Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2026-04-18 18:06:38
Clanok na urovni majistra pera a pisaneho slova. Klobuk dolu.
2026-04-18 18:14:44
skvelý článok
Mr.10 Premium
2026-04-18 18:18:37
Kde to mám podepsat?
2026-04-18 18:45:46
Už som to tu písal,že Z.Zidane po dvoch vyhratých LM s Realom povedal: viac by som si cenil víťazstvo v La Lige ! Aj to potvrdzuje tento článok.
2026-04-18 19:35:56
Niečo sa dá súhlasiť a niečo nie .... Samozrejme že LM je hlavný ukazovateľ klubového futbalu ... Je to top klubová súťaž a samozrejme že klub ktorý ju získa je vykresľovanie ako ten najlepší .... Ak tu tvrdíme že Barca patrí top klubom na svete tak to musí byť náš cieľ ... Pretože top klub musí ukazovať že tam patrí v zápasoch proti iným top klubom sveta a nie v lige proti elche....len môj názor
JanP Premium
2026-04-18 19:36:09
Tvl, to je paráda....
2026-04-18 20:09:59
Ak o sebe prehlási víťaz lm, že je najlepší na svete, tak 5 ľudí povie že meh asi áno, 3 že mal šťastie a 2 že blbosť. Ale je i tom možná diskusia. Ak to však o sebe prehlási tím, ktorý vo štvrťfinále LM vypadol s ľahko nadpriemerným Atleticom, ktorého celá obrana bola zranená a ktorý prehral s Chelsea aj PSG, avšak vyhral LA ligu...neviem, tam asi nejaká diskusia ani na mieste nie je.
Vyhrať LA ligu znamená získať viac bodov proti Mallorcam a getafe ako real. Vyhrať LM znamená vyradiť najlepšie klubt na svete. Na mallorcy a getafe je aktuálny super riskantný štýl Barcelony skvelý a v lige v ním treba pokracovat. V LM treba hrať inak.
kluc Premium
2026-04-18 20:22:44
Najväčší ukazovateľ je Treble a to ma byt vždy cieľ...
O_Fenomeno Premium
2026-04-18 20:23:52
Napisat o vitazovi LM ze "lepsie prezil par vecerov" je tak neuctive az je to smiesne. Suhlasim ze zakladom je vyhrat ligu ale zase netreba zachadzat do extremov aby sme potvrdili svoju pointu. A rovnako ako z autorovych minulych clankov, aj z tohto citit potrebu si kopnut do Realu ako sa sustredit cisto na nas. Co je skoda, pretoze niektore argumenty su pekne logicky napisane a maju potencial na kvalitny clanok bez zbytocnych detskych provokacii.
Marco01 Premium
2026-04-18 23:52:34
Skvely clanok a ABSULETNE PRAVDIVY !!! CI STE SLEPY A NEVIDELI STE, ZE VALVERDE SA ZAHRAL NA MIKEA TYSONA PROTI BENFICE A PRESLO MU TO BEZ VAR CHECK ??? Ktoremu inemu timu v LM by sa toto tolerovalo...a ANO bol to Valverde prave, ktory buduce kolo proti City dal Hattrick doma a prakticky ich vyradil z LM....ked niekto nevidi obcas (nehovorim, ze stale) aj dvojity meter od rozhodcov alebo VAR je slepy clovek minimalne....
Marco01 Premium
2026-04-18 23:54:45
Za mna, co poslednych 10 rokov pravidelne a pozorne kukam LM, tak Real s prehladom dostal najviac pomoci od rozhodcov...a to je FAKT proste......
2026-04-19 08:24:11
Nesouhlasím s autorem článku.
I když samozřejmě ligová soutěž je stále stejně důležitá jako LM, tak právě v LM se poměřují ti nejlepší z ostatních krajin a je potřeba ze sebe vymáčknout o něco více než v lize, což Barce nejde již 11 let. Proto se o ní zdaleka nedá mluvit jako.o nejlepší.
2026-04-19 09:34:59
Sorry, toto je clanok na utesenie sa z toho ze sme nevyhrali dekadu LM. Manzelka, ktora je so mnou 12 rokov na mna znudene zazera kazdy rok ked sedim pred telkou a cakam ze sa tuto sezonu stane nieco ine a ono nie, zaver je rovnaky.

Tie ocakavania, ktore mame na vyhru su vlastne delusional. Neinvestujeme lebo nemame peniaze a dufame ze to par teenagerov ukope.

A ako naplast povieme, ze vlastne sme najlepsi aj bez LM, lebo ukopeme ligu proti rozpadnutemu Realu.
2026-04-19 20:13:36
Rovnaký formát ako LM sa hrajú aj MS... takže ani víťaz MS nemusí znamenať najlepší na Svete ??
2026-04-20 13:38:47
Ta sutaz zacinala tak ze neboli ani pozvane najlepsie kluby v europe a niektore to odmietli. Prvych 5 rocnikov LM ktore real vyhral za referencny bod nepokladam. Ich poslednych 5 vitazstiev LM bolo poznacenych kontroverziami a v ich zapasoch boli castejsie horsim timom ako lepsim. To nie je ze ,,tu evropu umi,, ale to ze im bolo dopriate stastim a rozhodnutiami rozhodcov. Ja ich neuznavam ako najlepsi klub pretoze viem ako k tym vitazstvam prislo. Nepozeram len na statistiky ale videl som tie zapasy. Verim ze toto je len etapa ktora skonci a ze na real pride znovu dlhe obdobie kde LM nevyhraju. Nieco ako 2003-2014