Keby odpiskal da sa tomu uplne rozumiet, lebo kontakt laket-tvar tam bol a tu koncatinu mal Eric od tela, ale po prve Eric nemal laket ani nad urovnou svojho krku a Bellingham je min. o pol hlavy vyssi od Erica:D po druhe Eric sice mal koncatinu od tela, ale obaja pri behu prudko zmenili smer v takom pripade je uplne fyziologicke dvihnut vyssie koncatiny (podobne ako pri vyskoku pri rohovych kopoch a ked tu ruku nemas niekde neprirodzene okolo hlavy nedava zmysel to piskat, lebo hraci sa musia nejak pohybovat...). Za mna penalta ano aj nie, ale som neobjektivny:D
VAR má rozhodcu upozorniť len vtedy, keď došlo k zjavnej chybe. Toto bolo "skôr" tak či onak, nič jednoznačné. Takú lacnú jedenástku by som ani pre nás nechcel.
@RoAd - Bol tam úder lakťom do tváre protihráča. Na záberoch bolo vidieť že Bellingham mal na tvári aj krv, takže to asi nebol len jemný kontakt. Ak toto nie je faul tak čo potom?
jj tohle byla penalta... jako, asi se to dalo obhájit i tak, jak to odpískal sudí na hřišti, ale spíš to byla penalta. Tak či onak, jediný co by se změnilo by byl větší debakl pro Real, kterak by museli naši ještě zaútočit.
Mne to pripadá tak, že Bellingham si na tu ruku skôr nabehol v páde...jeho hlava je v oveľa nižšej polohe ako Garciova...keby nešiel k zemi tak ho ruka do tváre nezasiahne...
Presne si to vystihol. Vidim to uplne rovnako. Zo zaberu tu to vyzera ako faul, no bola tam aj druha opakovacka - zaber sikmo z predu a tam bolo jasne vidiet, ze Belinghem akoby sa potkol a sam pada dolu rovno na loket super
Ja si tiež myslím, že ten kontakt na jedenástku nebol. Bol tam, ale Bellingham sa snažil získať lacnú penaltu. Stimulant, ktorý vie byť strašne arogantný a drsný, no tentokrát ho zrejme Eric knokautoval jemným dotykom lakťa... 😆 Nebuďme smiešni.
Bol tam úder lakťom do tváre protihráča. Na záberoch bolo vidieť že Bellingham mal na tvári aj krv, takže to asi nebol len jemný kontakt. Ak toto nie je faul tak čo potom?
Luis, definícia úderu je prudký pohyb päsťou, lakťom, atď smerom k niekomu druhému. A Eric sa určite takým spôsobom nezahnal. Iba nastavil ruku/lakeť, aby si chránil loptu. Pre mňa je to príliš málo na jedenástku. A o červenej karte ani hovoriť nebudem. Rozhodca to mohol aj tak, aj tak odpiskať. Bolo to hraničné. Ja mám len problém s tým, ako Bellingham "stratil vedomie" a zostal tam ležať ako po súboji s Mikom Tysonom. Keby sa bol dožadoval jedenástky a ukazoval na krv, ktorej bolo teda veľmi málo, to by som rešpektoval. A nedá mi nespomenúť Marcelov lakeť do tváre Lea Messiho. To bol jasný úder a Leovi tiekla krv prúdom, ale mal dosť sebaúcty, aby tam nezostal ležať ako knokautovaný!
RoAd si zaujatý a nepozeráš na situáciu objektívne čo dakuzujú tvoje osočujúce vyjadrenia na Bellinghama (samozrejme je OK ak ho nemáš rád) aj tvoj príklad Marcelovho lakťa na Messiho, to nemá s touto situáciou objektívne nič spoločné.
Ale bol tam lakeť do tváre a ten kontakt nebol minimálny, inak by tam nebola krv. Neviem čo je na tom hraničné.
Že to Bellingham prihral určite áno. Ale robí to tak väčšina hráčov a v tejto situácii, prehrávaš o 2 góly a si jasne faulovaný v 16tke súpera by to spravil skoro každý hráč. Bellingham ostal ležať, aby dal rozhodcovi šancu si premyslieť svoje rozhodnutie. Rozhodca možno tiež nemá rád Bellinghama a tak ešte vyfasoval krátko nato /po ošetrení/ žltú kartu. To ale nemení nič natom, že to bol faul.
Ja som si z prvotného záberu tiež myslel že to penalta byť nemala a že Bellingham len simuluje. Potom ukázali záber z ošetrenia a po vzhliadnutý viacerých opakovačiek je ten úder do tváre Bellinghama uplne jasný. Či to Garcia spravil úmyselne alebo neúmyselne nehodnotím. Ale pre mňa je to faul a myslím si že aj dľa pravidiel. https://www.instagram.com/...
Luis, ja som si to teraz znovu pozrel a aj tak si myslím, že to bolo hraničné. A nie je to preto, lebo som zaujatý. Máme proste iný názor na to, Ty a ja. Keby to bol náš hráč, určite by som sa nepožadoval jedenástky. Kontakt tam jasne bol, no pre mňa nie na jedenástku.
Za mňa - písknuť sa to dalo a rozhodca by si to v pohode obhájil. Tak ako si obháji, že nepískol. Tentoraz rozhodcovia pozitívne prekvapili, čo rozhodne nieje pravidlom. Asi aj ich už Real riadne irituje.
Za mna je to 50:50. Mohol aj nemusel. Keby odpiska tak sa necudujem, ale rovnako sa necudujem ze to neurobil.
Neni to proste uplne jednoznacna umyselna penalta.
Ale osobne som cakal ze to piskne kedze tuto sezonu este aj 70:30 situacie vzdy piskali proti Barce 😅
Ale bol tam lakeť do tváre a ten kontakt nebol minimálny, inak by tam nebola krv. Neviem čo je na tom hraničné.
Že to Bellingham prihral určite áno. Ale robí to tak väčšina hráčov a v tejto situácii, prehrávaš o 2 góly a si jasne faulovaný v 16tke súpera by to spravil skoro každý hráč. Bellingham ostal ležať, aby dal rozhodcovi šancu si premyslieť svoje rozhodnutie. Rozhodca možno tiež nemá rád Bellinghama a tak ešte vyfasoval krátko nato /po ošetrení/ žltú kartu. To ale nemení nič natom, že to bol faul.
Ja som si z prvotného záberu tiež myslel že to penalta byť nemala a že Bellingham len simuluje. Potom ukázali záber z ošetrenia a po vzhliadnutý viacerých opakovačiek je ten úder do tváre Bellinghama uplne jasný. Či to Garcia spravil úmyselne alebo neúmyselne nehodnotím. Ale pre mňa je to faul a myslím si že aj dľa pravidiel. https://www.instagram.com/...
Neni to proste uplne jednoznacna umyselna penalta.
Ale osobne som cakal ze to piskne kedze tuto sezonu este aj 70:30 situacie vzdy piskali proti Barce 😅