho strana ostávala odkrytá.
Prešli cez neho všetky centre (nezabránil žiadnemu), zle odkopával lopty zo 16ky.
Aj pri tej červenej stál zle (nízko) a tým pádom nezafungovala pasca.
...minulú sezónu hral excelentne a túto, úplne mimo, iný hráč...
Pozitívum:
V oboch zápasoch nechali chlapci na ihrisku srdce, dušu a všetky sily.
A to je pre mňa veľmi uspokojivé.
V utoku s nim by miera efektivity v premeneni sanci podla mna bola stacila