Ja neviem ci to zato stoji za tu vojnu aj ked atletov vobec nemusim ..a hlavne ten balik penazi za alvareza je presteleny ...je to dobri utocnik ale nie je to ziaden top strelec a vobec nie za taku sumu ..bohuzial
Atletiku letos úplně jeblo? Spíš ty jejich prohlášení jsou na žalobu a totálné spadli mimo profesionální jednání.
Prostě musí pochopit že oni nejsou tím Top týmem za který si hráč chce zahrát, ještě k tomu když hrají pod Simeonem tu sračku :D
Tohle jednání nepomúže ani Alvarezovi, protože se po tomhle vracet zpět nebude určitě ideální.
Ja mám Alvareza rád, je mi sympatický a myslím že by aj zapadol do tímu... ale nie je to pre mňa hráč za 100+ mega a myslím že Ferran je +/- na tej istej úrovni.
Ferran neni ani zdaleka na tej istej urovni…alvarez je kompletny utocnik vyborny aj v kombinacii a myslim si ze pod flickom by sa naplno ukazal jeho potencial teraz je v tych najlepsich futbalovych rokoch cize aj 130m pri dnesnych cenach by bolo dobre si myslim
Pokiaľ máš argumentačné schopnosti na úrovni odutého decka zo základnej školy tak sa so mnou nebav, to má pravdu.
Btw pod pojmom kompletný útočník si predstavujem hráča ako je Kane alebo ako bol Suarez, top zakončovateľ, ktorý je kvalitný na lopte, kvalitný technicky, silný vo vzduchu, dominantný v 16-ke, vie hrať chrbtom k bráne a pod. Alvarez top zakončovateľ nie je, vo vzduchu je slabučký a dominantný v 16-ke ani telom tiež nie je, chrbtom k bráne je tiež slabý. Tým nehovorím že je zlý hráč ale od kompletného útočníka má ďaleko.
neboj argumentovat sice neviem jak ty. niesom majster sveta, ale do odutych deciek ma nenazyvaj. to si vyprosim. aspon pokial mas kusok slusnosti v sebe. ja teba neurazam...
Zbytocne budem s tebou debatovat z toho co pises je evidentne ze tu alvareza nechces a ze ho zrejme ani velmi nemas v laske…deco a flick asi vedia preco chcu alvareza a to je hlavne, ahoj
Nič v zlom ale takto prestupy úplne nefunguju, hlavne Laporta je človek čo ma rad marketingové mena, spomeň si ako priviedol kedysi Ibru keď bol tréner Guardiola.
No neviem za mna profilovo je alvarez najvhodnejsim kandidatom do utoku ked chceme TOP hraca na dlhe roky…a alvarezovym snom je hrat za barcu a takych hracov potrebujeme nie potkanov…cize mohlo by si to sadnut
jeho snom je hrať za Barcu preto 3 mesiace dozadu povedal vo videu pre LL že chce ísť v stopách Oblaka, Kokeho a Griezmanna, podpísal zmluvu na 6r a súhlasil s výkupkou 500m
ono suhlasil s klauzulou 500m s tym, ze ked sa ozve barca, tak ho pustia...a dostal slub, ktory atletico nechcelo dodrzat, tak dal vyhlasenie, ze chce odist.
Urcite to tak bolo pri vzťahoch AtM a Barcelony. Veril by som tomu keby to bolo ako pri Suarezovi že to mal v zmluve, nie pri niekom čo si chodí plniť sen každé 2 roky do iného tímu, jeden mesiac chce byt legenda klubu a ďalší prestúpiť inam a znovu si plniť sen. Tie trápne reči o trénerovi si nechaj pre kamarátov tvojej mentálnej úrovne keď nevieš za milión konverzácii doložiť jediný padny argument a gramatiku máš jak z pomocnej školy.
Ty mas len tie tvoje statistiky, ktore ti nikdy na 100% nemozu zarucit buducnost a to je fakt. Z kade mas ze chce byt jak griezman a pod? To ze ho chce flick je pravda. Ci forca barca je original doveryhodnynzdroj? Lebo iny si mi nikdy nedal. Pisem rychlo z mobilu taze si tu tvoji gramatiku strc do pice. A ked sa chces so mnou bavit takymto tonom, tak budem aj ja. A bez si tam pisat tie tvoje excel tabulky, lebo sa stavim, ze bez nich sa ani nevyseres 😉🤣🤣
Sám to povedal v marci tohto roku, tuším to je aj ako video na instagrame Laligy. To že tu bol o tom nejaký článok nemusí znamenať že to je pravda, stačí sa pozrieť na zdroje z ktorých sú informácie čerpané, dokonca samotný Lukáš častokrát píše že tie články treba brať s odstupom pretože ide o nedôveryhodné zdroje.
Asi nemáš prácu kde musíš používať mozog, ak vôbec nejakú máš, keď máš takéto názory a vyjadrovanie, že?
