Neuražaj prosím legendu týmto malým tučným radovým futbalistom, ktorý nevie rozdychat že nevyhral Balón Dor v 2010 ešte viac ako to že vo finále prehralo Holandsko s Barcelony, pardon so Španielskom!
To iste plati aj pre teba, ak ti nieco vadi na nom tak ho nesleduj a nepis tu hluposti len aby si sa povysil nad toho, co dokazal to, co ty nikdy nedokazes a pises len aby si zviditelnil svoju ubohost a vlastne, bol si uz na svete,ked on nieco znamenal pre nasu vlast ?
Ja som napísal slobodne svoj názor a nikto mi nebude diktovať čo a kedy mám napísať...a ty už vôbec nie! Zbytočne neprovokuj a nevyryvaj, ja som o tebe nepisal...ty budeš asi taký jednoduchý čo nevie, že niekto môze mať iný názor ako ty...
LaBrie: prepáč, ale vyrývať si začal ty, lebo sem ťaháš istým spôsobom politiku... A už chýba len aby si vytiahol Širokeho a Šťastného a už to nebude mať konca...
Sneijder riesi nejake internetove memecka hej?😂😂 akoze keby to nejaki hraci barcy hovorili/postovali..ale anonymni ludia a on to riesi? Dufam ze aj ked sa robia protibarcelonske memecka, tak ma potrebu ich zhejtit
co su toto za pr11ebane reci? la liga je po LM a PL asi treti najvacsi titul v klubovom futbale, tak ak si toto nezasluzi poriadnu oslavu, tak uz neviem co.
Asi nie lebo už aj Talianska liga je v v rebríčku vyššie a myslím že rok či 2 dozadu bola už aj Nemecka . Ale pravda je že nech si každý oslavuje ako chce ale aj to že Barca sa v Európe nevie dlhodobo presadiť a že porovnávať hráča čo má 18rokov s hracom čo dal asi najviac gólov v histórii futbalu,presadil sa v nie jednej ale rôznych top ligách ,vyhral niekoľko zlatých lôpt a LM je dosť vtip.. A to nezastávam Ronalda ale Yamal sa nemôže rovnať ani a Messim a dokonca ani Neymarom či Ronaldinhom ešte ich úroveň nedosiahol a či dosiahne je otázne,má potenciál ale nikto nevie kde jeho vrchol je
tak ci treti alebo stvrty to nemeni to, co som chcel povedat. btw neviem ako sa taliani dostali nad spanielov, ked v LM sa nedostavaju daleko, ale ok
ja som pisal o tom, ze je dost idiotske znevazovat vyhru a oslavy titulu o ktory jeho klub a dokonca aj on sam bojoval celu sezonu
ohladom Yamala ja neviem kde on chodi, ale napr. tu som nikdy nevidel aby niekto porovnaval Yamala s Cristianom a ani na inych aj zahr. fanusikovskych strankach.
ohadom europy nas cas pride budujeme silny tim, a Wes nech sa radsej pozrie na baletky, lebo ti posledne roky v europe tiez neziaria a v la lige ich bijeme uz druhu sezonu v rade
Hej mas pravdu v LL áno ,no v LM vypadávať pokazde skôr . Na to ake má Real teraz problémy v kabíne,určite je na tom momentalne Barca herne o niečo lepšie ,uvidí sa budúcu sezónu keďže s takým mužstvom ako Real sa dá dosť porobiť keďže hráči majú dosť veľké hodnoty a dajú sa predat a nahradiť nedostatky,uvidíme ako sa s tým vedenie popasuje. Určite tam treba kúpiť tvorcu hry ,jedného stopéra a príde aj Paz a Endrick čo celkom vo FR lige žiaril . Najlepšie by bolo predat jednu z hviezd čo sa asi nestane. Uvidí sa
tak v prvom rade sme sa bavili o Snejderovom vyroku, ktory bol od A po Z uplna p1covina
vy potrebujete predat minimalne jednu hviezdu. Bellingham, a hlavne Vinicius a Mbappe proste nebrania. a som fakt zvedavy, ci pod Mourinhom zacnu, alebo pojde dalsi trener po pol sezone a potom na konci sezony dalsi kym to v Madride pochopia.
ja dufam, ze ostanu vsetci pekne pokope. skoda rozbijat tak dobre fungujuci tim
Veľa hviezd nerobi dobro v skupine takze áno treba niekoho predat,aj keď je to trosku problém keďže Real je Marketingovo najsilnejší na svete a sponzorom,vplyvným agentom by sa to určite nepáčilo .. jedného z dvojice Vini-Mbappe by som predal aj keď myslím si že reálnejšie to bude až PO ďalšej sezóne keďže budú už dlhšie a vedenie sa uistí že spolu im to až tak nejde,marketing bude uspokojený a bude treba kupovať niekoho iného tým pádom aj predat ..
Kokos, ved Real ked jednu sezonu vyhral iba Copa del Rey...tak oslavoval takto podobne...este im ta trofej aj vypadla vtedy z autobusu...opravte ma, ked sa mylim, ale zda sa mi, ze naozaj v tej sezone len CdR vyhrali a takto isli cez cely Madrid autobusom....
Už jsem zapadl do zapomnění, tak co bych mohl, aby se o mě zase mluvilo..?? A jó, rýpnu si do Barcy.. další výkřik z fotbalového záhrobí, že to má vůbec zapotřebí🤦🤦
ja som pisal o tom, ze je dost idiotske znevazovat vyhru a oslavy titulu o ktory jeho klub a dokonca aj on sam bojoval celu sezonu
ohladom Yamala ja neviem kde on chodi, ale napr. tu som nikdy nevidel aby niekto porovnaval Yamala s Cristianom a ani na inych aj zahr. fanusikovskych strankach.
ohadom europy nas cas pride budujeme silny tim, a Wes nech sa radsej pozrie na baletky, lebo ti posledne roky v europe tiez neziaria a v la lige ich bijeme uz druhu sezonu v rade
vy potrebujete predat minimalne jednu hviezdu. Bellingham, a hlavne Vinicius a Mbappe proste nebrania. a som fakt zvedavy, ci pod Mourinhom zacnu, alebo pojde dalsi trener po pol sezone a potom na konci sezony dalsi kym to v Madride pochopia.
ja dufam, ze ostanu vsetci pekne pokope. skoda rozbijat tak dobre fungujuci tim