Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2026-06-30 07:25:31
Možno som jeden z mála,ale mne sa táto šaškáreň nepáči....
Ešte keby šlo o Haalanda,Kane,Vitinhu,proste hráčov tohto rangu,ale toto fakt za to nestojí.
Myslím,že budeme na dlhé roky vo vojne s Atletmi a ostatným mužstvám na smiech.
2026-06-30 11:12:31
Popravde nechcel by som byť veľmi ani na mieste Atletica. Má hráča ktorý otvorene deklaroval že chce odísť, nechcú ho už ani fanúšikovia a keď budú Atléti pýtať príliš veľa hrozí im že im zostane znechutený útočník s veľkým platom... som zvedavý ako to dopadne, ale popravde nie som z neho taký očarený že za neho treba pustiť 130 alebo 150mega... možno nám paradoxne MS ukážu či je alebo nie je hodný takej sumy, možno rozhodne v troch zápasoch po sebe o postupe, možno sa zraní na pol sezóny (to mu neželám) a bude všetko jasné... uvidíme som veľmi zvedavý :)
2026-06-30 11:23:17
Každý sa tu dušuje že Alvarez musí prísť, lebo sám povedal že chce.. akoby to boli roky zabudnuté, keď aj Nico Williams povedal že chce prísť a nič z toho. Navyše ATM je voči Barcelone viac nepriateľské ako Bilbao, má väčší rozpočet ako Bilbao a teda aj väčšie možnosti, ako tento prestup zavrhnúť. Strašne veľké divadlo je okolo toho a to je až veľmi podozrivé.
2026-06-30 16:15:54
boha tu je kazdy mudry jak radio. Flick asi asi nevie co robi.