Daj mi link kde to povedal. Lebo toto povedat nemohol, len aby o 3 mesiace verejne vyhlasil, ze chce prestupit. To nedava ziadnu logiku ani zmysel. Cize bud je alvarez schyzofrenik alebo je to len obycajny fake ci sprava vyvodena z kontextu
Ešte to bude zaujímavé, na stránkach ATM som zatiaľ nič takéto nevidel čo sa týka žaloby
Možno som to prehliadol neviem, keď sa jedná o takéto veci treba si pozrieť aj druhú stranu mince nie len to čo sa píše na našej stránke.
Atletico nás chce žalovat? Ti co použili fotky našich hráčů ve svých dresech na oficiálních sítích? Atleti si tímhle akorát škodí, myslím si že spousta hráčů si tam rozmyslí přestup když vidí jak tam drží hráče který tam nechce být, a Atleti nejsou Barca, Real nebo City.. šance že se řada hráčů bude chtít posunout dál je velká.
Mna na tom fascinuje to, ze si urazaju vlastneho hraca. Alvarez tvrdi, ze si chce splnit svoj sen a vedenie tvrdi, ze odchadza, lebo sa nechal zlanarit on a jeho rodina za provizie. Strasne amaterska komunikacia.
Alvarez je dobrý hráč ale včera v zápase MS spálil úplnú tutovku ktorú dostal na podnose od Messiho... Za mňa cena max tak 60-70, to 150 si viem predstaviť tak za Oliseho ktorý je tak 5 levelov inde a to vážne ten co prevádza ci v Repre alebo Bayerne je neskutočne škoda iba ze hra na Yamalovej pozícii... To už aj Rashy je lepší tieto MS ako Alvarez alebo Gordon a to šiel ako náhradník 👍 takže tak
presne jak pise Mqrtin. to mozme rovno kupit dvoch utocnikov miesto ferrana a miesto alvareza. rash da jeden gol v 85m a uz je lepsi jak gordon...keby mal rash behat cely polcas jak gordon, tak dalsi zapas ani nenastupi...
Messi take nebehá a je produktívny a co ti vyhraje zápas behanie alebo dávanie gólov.. Stačí že mužstvo funguje ako celok a vie ako hrať na hráča co má koncovku.
tesko: messi je messi. rash mu nesiaha ani po zaciatok malicka. to chces aby barca kupila rasha a muzstvo hralo na nho ako hra argentina na messiho? messi ti vedel aj v barce dost dlho vyhravat tituly aj sam. teraz hrame viac ako muzstvo. kazdy hrac hra pre muzstvo a flick ma svoj system, kde ti kazdy musi behat a nie sa prechadzat jak rashford...
Neporovnávam Messiho a Rasha ale príklad Co mal Rashy XG a XA minulú sezónu u nás na 90 min bolo hodne dobré a môžeš tam mat v mužstve aj 300 Boltov co ti nabehaju 15km za zápas keď nikto nedá gól... Alebo si videl niekedy že by niekto vyhral pohár za to že behá po trávniku?
tesko: G/A mal dobre, ale porovnaj si zapasy, ked ti hral raphina a zapasy bez neho. s raphinou sme mali daleko vecsie % vyhier ako bez neho. bez neho to bolo tusim nieco okolo 70% a s nim okolo 90%+ ak sa nemylim...
..no pekné komentáre čo keď zakotví v Reale...ten robí nákup zatiaľ veľmi dobrých hráčov,, ešte kúpi ,,Oliseho,,,a bude to zaujímavé nielen v LA lige,,,,ale aj v LM,,,,🤷⚽
Bleskovky
15 dní
Vieme, kedy Barcelona odohrá zápasy o Gamperov pohár
Prostě musí pochopit že oni nejsou tím Top týmem za který si hráč chce zahrát, ještě k tomu když hrají pod Simeonem tu sračku :D
Tohle jednání nepomúže ani Alvarezovi, protože se po tomhle vracet zpět nebude určitě ideální.
Btw pod pojmom kompletný útočník si predstavujem hráča ako je Kane alebo ako bol Suarez, top zakončovateľ, ktorý je kvalitný na lopte, kvalitný technicky, silný vo vzduchu, dominantný v 16-ke, vie hrať chrbtom k bráne a pod. Alvarez top zakončovateľ nie je, vo vzduchu je slabučký a dominantný v 16-ke ani telom tiež nie je, chrbtom k bráne je tiež slabý. Tým nehovorím že je zlý hráč ale od kompletného útočníka má ďaleko.
keď mu Messi dal na tácke gól....
Asi nemáš prácu kde musíš používať mozog, ak vôbec nejakú máš, keď máš takéto názory a vyjadrovanie, že?
Možno som to prehliadol neviem, keď sa jedná o takéto veci treba si pozrieť aj druhú stranu mince nie len to čo sa píše na našej stránke.