Prečo ? Mal tam ešte zmluvu na 4 roky , za 2 mesiace bude mať 28 rokov , cena 60 miliónov a plat podľa viacerých zdrojov 23 mega v hrubom. Toto je dobrá investícia ?? Ak by stál 45 a plat na úrovni 12 Max , tak by sa dalo uvažovať. Ale takto to je cez , hlavne na pozíciu , kde zahrá Cancelo raz tak luxusne.
A tak v kazdom pripade potrebujeme modernych bekov, ktori vedia branit aj utocit. Odhliadnuc od ceny si myslim, ze Cucurella takym je. Po Bernardovi dalsia skvela posila pre real a uz teraz ma na bekoch dve plnohodnotne dvojice Trent-Dumfries a Cucurella-Carreras. Cancelo vie vybikajuco utocit, ale v obrane je na urovni Trenta kde nechava velke diery. A ak Kounde s Baldem budu predvadzat to co v minulej sezone mame sa na co tesit.
Andreas Gegardi samozrejme suhlasim, ze je nezmysel ponukat za hracov prestrelene sumy, no najlepsi hraci nieco stoja a oni proste pojdu ku konkurencii, ktora ich preplati. Takze mozeme si povedat, ze srat na to, ale vacsinou je za menej penazi (a kvality) aj menej muziky. Ocividne je nasa priorita hrot a som zvedavy co Deco vymysli, ale konkurencia nespi.
Cule90: Čo je v prípade Bernarda skvelé pre Real Madrid ? Doniesli si hráča s ktorým zrejme Mou plánuje základ , no má už 33 rokov a obsadí miesto niekomu ako Bellingham, Guler , Valverde. Bernarda som si vedel predstaviť v Barcelone , pretože by mohol byť parádny squad player pre Pedriho. No v žiadnom vesmíre to nebol hráč , ktorého by si mal veľkoklub brať do základu. Ďalej máme Cucurellu za 60 mega na pozíciu , kde len pred sezónou došiel Carerras za podobné peniaze. Dotiahli Dumfriesa , 31 ročného hráča za 25 miliónov, na pozíciu , kde majú Arnolda a ako backup tam už dva roky hrával Valverde. Dotiahli Konatého , ktorý hral posledné dva roky tragicky v Liverpoole , dali mu zmluvu na 5 rokov s platom na úrovni 25 miliónov a presne rovnaký podpisový bonus. Čiže na tej pozícii neposilnili nič , akurát dotiahli opäť squad playera za obrovské peniaze a ktorého sa nebude dať zbaviť podobne , ako Mendyho či Ceballosa , ktorých držali v klube roky , pretože ich skrz platové požiadavky nikto nechcel. Ja som za takéto leto Realu Madrid , kde už minuli cez 100 mega a nevyriešili nič , veľmi rád a spokojný. Pretože robia presne to , čo je priamy protiklad koncepčnej práce. Za dva roky budú riešiť prestavbu opäť , opäť za veľké peniaze , akurát im tam ešte minimálne rok budú oxidovať 32+ ročný hráči za astronomické platy. Perez so stávkou na Mourinha a tieto posili hodil všetko na jednu kartu. A to na okamžitý úspech. Akurát to v ich poňatí dopadne presne opačne.
AndreasGegardi, nepozeram sa na to, komu Bernardo obsadi miesto, ale co prinesie. Mourinhovi moze byt u prdele, ze tam ma hviezdy, ktore nedokazu utocnikovi vyslat loptu, ktoru potrebuje, Bernardo tam schova do vrecka kazdeho, samozrejme, ze s nim nepocitaju na 5 rokov, ale 1-2 sezony im posluzi dokonale, lebo k nim pride hrac s takymi schopnostami, ake ostatni nemaju. Inak ano suhlasim, zaplatili si okamzity uspech, o koncepcii sa tam neda velmi bavit je uplne odlisna od nasej, ale ucel im tieto prostriedky posvätí.
Btw, Cancelo ma 30+, ale ma zachranit nasu lavu obranu, to je tiez iba zaplatana diera na sezonu. Ale dokonale posluzi svojmu ucelu. Rovnako jak Bernardo v reale.
Původně jsem ho v Barceloně chtěl a ještě chtěl i on sám. Deco zaspal na jednání a baletky jdou nekompromisně. Deco vše vsadili na jednoho hráče a na jeden post. Měli by řešit další posty když jsou peníze.
