Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2026-05-03 10:30:16
Ja by som pridal ešte jeden záver. Bez Lamineho nemáme pravé krídlo, ktoré by po prevzatí lopty malo snahu zrýchliť a potiahnuť loptu ďalej cez protihráča. Každý iný hru spomalí a pred protihráčom zastaví alebo skúša prihrať dozadú či na stred. Žiaden pokus o prienik.
2026-05-03 11:12:13
Myslel som, že po zranení Yamala Roony naplno využije svoju šancu opak je však pravdou. Jeho hra sa s hrou Yamala nedá ani len porovnať. Je neaktívny, málo priebojný, bojazlivý a pustiť sa do súboja 1:1 u neho neprichádza do úvahy, prihrávky smerujú vždy iba dozadu. Neviem či by nebolo od veci skúsiť rozvinúť jeho schopnosti hosťovaním v nejakom dobrom mužstve podobne ako sa to urobilo s Fatim.
leonidas129 Premium
2026-05-03 13:01:10
vsimnite si ten zakrok na Gaviho v 11 sekunde videa. to je cista zlta karta, ktora nebola udelena. ci uz je prva minuta, alebo hocijaka
minule som pozeral zapas. PL a toto si tam nikto nedovoloval, lebo okamzite by dostal zltu, co sa aj neskor potvrdilo.
v spanielskej lige je toto dlhodobo tolerovane. a potom pridu hraci realu do LM a cuduju sa, ze dostavaju zlte a cervene ked v La Lige su zvyknuty na iny standart pisaknia