De la fuente ho podľa mňa napichá, len aby mohol nastúpiť. Jemu je jedno hráč, aj klub. On chce zničiť za každú cenu, ved zhruba tak sa vyjadruje v každom rozhovore čo tu čítam.
Na tomto fóre sa toho dá prečíťa naozaj veľa a každý deň nájdeš 2-3 články, ktoré si navzájom odporujú. Nie je to ale chyba tohto fóra, kedže je to súhrn ESP tlače.
Neviem kto kašle na tím, ktorý ho platí. Lamine? Určite nie. Tréner repre? No ten má svoj job a chce ho robiť najlepšie ako vie. Ak si niekto myslí že tréner repre má nechať hráča oddychovať - no je to jeho názor ale ja s ním nesúhlasím. Za repre odohráš ročne koľko zápasov? 10 a za klub? 50-60? Je pomerne jasné kde by mal hráč byť šetrení a kde by mu mali byť minúti rátané.
Samozrejme o tom či hráč nastupi a koľko odohrá v repre štandardne rozhoduje:
Tréner, Lekár(i) a hráč samotný.
Neviem kto kašle na tím, ktorý ho platí. Lamine? Určite nie. Tréner repre? No ten má svoj job a chce ho robiť najlepšie ako vie. Ak si niekto myslí že tréner repre má nechať hráča oddychovať - no je to jeho názor ale ja s ním nesúhlasím. Za repre odohráš ročne koľko zápasov? 10 a za klub? 50-60? Je pomerne jasné kde by mal hráč byť šetrení a kde by mu mali byť minúti rátané.
Samozrejme o tom či hráč nastupi a koľko odohrá v repre štandardne rozhoduje:
Tréner, Lekár(i) a hráč samotný.