Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
Len ich treba nechať nech sa žerú 😬
Celá tahle komedie jde za Perézem a jeho rozhodnutí nasadit Arbelou po odvolání Alonsa. Poslat do pomalu se bouřící kabiny borce, kterej absolutně nemá na to, aby zvádnul krotit ega jen přililo olej do ohně. Pokud by přivedli okamžitě třeba Mourinha, o kterým se teď nejvíc spekuluje, vůbec se to nemuselo dostat takhle daleko. Navíc vůbec nechápu, co Peréz sleduje vypsáním předčasných voleb. V téhle situaci je to přece jen zvýšení šance, že přijde o moc a bude nahrazenej kýmkoliv jiným...
piskalo sa na mbabeho pri kazdom dotyku s loptou. usmieval sa jak pribrzdeny.. kde bol, tam dodrbal kabinu. vini je tam 8 rokov, to ze je uplakany, sa vedelo, ale ze je totalny cocot sme sa dozvedeli, az po prichode kyliana. mali by si zobrat priklad z pariza, tam to slape po odchode hviezd. v konecnom dosledku to realu zelam, lebo barca potrebuje silny real, takisto real silnu barcu.
Ved vcera som na X videl jak ti hraci chodia na treningy a ako sa tam zgrupuju...Vinco ma svoju jednu particku a Mbappe ma svoju druhu particku...aj pocas odvety v Bayerne bolo vuackrat videt jak si navzajom nenahrali, pricom keby si nahrali ten druhy hrac by mohol ist sam takmer na branku...oni dvaja dokazu len tazko fungovat spolu...obaja si myslia, ze su najlepsi a maju svoje Ega....+ k tomu zaratajte aj arogantneho Bellinghama...nastastie dedo Perez to nepochopil, ze najlepsie pre tym by bolo Vinca predat, dat Mbapoeho na LW a kupit TOP hrotaka...fans to vidia ale Perez nastastie nie....
Real brzdia obrovské egá - Mbappe, Vini, Bellingham, aj Valverde a tiež napr. tupoň Rüdiger...a všetkych naraz sa nezbavia...netuším, či ich dá Mourinho do laty.....
Prajem im krásne leto - nech sa v tých sr.čkách vykúpu, nebudú sa musieť ani opaľovať.