ja to tiez nechapem. ked sa pisalo, ze Barca chce ponuknut Christiansenovi zmluvu s vyrazne nizsim platom, tak som si skor predstavoval tretinu, alebo patinu vzhladom na to, ze posledne dva sezony koli zraneniam takmer vobec nebol k dispozicii.
a ani s takou malou zmluvou som nebol predsvedceny o spravnosti takeho podpisu, lebo s jeho zdravim sa to lahko moze zopakovat, fyzicky a herne po takej dlhej pauze asi na tom tiez nebude najlepsie.
a oni mu dali polovicu cize 500 000 na mesiac a on odmieta?
tak to uz neviem kto je viac mimo, ci klub, Christiansen, alebo ja
A pritom jasne avizujú o novej posile do obrany. Keby nebolo týchto článkov ani neviem že je ešte v mužstve a keby aj bol zdravý budúcu sezónu tak veľa by toho neodohral.
Christensen ak neprijme ponuku Barce zostane na pôvodnej zmluve do konca zmluvy a potom odíde (možno) zadarmo. Snáď si nemyslel, že mu Barca predĺži zmluvu o dva roky s rovnakým alebo nedajbože s vyšším platom.
a ani s takou malou zmluvou som nebol predsvedceny o spravnosti takeho podpisu, lebo s jeho zdravim sa to lahko moze zopakovat, fyzicky a herne po takej dlhej pauze asi na tom tiez nebude najlepsie.
a oni mu dali polovicu cize 500 000 na mesiac a on odmieta?
tak to uz neviem kto je viac mimo, ci klub, Christiansen, alebo ja