Kane by o moc lacnejší asi nebol, lebo pri jeho veku by sa asi podpisovala zmluva, tak na 3 roky a keď teda rozpočítaš tých 80 mega na 3 roky, vyjde ti to skoro rovnako ako 150 mega na 5 rokov. A plat by mal Kane možno ešte vyšší, ako Alvarez, takže sme cca na tom istom za oboch hráčov.
...mozno by som skusil jednu sezonu s Rashfordom na hrote za 30 mil...a az sa neosvedci o rok predat a este zarobime...pride mi to lepsia volba ako pripadne Nunez, ktory sa tu uz spominal...
Ak chceme vyhrat LM potrebujeme top hrot. 130m za alvareza ked si to rozlozis na 5r je uplne v pohode.. s lenivym rashfordom, ktory ti neurobi krok navyse? A amortizacia na nho ti vyjde zhruba na 25m pri jeho plate
ok tak podme do novej sezony s torresom ako 1tkou....Kane ti odist z bayernu nechce. alvarez je pre nas teraz jasna volba. deco a flick asi vedia co robia. a im verim viac jak tebe....
alvarez ti vyjde na 5 rokov za 150m rovnako ako kane za 90m na 3 roky. rashford snad odide, ten ti na hrote nezahra a na kridle je lenivy. to ze gordon vie zahrat na hrote neznamena, ze s nim musime ist ako 1tkou na buducu sezonu. jedineho koho som schopny okrem alvareza akceptovat su Kane a Lautaro. ani jeden ti odist zo svojho klubu nechce.
Ešte ma tu bude niekto presviedčať že nestačia malé prestupy? 😁 Momentálne máme na top hrot a Cancela. Odchod Casada a Christensen by zaručili príchod top stopéra a sme v pohode. 🙂
Ja som sa hadal za situacie kedy som nevedel ze sa zvysi platovy strop. Inak ale stale plati 1:1 ako som hovoril takze ano po Alvarezovi musime predavat a neviem ci zrovna henti dvaja ti znizia platovy strop o nieco extra. O 10 na platoch a ci tam bude nejaka prestupna suma u Casada vobec ? Ak aj dalsich 10. Amortizacia Gvardiola by bola rocne 16 plus s platom sa to vysplha aj na 30. Takze nie nestacia len tieto dva odchody ak sa ma riesit este Cancelo Bernardo a nahradny brankar. Pyta si to predaj Baldeho alebo Koundeho ak budeme chciet posilovat dalej.
Máme voľných 64m., povedzme 14m. pôjde na Cancela prinajhoršom, ostáva 50m. + Christensen 9m. plat, Casado len 20m. (s platom), tj. zaokrúhlene 80m. voľných, top hráčom dáš 15m. plat (podobne majú Yamal, Raphinha...) a zostane ti 50m. x amortizácia zmlúv na 5 rokov čiže 250m. na prestupovú sumu na týchto top hráčov...cca. A to ešte koľko uvoľní MATS...potom jasné navyše hráčov keď chceš napr. Cucurella, tak je zbytočné aby tu Kounde alebo Balde zostal, ale nie je to nutnosť tak ako tí dvaja. Ak vyriešime tieto dva podstatné posty, tak dalšie 3 prestupové okná budeme mať priestor na menšie úpravy kádra...
Veď môže, aj Porro by mohol prísť ale nutnosť to neni a detto to neovplyvňuje príchod top stopéra...a pritom sa nepočítalo s 80m. Gordonom v týchto prognózach...
Pointa je rovnaká, potrebujeme získať top hráčov na posty ktoré potrebujeme posilniť a pomôcť by mali hráči ktorí v Barcelone nemajú už čo robiť...+ nové zmluvy dostanú Ferran, Bernal, Martin a bude sa rozhodovať čo s Baldem...
Pise sa ze mame aktualne volnych 64 na sezonu. Alvarez odcerpa tych spominanych 50 a sme na 14tich uz len. To mas toho Cancela a na zvysok uz nieje. Na stopera, Bernarda a brankara uz nemas bez dalsich predajov.
Ano Christensen 9 ale Casado neverim ze uvolni az cca 20, zaraba 1 a za 20 ho pochybujem ze predame. Preco by Al Hilal za vyborneho Cancela pytal 10 a za chalana co presedel sezonu a nemal poriadny vykon ani v tom male co odohral by dávali 20 ? Pochybujem silno.
Yamal podla toho co citam ma rocny plat az 30.
Ja vychádzam z tohoto https://www.capology.com/... nemyslím si, že Alvarez by sa stal u nás najlepšie plateným hráčom, a samozrejme pri tých 50m. sa uvažuje že prestupová suma bude 150m. čo si zatiaľ želá len Atletico aby to tak bolo :D. Pre Al Hilal je Cancelo nepoužiteľný, máme v tomto smere navrch, pýtajú lebo by boli debili keby neskúsili. Aj my sme pýtali za Fatiho, pritom sme vedeli že jeho plat si priemerné kluby dovoliť nemôžu. Casado má 22 rokov, na jeseň pravidelne hrával v Barcelone, keby si miesto udržal tak by nestál 20m. ale 3x viac a nepredávali by sme ho.
brankara nam netreba. vrati sa pena a je tam este sciezny ne? ci uz skoncil?...cancelo by mal byt po alvarezovi hlavna priorita. top lavonohy stoper za dobru cenu na trhu nieje. alebo ma opravte.
No nech to je aj 120 prestupova suma takze 25 na rok plus plat aj keby nie 20 tak 15 (urcite nedostane menej ako Torres) to mas 40 na tuto sezonu. Dobre tak keby aj tak ti ostane 24M volnych. Sam si napisal ze Cancelo spotrebuje 14 takze sme na 10tich. Z tohto ako kupis Gvardiola a dalsich. Nerealne bez dalsich predajov. Ano Casado hraval na jesen pravidelne ale tu minulu jesen este, to je ten problem ze okrem polsezony vobec nic nedokazal uz. Keby keby presne ale neudrzal a jeho cena padla. Polroka je fakt malo ked dalsi rok a pol je velmi slaby od neho.
Veď píšem že Christensen uvoľní ďalších 9m., Mats ti uvoľní 15m. (to je 10+9+15= 34m.) a môžeš si dovoliť minúť na stopéra trocha menej ako za Alvareza.... a z Casada máš miliony k dobru...
Ano Christensen 9 ale Casado neverim ze uvolni az cca 20, zaraba 1 a za 20 ho pochybujem ze predame. Preco by Al Hilal za vyborneho Cancela pytal 10 a za chalana co presedel sezonu a nemal poriadny vykon ani v tom male co odohral by dávali 20 ? Pochybujem silno.
Yamal podla toho co citam ma rocny plat az 30.