keby nepodpisal barcelonu, tiez si ho budes tak zastavat? ani by si nevedel, ze nejaky gordon hra za anglicko. v newcastli mal vybornu sezonu, hlavne LM, teraz hra za anglicko hovno. to je cele:)
Súhlasím s rominho. Hoc 2 nie najlepšie zápasy ešte reálne nič neznamenajú. Hlavne keď stačili Angličanom na postup zo skupiny.
Na druhú stranu len workrate nebude stačiť nato aby si mohol byť útočné krídlo v Barcelone. K tomu treba pridať aj GA.
@sylarko a kritizuje tu niekto Gordona za jeho výkony v Barcelonskom drese?
Či azda ho treba pochváliť za nevýrazné výkony na MS lebo je to hráč Barcelony?
Prvy zapas hral dobre. Vcera ghana cely zapas betonovala. Do hlubokeho bloku ti nieje dobry ani raphina. Obaja su dobry v nabehoch za obranu a v tom ze maju vynikajuci workrate. Najlepsi utocnik na svete ti z 5 metrov netrafil branu. Preco sa nekritizuje aj on?
Ale ked rashford zahral jeden zapas zle co predtym 5 zacinal na lavicke a nastupoval na 10-15 minut tak ste nanho vsetci nadavali..teraz ked gordon hra zaklad a neukazuje ze vobec nic tak zrazu to je pohode🤣
Roni: ja som zapasy videl. Netreba ist jak ovecka za tym co povie vecsina. Rash dal jeden gol 85m a uz je lepsi jak gordon. Inac klasicky smerom dozadu vyklusaval. Gordon ti v prvom zapase pressoval 45m vkuse. Druhy zapas mal horsi, ale to cele anglicko. Ghana vecsinu zapasu len branila...
Tak potom super ... ešte že súperi v LaLige nebetonujú a väčšinu zápasu nebránia :)
P.S. Raphinha mal minulú sezonu dosť veľa GA aj proti superom v hlbokom bloku...
alirael: skusim ti to vysvetlit. asi netusis co je amortizacia. lukas tu daval o tom video. rashforda keby kupime, tak ho pravdepodobne kupime na 3 roky. kvoli jeho veku. cize 30+3x14=72,ktore ked vydelis 3 mas 24m na 3 roky... rovnaka suma ti vyjde v gordonovi cca kedze je tych 80m sa rozlozi na 5 rokov+ plat(okolo 10m) vydelis 5timi= 26m...rozdiel mas ubohych 2m....chapeme sa???
sylarko skúsim ti to vysvetliť ani Lukáš úplne nevie akú ma Gordon zmluvu (ako sú nastavené bonusy, aký ma presne plat) rozdiel medzi ním a Rashofordom môže byť 2m ako píšeš, môže to byť aj 5m a viac. O tri roky ten rozdiel bude výrazne vyššie (lebo Rash by podľa tvojich výpočtov skončil) ak sa Gordon chytí nebudeme ľutovať. Ak nie... no uvidíme každopádne ked zjavne rátama každé euro a nevieme podpísať Cancela, Cucu, Grimalda, Silvu... sa mi zdá tá čiastka hoc amortizovaná odvážná za náhradníka ako píšeš. Ak by to mal byť hráč základu je to OK. Ale ak za náhradníka dávaš 80 mega tak prečo je za Alvareza (hráča do základu) 120-150 veľa? Však aj on sa bude amortizovať..... a tiež minimálne 5 rokov....
Luis_F: zjavne sme v 1:1 pravidle a peniaze MAME. keby sme peniaze nemali, tak logicky gordona nekupujeme. je zjavne, ze chcem najprv poriesit hrot a az potom pojdeme po zvysnych hracov. koncom juna konci tusim, ak sa nemylim, fiskalny(ci aky neviem jak sa tomu povie) rok. prestupak ani oficialne nezacal. s Cancelom sa rata, zeby mal prist. tympadom davat za cucurellu 60m by nedavalo zmysel. a Silva asi nebol priorita.
Na druhú stranu len workrate nebude stačiť nato aby si mohol byť útočné krídlo v Barcelone. K tomu treba pridať aj GA.
Či azda ho treba pochváliť za nevýrazné výkony na MS lebo je to hráč Barcelony?
P.S. Raphinha mal minulú sezonu dosť veľa GA aj proti superom v hlbokom bloku...
Nerozumiem ale preco si zatiahol do diskusie Rashforda? To jako nie su dalsi fotbalisti na planete za ktorych vie klub dat 80mega na kridlo? Wtf 😃