Možno som jeden z mála,ale mne sa táto šaškáreň nepáči....
Ešte keby šlo o Haalanda,Kane,Vitinhu,proste hráčov tohto rangu,ale toto fakt za to nestojí.
Myslím,že budeme na dlhé roky vo vojne s Atletmi a ostatným mužstvám na smiech.
Co si budeme, je to trošku jako kdyby jsme šli all in pro tehdy Sáncheze třeba, který sice tu byl, ale velkou stopu neudělal a nejspíš ani za to nestál. Jsou prostě lepší hráči, kvůli kterým se zadlužit.
ja myslim, ze tuto saskaren zacalo ATM vtedy, ked na legitimne cisto profesionalne zaslane ponuky na hraca odpovedalo verejnym vysmechom klubom, ktore tieto ponuky predlozili. Nehovorim, ze na tento maškarný vlak musime naskakovat, ale Barca len reaguje. A po tom, co Alvarez dal verejne vyhlasenie, ze chce odist, je dobre, ze signal spat vyslal aj Laporta, aby hrac nezacal mat pochybnosti.
Ide o to, že sa to môže kľudne ťahať do konca prestupáku a ani to nám nedáva garanciu že sa to dotiahne do úspešného konca, hlavne za nejakú nie moc prestrelenú sumu
no to nikto nema garanciu:D ATM, my, ani hrac, ale povedal by som, ze my sme v najlepsej pozicii, lebo Alvareza stale kupit mozeme, ale nemusime. ATM musi Alvareza predat, nechce mat takeho hraca v kabine. A Alvarez si musi najst novy klub, lebo v ATM ostat nemoze.
Proč ignorujeme ten tlak mediální, který často jde z prostředí klubu. Proč to startuje až formální nabídkou po měsíčním čtení, jak hráč chce Barcu atd? Příběh nezačíná od prostředka. Nejdřív masáž mediální, náznaky a mluvení, ATM nasrané, muselo se bránit odpovídáním. Následně směšná nabídka (pro ATM, protože si svého nejdůležitějšího hráče cenní víc), na kterou odpověděli jak je směšná. Ale nabídka přišla už do nasraného klubu a spustila se šaškárna ještě s větší masáží a tlakem ze strany hráče i Barcy, kdy si tu veřejně mluví o hráči, co je vázaný smlouvou (správně nesmí spolu mluvit o přestupu atd). Příběh má dva pohledy, ne jak hodná Barca dala formální nabídkou a jen chudáci jednají se zlým ATM.
ATM bude taktiez tlacene vyriesit tento prestup cim skor aby stihli priviest nahradu. Riesit to pocas transfer dedline day je blbost.
Ako som uz niekde pisal po sampionate by som im znova poslal ferovu ponuku (co je fer neriesim) ak ju odmietnu poslal by som im novu ponuku o 5M menej atd atd a na tranfer deadline day im znova poslal prvotnu ponuku :-D
village hej, ale takto blufovat mozes, ked druha strana nevie, ake mas karty, tu si myslim, ze vie kazdy vsetko o kazdom a neje vylucene, ze tam hra rolu aj vztah Alemany vs Deco. Ludia pribehy emocie:D Navyse ako pises, ATM aj keby bolo naklonene predat Alvareza musi najst nahradu, ktoru nezozenie okamzite...
ATM je svete a barcelona zla. este samotní fans barcelony budu obhajovat atletiko...chovaju sa ako male deti...postuju nasich hracov v ich dresov na ich oficialnej stranke a robia si z nej srandu a barcelona je ta zla?? barca ich kludne za toto mohla zalovat...vsade na internete dostalo ATM za toto biedu i od fans realu...to len tu na podtatranskom konziliu to budu obhajovat...
Sonetcz:
1:ked ides s niekym vyjednavat, tak polozis na stol urcitu ponuku, ale nezacnes hned tou najvecsiou lebo ti ju este navysia. 100m ako zaciatok bola normalne legit ponuka. a bolo jasne, ze ju odmietnu. nepoviem, keby to bolo 60m, tak to by mohol byt pre nich vysmech...
2: ty ked stretnes nejaku babu a chces ist s nou na rande, tak ides najprv za jej otcom sa opytat, ze ci s nou mozes ist von?? nemyslim si...
3: predstav si, zeby barca sla najprv za ATM a dojednala prestup, dajme tomu by sa to tiahlo 2 tyzdne, vsetko by bolo dohodnute a potom zistis, ze hrac k tebe nechce...co by si robil v tom pripade?....sak rozmyslajte trocha...
