Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
Vek sa zastaviť nedá. Robert dal Barce všetko, čo sa od neho očakávalo. Fantastický hráč, čistý profesionál. Ďakujeme, Lewa, za všetko. Už dnes patríš medzi legendy klubu. Klobúk dole. Nech sa tebe a tvojej rodinke darí. Prajeme všetko najlepšie.
Súhlasím s Lukášom. Ďakujeme za všetko, Lewa!
No musel som sa zasmiat. Ze nejde o peniaze.... 😄😄😄😄. Uz si ho viem predstavit ako vystupuje s kuframi na letisku - ze kde som sa to ocitol doriti 😄😄 a nad hlavou mu preleti dron ako bonus 😄. Pani manzelka si bude v klidku uzivat radosti zivota s mladymi kancami v jej novom fitku v Barxelone a Robert sa bude plahocit pustou na bicykli a naberat treningove davky 😄😄
Robert Lewandowski, dovoľ, aby sme sa ti ospravedlinili za hejterov a mentálnych maloroľníkov, ktorí sa bohužiaľ občas vyskytujú aj na tejto stránkie.
Keď k nám prichádzal ,priznám sa, mal som obavy ale ukázal celému svetu, že si tú jednu trofej naj. Futbalistu zaslúžil.
Kokos, s tou regeneráciou máš pravdu. Ešte pred 9imi rokmi keď som si podvrtol kotník tak o mesiac som už hral sálovku. Minulý rok koncom júla som ho podvrtol znova a pauzoval som do novembra. Kotník pobolieval ešte ďalšie tri mesiace a šetrím si ho odvtedy podvedomo ešte furt. Skrutné pohyby podstatne pomalšie, detto výbušnosť z tej nohy inde je. 51rokov, čas nezastavíš. Bez strečingu pred futbalom ani náhodou.