Jednu dobu byl můj oblíbený hráč, ale za poslední 2 roky ztratil moji důvěru a nehraje už dobře. Jediné plus je občas umí dát gól. Za mě je to jeden z obránců, kterého bych prodal i Christensen.
Neměli prodlužovat Christensena. Pokud si někdo myslí že prodají Baldeho a Arauja tak je vedle. Ti dva neodejdou ani za nic. Leda by jim vyprsela smlouva. Barca Baldeho jako odchovance neproda. Koundeho taky po jedne spatne sezone neprodaji. Bylo by to nespravedlive. Kdyz jeste minulou sezonu byl nejlepší defenzivní RB na svete…
Uz to je trosku trapne s tym pravidlom 1:1 nie? Uz sme tolkokrat boli a teraz zase pises ze asi budeme?tak zme ci nie sme budeme ci nebudeme?to su teda na urovni clanky…takisto vcera clanok ze uz stopera nehladame leno mame martina a dnes je to uz zase priorita…tak jak to je?kvantita na ukor kvality tuna
Z týchto 3 by som predal skôr ako prvého Arauja. Koundé túto sezónu na, ale možno ešte by sa vedel priblížiť k niekdajšej firme, ale podľa mňa by vôbec nemal nastupovať na RB, ale iba na CB jeho prioritnej pozícií. A Balde je veľmi mladý a je odchovanec. Neviem či by som ho predával. Skôr poslal max. na hosťovanie. Je tam stále dosť na času a priestoru na zlepšenie a prácu s ním. Aby sme jeho predaj neľutovali raz. Alebo by možno potreboval pri sebe skúsenejšieho hráča ktorý by mu zároveň bol dobrou konkurenciou. Niečo ako Alba za začiatku keď prišiel Balde do 1 tímu a Alba ešte hral
Myslím, že predať by sme mali niekoho z vás. Balde má 22 r. , po vynikajúcom obdobím mal len priemernú sezónu ,tak ho predáme a necháme si 31 ročného, super nápad. Podobne je treba myslieť trpezlivo o Koundem a Araujovi, sú to reprezentanti svojich krajín, ale pre nás slabí ?
Bleskovky
06:48
Vieme, kedy Barcelona odohrá zápasy o Gamperov pohár
A balde strasne lezerny