Popravde nechcel by som byť veľmi ani na mieste Atletica. Má hráča ktorý otvorene deklaroval že chce odísť, nechcú ho už ani fanúšikovia a keď budú Atléti pýtať príliš veľa hrozí im že im zostane znechutený útočník s veľkým platom... som zvedavý ako to dopadne, ale popravde nie som z neho taký očarený že za neho treba pustiť 130 alebo 150mega... možno nám paradoxne MS ukážu či je alebo nie je hodný takej sumy, možno rozhodne v troch zápasoch po sebe o postupe, možno sa zraní na pol sezóny (to mu neželám) a bude všetko jasné... uvidíme som veľmi zvedavý :)
Boli hráči ako Mbappe v PSG, Balle v Madride a určite sa nájde mnoho ďalších, ktorý chceli odísť a nebolo im to umožnené. Ja som názoru že vo svete, kde zmluvy sú kryté zákonom, nestačí že chce hráč a chce Barca a na to čo chce ATM sa kašle. Možno keby sa počkalo rok, kedy by mal Alvarez odohráte 3/6 sezón by to aj pre ATM bolo prijateľnejšie. Aj cena z 500 milionovej vystupnej klauzuly by bola iná. A tak tiež neprospieva cene taký veľký verejný záujem Barcelony, keď jasne vedia aké sú podmienky zlmuvy. ATM nepovedalo že ho nikdy nepredá, ale jasne odpovedalo, že ak tak veľmi ho chcete a viete akú má zmluvu tak si zaplaťte.
alvarez je po zraneni. keby neboli MS, tak by sa este doliecoval. ja by som ho podla MS nesudil, kedze este argentina hra vsetko cez messiho...ja verim, ze flcik z neho zrobi hraca, ktory nam pomoze ziskat dalsie uspechy do buducnosti. ked ti za kroupiho mozu po jednej uspesnej sezone pytat 100m, ci woltemate ist za 90 do NC, tak alvarez moze ist kludne za 130+
horenohami: ty a tie tvoje zakony.....Mbappe sa nechal ukecat na miliony, len aby dalsi rok odisiel zadarmo. Balovi bolo jedno ci hra alebo sedi na tribune, kedze si mohol hrat ten svoj golf. alvarez si myslim je uplne iny typ cloveka...
Každý sa tu dušuje že Alvarez musí prísť, lebo sám povedal že chce.. akoby to boli roky zabudnuté, keď aj Nico Williams povedal že chce prísť a nič z toho. Navyše ATM je voči Barcelone viac nepriateľské ako Bilbao, má väčší rozpočet ako Bilbao a teda aj väčšie možnosti, ako tento prestup zavrhnúť. Strašne veľké divadlo je okolo toho a to je až veľmi podozrivé.
sylarko, až teraz si na to prišiel? Nikde niet toľko géniov, ako tu. Stačí pár neúspechov a
títo kvázi fanúšikovia sú v Reáli a keď prídu výhry sú späť. A všetci sú múdrejší ako trénersky štáb či riaditeľ, oni toho už veľa dokázali.
Ešte keby šlo o Haalanda,Kane,Vitinhu,proste hráčov tohto rangu,ale toto fakt za to nestojí.
Myslím,že budeme na dlhé roky vo vojne s Atletmi a ostatným mužstvám na smiech.
Ako som uz niekde pisal po sampionate by som im znova poslal ferovu ponuku (co je fer neriesim) ak ju odmietnu poslal by som im novu ponuku o 5M menej atd atd a na tranfer deadline day im znova poslal prvotnu ponuku :-D
Sonetcz:
1:ked ides s niekym vyjednavat, tak polozis na stol urcitu ponuku, ale nezacnes hned tou najvecsiou lebo ti ju este navysia. 100m ako zaciatok bola normalne legit ponuka. a bolo jasne, ze ju odmietnu. nepoviem, keby to bolo 60m, tak to by mohol byt pre nich vysmech...
2: ty ked stretnes nejaku babu a chces ist s nou na rande, tak ides najprv za jej otcom sa opytat, ze ci s nou mozes ist von?? nemyslim si...
3: predstav si, zeby barca sla najprv za ATM a dojednala prestup, dajme tomu by sa to tiahlo 2 tyzdne, vsetko by bolo dohodnute a potom zistis, ze hrac k tebe nechce...co by si robil v tom pripade?....sak rozmyslajte trocha...
horenohami: ty a tie tvoje zakony.....Mbappe sa nechal ukecat na miliony, len aby dalsi rok odisiel zadarmo. Balovi bolo jedno ci hra alebo sedi na tribune, kedze si mohol hrat ten svoj golf. alvarez si myslim je uplne iny typ cloveka...
títo kvázi fanúšikovia sú v Reáli a keď prídu výhry sú späť. A všetci sú múdrejší ako trénersky štáb či riaditeľ, oni toho už veľa dokázali.