Uprimne cakam uz ked bude koniec prestupoveho obdobia a koniec tejto telenovely. Vyzera to uz rovnako ako s Coutinhom, ktory k nam prestupoval pomaly 3 roky a ked prestupil, bol to jeden z najvacsich failov. Potom to iste bolo s Griezmannom, a s rovnakym vysledkom a teraz toto.
Ja uz ani neriesim ze ci by mal alebo nemal prestupit - rovnako ako s Gordonom verim ze Flick ma svoje dovody preco ich chce a ze uz neraz ukazal ako z hracov vie vytrieskat maximum. Ale skor ma uz nebavi citat kazdy druhy clanok o Alvarezovi pricom nakoniec to aj tak moze skoncit ze sem ani nepride. A pritom chalan ma hlavu na MS teraz a medzi Barcou a Atleticom mozno naozaj nieje ziadna komunikacia aktualne, ale kazdy den nove exkluzivne overene info...
Souhlas už aby to skončilo. Já osobně jsem přesvědčen že u nás bude Alvarez top, očividně i Flick a vedení když po něm jdou v podstatě all in. Věřím že případ Coutinho, Griezmann se opakovat nebude, tam to byly naprosto nedomyšlené přestupy za těžké prachy a do systému vůbec neseděli, tady si myslím že naopak Alvarez by seděl skvěle. Často se teď kritizují jeho výkony na MS, ale já mám právě pocit že hlavou je trochu jinde..
tiez mi tato saga ide na nervy a chcem aby bolo here we go co najskor. a jedine co maju coutinho, griezmann a alvarez spolocne je cenovka. alvarez u nas pod flickom bude mat jasne miesto... coutinho hral prvy polrok paradne. pak ho zacali davat na LW. (ja som vtedy cakal, ze prichadza ako nahrada za iniestu)... a slo to do sraciek. griezmann detto. prichadzal, ked na jeho pozicii hral messi a tak musel hrat rovnako na LW, kde mu to nesedelo. alvarez bude mat u nas jasne miesto na 9tke. (to ze to nieje klasicka 9 kazdy vie, cize sa o tom uz nemusime bavit dookola)....ja flickovi verim, a snad vie co robi....
nick: tvoj nazor nikoho nezaujima. na MS hra po zraneni. zrejme este nieje uplne fit. tebe staci pozriet flashscore a hodnotit...cela argentina hra na messiho. tak maju nastaveny system. alvarez u nas bude uplne iny hrac. to sa s tebou kludne stavim o co chces
Nick: ale pred prestupom ku nam mal 10+3...samozrejme, ze nestal to co alvarez, ale keby sme sa riadili podla statistik, tak tu asi nieje. to iste gordon.
Ja jsem zvědavý jak tohle dopadne, co když AM si proste bude stát za svým a bude chtít minimálně 150mil. a když mi to nedáme teda doufám, tak co potom. 🤷🏼♂️ Jak je jako přesvědčí k přestupu když on veřejně řekl, že chce pryč.
Ja uz ani neriesim ze ci by mal alebo nemal prestupit - rovnako ako s Gordonom verim ze Flick ma svoje dovody preco ich chce a ze uz neraz ukazal ako z hracov vie vytrieskat maximum. Ale skor ma uz nebavi citat kazdy druhy clanok o Alvarezovi pricom nakoniec to aj tak moze skoncit ze sem ani nepride. A pritom chalan ma hlavu na MS teraz a medzi Barcou a Atleticom mozno naozaj nieje ziadna komunikacia aktualne, ale kazdy den nove exkluzivne overene info...