@AndreasGerardi - pekne to píšeš len Silva nemá určite 33 rokov a teda je to presne typ hráča, ktorý Real po odchode hráčov ako Kross, Modrič potreboval tak aby nám ešte nevytrel zrak. Zlý nebude ked hral u Pepa základ....Cuccurella ak sa dobre pamätá, schoval Yamala do vačku, tak tam asi nejaká kvalita bude.
Cancelo? Za prvé nie som istý či sme ho už podpísali, za druhé proti dozadu je proti špičke tragický už niekoľko rokov. Toto sa asi nezmení.
andreas gerardi - bernardo nemusi obsadit miesto nikomu z najvacsich hviezd. Mozu hrat na 2 dm tchouameni a bernardo, a pred nimi vinicius, bellingham a valverde. Alebo si valverde prehodi miesto s bernardom. Toto by mala byt ich najsilnejsia zostava. Guller do rotacie ktoru bude treba. Pre real urcite skvely nakup, rovnako ako aj kukurela a dumfries ktori su top krajni obrancovia.
Suhlasim s andreasom, real mozno priviedol pre seba dobrých hracov lebo katastrofálne 2 sezony si pýtajú veľkú obmenu kádra, berú co je k dispozícii a koniec koncov mozno len Cucurella by hral u nas zaklad, aj to v pripade ze by sme nekúpili Cancela...
kluc - to kto z nich by hral u nas zaklad nie je velmi podstatne pretoze kazdy klub potrebuje nieco ine. Mne tie ich posledne nakupy nepridu vobec ako zbrkle a bez koncepcie. Odchadza carvajal a mendy je dlhodobo zraneny. Kupili teda 2 krajnych obrancov a hraca s profilom bernarda v kadri nemaju. Konate hral v LFC zaklad a prichod zadarmo nie je zly krok aj keby mal byt len 3-4 stoper.
To pisem na margo toho ze nemusíme nic ľutovať (resp. mozno toho Cucurellu ale za 60m.?) Potrebovali doplniť kader a trocha novej krvi a to dosiahneš presne takymi hráčmi akých priviedli, zadarmo hocikoho...my sme to spravili koncepčne jednym hracom zatiaľ.
To že ku nám neprišiel Bernardo je veľká škoda, ale nie je to fatálne, lebo aj keď ma ešte stále čo ponúknuť a hlavne odbremeniť pedriho sú aj iné varianty v zálohe. Ale to, že prestupuje k bielym je veľmi zle, lebo presne takého hráča brutálne potrebujú, len aby sme potom to sakra neoľutovali.. ako píše Cule, je to solution na tu a teraz, podľa mňa veľmi rozumný tah.
Cucu aj keď určite kvalitu ma, nie je podla mňa prioritou, a osobne sa mi nikdy ako futbalista nepozdával, topánka nás tlači inde, plus sú aj iné varianty.
Čomu ale už fakt nerozumiem, je ta saskaren s alvarezom. Je evidentne, že atléti nám ho nepredajú, cena je nenormalna, ten transfer je proste neadekvátny a nereálny. Zbytočne strácame čas.
Hraci si nebudu donekonecna znizovat platy len preto ze Laporta je neschopny a za 5 rokov jedine co urobil je dvojnasobny dlh pritom predtym ako vymenil Barta trepal ze ho znizi
Myslím že keby bol záujem Barcelony o Cucurellu reálny vybral by si Barcelonu. Nadávať mu že nemá charakter - však Barcelona sa ho dobrovoľne zbavila. Neprestupuje napriamo z Barcelony do Realu takže osobne by som to až tak neprežíval. Za "A"čko nastupil na 7 minút v pohári ak sa nemýlim.
