Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2026-04-15 09:24:15
Nevyšli nám striedania, Lewa ani Rashford neurobili v podstate nič. Aj v 10 sme Atletico tlačili a len boli zalezení vo svojej šestnástke ako šváby. Naozaj veľká škoda, že sme zápas nezabili v prvom polčase, kľudne to mohlo byť 1:4 a Atlético by zrazu muselo hrať. Ten ich škaredý, ale účelný futbal ma neskutočne vytáča. Hlavy hore, poďme obhájiť La Ligu a potom je to už na Laportovi a spol, čo vyčarujú cez prestupák. Tento tím potrebuje dve tri pozície posilniť a potom môžeme uvažovať o LM.
2026-04-15 10:36:50
Za mě škoda, že Lamine a Pedri hráli celé zápasy o víkendu, druhou půli včera to bylo vidět. A možná Ferrana nestřídat tak brzy? Fakt hrál včera dobře.. Možná Frenkie měl jít na plac dříve.. Také škoda těch 2 ošetřování, jak po mega šanci Fermina (měl být gól), tak ve druhé půli mezi 60. a 80. minutou nám ošetřování (plus střídání v té druhé půli) vzalo momentum a vůbec se nehrálo. Jinak penalta na Olma za mě jasná, kdo hrál fotbal tak ví, že když děláš rychlou kliku z místa a akceleruješ a zezadu tě strčí, tak ztrácíš balanc a je to faul.. Ale bohužel dvojzápas jsme si zabili sami - neproměněné šance + 2 červené.
2026-04-15 12:35:06
Súhlasím...
Hodnotenia objektívne a rozumné.
Okrem Fermina, treba spomenúť veľmi slabý výkon Koundeho.
Gól, ktorý sme dostali bol jeho.
Pohyboval sa nerozumne, veľakrát príliš vysoko a smerom do stredu a celá jeho strana ostávala odkrytá.
Prešli cez neho všetky centre (nezabránil žiadnemu), zle odkopával lopty zo 16ky.
Aj pri tej červenej stál zle (nízko) a tým pádom nezafungovala pasca.
...minulú sezónu hral excelentne a túto, úplne mimo, iný hráč...
Pozitívum:
V oboch zápasoch nechali chlapci na ihrisku srdce, dušu a všetky sily.
A to je pre mňa veľmi uspokojivé.
2026-04-15 15:02:36
Ja by som pridal este jeden dovod: absencia Raphu!
V utoku s nim by miera efektivity v premeneni sanci podla mna bola stacila