BigEl súhlasím s tebou. Mne sa tiež zdá, že Isco zakopol a následne on nakopol Gaviho. Takéto penalty resp. fauly sa v zápasoch LL preberali už mnohokrát a vždy to rozhodcovia riešia odlišne, tak neviem, či na takéto situácie nemajú vyriešený postup ako má rozhodca rozhodnúť alebo to nechávajú čisto alibisticky na každého rozhodcu, nech sa rozhodne ako on uzná za vhodné?
No v prvom rade tie zabery boli ako z pomocnej skoly. Nech za na mna nehnevaju tie kamery maju oci ako z gasparovej kravy. No hanba. V tom jedinom zabere co tam bol iba raz zozadu bolo jasne vidiet, ze ten Isko zakopol o travnik a druzgol ako vreco zemiakov. Vybavene. Nic ine tak nebolo
Nieže by to bolo dôležité ale za mňa to penaulta nebola ani náhodou. Gavi zvykne ísť do súbojov na hrane ale teraz v dynamike jeho pohybu nieje vidno žiadnu zmenu, proste utekal popri Iscovi a Isco v snahe kopnúť do lopty zmenil rytmiku a vytočil nohu pričom zakopol podľa mňa o trávnik - možno o Gaviho nohu - to nejako nieje zrejmé z rozlíšenia toho videa každopádne zmenu pohybu robil Isco, nie Gavi.
Každopádne nik nemôže povedať, že rozhodca pískal v prospech Barcelony.
Ale v podstate v zápase o nič nešlo a utrpel ním len ten nešťastník Fermín.
mali by spraviť var miestnosť uplne izolovanu od vonkajšieho prostredia kde by ukazovali zabery na akcie a nebolo by vidieť ktorý hrač je z ktoreho teamu, boli by tam len čierne postavičky. Tým padom vy rozhodca nemohol byť ovplyvnený ktorý team je ktorý :D
Pri tejto situácii som si sprvoti myslel, že jasná penalta. Ale teraz, po pozretí spomaleného videa vidím, že Isco kopol do Gaviho nohy v oblasti achillovky, ktorá bola už položená na trávniku! A to je dôvod, prečo Isco tak prepadol cez nohu Gaviho!
Každopádne nik nemôže povedať, že rozhodca pískal v prospech Barcelony.
Ale v podstate v zápase o nič nešlo a utrpel ním len ten nešťastník Fermín.