este ani nie je. a to je problem. ja som rano vydal clanok o Alvarezovi, a odvtedy vysli dalsie tri, ktore hovoria uplny opak :D idem to spracovat smarim to na web.
Mne pride Gordon ako nejaky prototyp Raphu. Neodflakne ani jeden suboj zapaja sa do def. je humble, rychly, klucku urobi, strela parádna (pri nom podla mňa aj keby nevyjde po sezone bude mat tak ci tak cenu pre anglanov, je to brit/mlady/nebral by plato podobny Rashymu. Mohli by sme z takého obchodu vyjst win-win, i keď na 9ke som ho videl hravat max posledné 1-2 seasons…
K nemu by sa mi ešte ale hodil Muriqi za 3ku plus Rashy 30
Začat sezónu Rapha/Rashy/Gordon/Muriqi/Ferran/Yamal
Krasne utocne variácie
denis: ja AC sledujem. ani sa necudujem ze v tom ich futbale sa mu nechce hrat. sak posledny rok hral v utoku kde hrali na 2 utocnikov. ani nehral kridlo...u nas by to bol iny hrac. za 50m je to 10x lepsia volba jak gordon
Busque5x5 to, ze Gordona vieme predat aj ked by mu v Barce nevyslo je naozaj velke plus.
k Leaovi: momentalne to je v nasej satni vsetko v poriadku, takze hrac, ktory sa nevie zmestit do koze mi tu vobec nechyba. myslim, ze ani Flickovi, ten ma rad v time osobnosti a poriadok a tak to ma byt.
K nemu by sa mi ešte ale hodil Muriqi za 3ku plus Rashy 30
Začat sezónu Rapha/Rashy/Gordon/Muriqi/Ferran/Yamal
Krasne utocne variácie
k Leaovi: momentalne to je v nasej satni vsetko v poriadku, takze hrac, ktory sa nevie zmestit do koze mi tu vobec nechyba. myslim, ze ani Flickovi, ten ma rad v time osobnosti a poriadok a tak to ma byt.