Najlepší a najspoľahlivejší SK/CZ informačný servis FC Barcelona
Zabudol si heslo?
Registrácia
Toggle navigation
Domov
FANZÓNA
FORCA SOCIO
Premium Fórum
Tipovačka
Kam na Barcelonu?
Fórum
Sekcie
PENYA
História klubu
Mužstvo
Kategórie
Partneri
Eshop
Sezóna
Tabuľky
Kalendár
PODCAST
TOP TÉMY
Zranenia
Návrat na Camp Nou
Situácia v bráne 2025
Liga v Miami: Villarreal – Barça
Členstvo
Registrácia
Prihlásenie
Zabudol si heslo?
Registrácia
Diskusia k článku
Alavés - Barcelona: Nominácia
Pre pridávanie komentárov sa musíte
prihlásiť
alebo
registrovať
.
1
maryann
2026-05-13 12:11:30
FdJ,Fermin zranenia???
1
johnkaP
2026-05-13 12:30:01
Spíš jaterní potíže, ne?! 😀
Bleskovky
11 dní
Joan García najlepším hráčom zápasu proti Osasune
0
Barcelona sa nenechala okabátiť Osasunou a na výjazde zdolala tím Los Rojillos 2:1. Za najlepšieho hráča zápasu bol vyhlásený Joan García. Štatistiky Joana Garcíu v zápase s Osasunou Hodnotenie podľa Sofascore: 6,5 3 zákroky 1 inkasovaný gól 3 zákroky mimo pokutového územia 1 zachytený…
18 dní
Pedri najlepším hráčom zápasu proti Getafe
0
Barcelona po náročnom boji porazila Getafe 2:0. Vybrať najlepšieho hráča zápasu za takýchto okolností určite nebolo ľahké, ale ocenenie nakoniec získal Pedri. Rodák z Kanárskych ostrovov zaznamenal asistenciu pri góle Fermína Lópeza, ktorým otvoril skóre stretnutia. V dvoch ďalších prípadoch bol…
21 dní
Pedri najlepším hráčom zápasu proti Celte Vigo
0
Barcelona odohrala proti Celte veľmi priemerný zápas, ale nakoniec vyhrala. Ocenenie MVP zápasu získal Pedri. Rodák z Kanárskych ostrovov odohral celých 90 minút. Počas tohto času mal 93% úspešnosť prihrávok a jedna z nich bola kľúčová. Vystrelil raz na bránku a vyhral 5 z 12 súbojov. Pozornosť…
29 dní
Dani Olmo najlepším hráčom odvety v Madride
0
Barcelona vyhrala na štadióne Metropolitano 2:1, ale to nestačilo na postup do semifinále Ligy majstrov. Za najužitočnejšieho hráča zápasu bol vyhlásený Dani Olmo. Štatistiky: Hodnotenie podľa FotMob: 7,9 Odohrané minúty: 89 Asistencie: 1 Očakávané góly (xG): 0,31 Presné prihrávky: 46/55 …
články
952
prečítaní
Obetuje klub Ferrana Torresa pre príchod Juliana Álvareza?
909
Wesley Sneijder ostro zaútočil na Barçu: Oslavujete ligu, akoby ste dobyli svet, pritom v Európe zlyhávate
851
Florentino Pérez útočí: Vyhral som 7 líg, ale mohol som ich vyhrať 14, pretože tie ostatné nám ukradli
781
Novinár COPE skritizoval Wojciecha Szczęsného a prirovnal ho k Rüdigerovi
754
Barcelona už zná svého soupeře ve Španělském superpoháru 2026/27
742
Decova prestupová filozofia: Lamine Yamal je nedotknuteľný. Barça sa vyhne chybe, ktorú urobil Real s Mbappém
739
Koniec legendy na Camp Nou! Lewandowski sa rozhodol pre odchod, v nedeľu sa rozlúči s Camp Nou
680
Gavi smeruje na MS
671
Florentino Pérez o kauze Negreira: Pripravujeme dôležitý report, ktorý okamžite predložíme UEFA
650
Flick potvrdil zmluvu do roku 2028: Chceme 100 bodov a Ligu majstrov. Na Real Madrid nemyslím ani sekundu.
nové
komentáre
Mama Marcusa Rashforda: Deťom som hovorila, že som už jedla, hoci som nemala čo. Robila som všetko, aby sme prežili
"Super že nezabudol odkiaľ prišiel pekne od neho "
13.5.2026 17:53
1
komentárov
Yuste vracia úder: Pérez klame, aby zakryl športovú katastrofu v Madride. Barçu nikto špiniť nebude!
"Treba ich zažalovať za ohováranie a pošpinenie dobrého mena."
13.5.2026 16:28
1
komentárov
Arbeloa v šľapajach Péreza: "Barça nám ukradla 7 titulov!" Real Madrid sa utápa v konšpiráciách.
"Kradol vam ich dekádu a pol Lionel Messi, tým že vás zakaždým znemožňoval na ihrisku. A teraz ste…"
13.5.2026 15:37
11
komentárov
Florentino Pérez o kauze Negreira: Pripravujeme dôležitý report, ktorý okamžite predložíme UEFA
"Dúfam, že nezabudne prriložiť aj situácie, kde rozhodca evidentne pomáha Realu. Senilný dedo."
13.5.2026 13:24
10
komentárov
Koniec legendy na Camp Nou! Lewandowski sa rozhodol pre odchod, v nedeľu sa rozlúči s Camp Nou
"Tohle je podle mého nejlepší řešení pro obě strany ......"
13.5.2026 13:19
4
komentárov
Alavés - Barcelona: Nominácia
"Spíš jaterní potíže, ne?! 😀"
13.5.2026 12:30
2
komentárov
Prihlásenie
Vitajte späť! Prihláste sa do svojho účtu.
Nick
Heslo
Prihlásiť sa