No ja nie som zrovna clovek co pouziva dvojaky meter ja ti to jednoducho vysvetlim…cucurella bol v la masii 5 rokov cize dost zasadnym sposobom ho barcelona formovala ako hraca a moze jej vdacit ze je futbalistom akym je a nedavno sa vyjadroval ze by sa do barcelony vratil no nakoniec siel do realu…porovnavat to s garciom?ze siel z espanyolu do barcelony?a espanyol nam je odkedy rival?ja fandim barcelone vyse 20 rokov a nikdy som espanyol nevnimal jak nejakeho velkeho rivala je to obycajne priemerne muzstvo pre nas nepodstatne, garcia je mlady perspektivny brankar ktory ked chcel urobit krok dopredu tak nemal na vyber ako prestupit do velkoklubu…z girony keby niekto prestupoval do barcelony snad by si to tiez bral ze ide ku rivalovi?nas jediny a najvacsi rival v spanelsku je real madrid bodka
No asi nie moc zasadnym sposobom ho vyformovala ked si ho odmietla nechať a dala ho getafe za drobné. A ešte madridskému tímu 😀 Zjavne futbalovo vyrástol mimo barcelony a bližšie mal k madridu ako k barcelone už od mlada. (veď kde by získal lepšie skúsenosti v obrane ako v Getafe, povedzme si uprimne)
Tak ako bol Morata či Llorente v Reale aj akadémii a následne boli u rivala v ATM. Skratka dnes ti hráč kašle to že je odchovanec dupľom keď kopu rokov hral v anglicku,chce sa vrátiť do Španielska ,chce teplo a top klub tak je mu jedno ak nedá ponuku reálnu Barcelona pojde do Realu alebo ak inde
Hej fandim barcelone a espanyol je pre mna nepodstatny klub nikdy som ich nebral jak rivalov aky je pre nas realne espanyol rival?v com spociva rivalita medzi nami a espanyolom?tazko nam espanyol moze byt rivalom ked my sme velkoklub a espanyol priemerny spanielsky klub ale v pohode je to moj nazor vy mate iny
Kde sa nachadza Espanyol? V Barcelone tak je to mestsky rival ci sa ti to paci alebo nie a ked je Garcia u nich potkan tak je to na mieste lebo podla teba je potkan Cucurella ktoreho Barcelona nechala ist do Getafe a odtial isiel do Chelsea a teraz do Madridu
Luis F
Co je toto za logiku prosím pěkně? Proč tedy přišly astronomické dluhy, když po bambilionech za Coutinha, Griezmana a Dembeleho přece nemohly být peníze problém, ne? Či naopak? Nebo to třeba spolu vůbec nesouvisí? ….
Pozrite si Lukášové vysvetlenie ako je to s pravidlom 1:1 a tam to máte vysvetlené.
Ak by sme sa zbavili Fatiho,Neuera ,Casada, Bardiho,tak môžeme veselo nakupovať. Ale kedže nie je ani jeden preč ,tak smola
V pohode. Ja neviem koľko penazí v kasičke ostáva. To vie asi len Deco, Laporta a možno Tebas
Ale ak dáš 80 milionov za hráča (ktorý nie je uplne overený) na post, kde ti hrá hráč ktorého asi neposadíš (Raphinha) tak predpokladám že máš v kasičke odložené ešte minimálne raz toľko na post ktorý ti horí (hrot).
Aby bolo jasné z Gordona sa teším a verím že to bude skvelý nákup. Ale otázka hrotu ma momentálne ťaží viacej ako ma ťažila otázka LW (hoc aj tam bolo treba posilniť, no možno nie zrovna za 80 mega)
Inak naozaj paradna praca deca…potrncionalny bernardo aj cucurella nepridu ba dokonca skoncili u najvacsieho rivala, o stoperovi ani zmienka…alvareza nam atletico nepreda sa nam smeju…zatial len 80€ mil vyhodenych za hraca ktory neni do zakladu…spekuluje sa o vyhoretom vlahovicovi…parada no😂
Cancelo? Za prvé nie som istý či sme ho už podpísali, za druhé proti dozadu je proti špičke tragický už niekoľko rokov. Toto sa asi nezmení.
Cucu aj keď určite kvalitu ma, nie je podla mňa prioritou, a osobne sa mi nikdy ako futbalista nepozdával, topánka nás tlači inde, plus sú aj iné varianty.
Čomu ale už fakt nerozumiem, je ta saskaren s alvarezom. Je evidentne, že atléti nám ho nepredajú, cena je nenormalna, ten transfer je proste neadekvátny a nereálny. Zbytočne strácame čas.
Co je toto za logiku prosím pěkně? Proč tedy přišly astronomické dluhy, když po bambilionech za Coutinha, Griezmana a Dembeleho přece nemohly být peníze problém, ne? Či naopak? Nebo to třeba spolu vůbec nesouvisí? ….
Ak by sme sa zbavili Fatiho,Neuera ,Casada, Bardiho,tak môžeme veselo nakupovať. Ale kedže nie je ani jeden preč ,tak smola
Ale ak dáš 80 milionov za hráča (ktorý nie je uplne overený) na post, kde ti hrá hráč ktorého asi neposadíš (Raphinha) tak predpokladám že máš v kasičke odložené ešte minimálne raz toľko na post ktorý ti horí (hrot).
Aby bolo jasné z Gordona sa teším a verím že to bude skvelý nákup. Ale otázka hrotu ma momentálne ťaží viacej ako ma ťažila otázka LW (hoc aj tam bolo treba posilniť, no možno nie zrovna za 80 mega)