Tak minule majstrovstvá sa to písalo ,tu došla situácia keď Leo má dostať jasnú červenú kartu za zasiahnutie lýtka zozadu (iný dostal) a nedostane ju,pokial sa pozrieš na rozlosovanie pavúka čo dostáva Argentína a bude ešte ďalej dostavať nenájdeš tam jediného favorita. Je to možno zhoda náhod ale prinajmenšom dosť podozrivá . Faktorov je tam dosť na čele s tou kartou
co je na tom podozrive? super koza mala hrat aby porazila kongo. potom nemusela mat ťažkých súperov. ake aky to byde slastny pocit ked vyhra MS proti tazkym superom
Situace se zkrátka vyvinula tak že je Argentina na nejjednodušší straně pavouka, lidé se v tom zbytečně hrabou. A upřímně, kdyby za Argentinu nehrál Leo nikdo by to neřešil. Zajímavé že Ronaldo měl mít stopku na 2 zápasy a vesele si hraje, o tom se moc nemluví, FIFA tedy nadržuje i Ronaldovi nebo? Hrozné divadlo, a zbytečné.
Čo by nepovedal zakomplexovaný fanúšik Ronalda, ktorý tu nemá čo oxidovať ...
Arsenal mal ľahký pavúk v LM a čo? Budeme tvrdiť, že im to tak nalosovali schválne? Ešte som nevidel, aby bol niekedy pavúk rozlosovaný vyvážene. Vždy je to v osemfinále také nevyvážene, že maž klasické derby Real vs City a potom máš aj zápas typu Bruggy vs PSV. Keby som počítal koľko chýb nastalo v LM nie to ešte v La lige. Ako keby rozhodcovia chyby nerobia. Problém je asi inde v domýšľaní takých ronaldakov ako si ty ...
Hlavně celý playoff pavouk se vyvine na základě výsledků základních skupin takže teorie že Argentina "dostala" nejlehčí soupeře nedávají smysl. Možná kdyby Portugalsko dokázalo porazit Kongo taky by to měli jednodušší 🤣
viac hracov malo dostat cervenu. fanusikovia najlepsieho hraca historie teraz nariekaju pretoze keby messi dostal cervenu. ocividne by argentina uz bola doma.
Nejak sa tu zabuda, ze Ronaldo dostal v poslednom zapase kvalifikacie CK za uder laktom a mal mat suspendaciu na prve 2 zapasy MS...ale Fifa mu to zrusila.....
Puding je typicky produkt myslenia realu. Ked Real kope penalty v uplnom nepomere voci zvysku ligy je to ok. Ked barca kope 2 zapasy po sebe urcite je to korupcia. Dement
Takže koľko penált je OK a koľko už nie? Sú nejaké relevantné čísla? ja že sa to hodnotí dľa zákrokov ale ak je nejaký pomer, ktorý musí byť dodržaní rád sa niečo nové o futbale naučím...
Počas minulých MS asi tak pomáhali Argentíne, že keď viedla 3-2 vo finále, odpískali penaltu v prospech Francúzska za nastrelenú, skrčenú ruku. A potom presvedčili Francúzov, aby sa poddali a nedali jedenástky počas rozstrelu. A Argentíne aj tak pomáhali, že im zrušili 3 góly proti Saudskej A. A mohol by som aj pokračovať.
Velmi by ta to zaujimalo ? Tak si pusti zapas proti holandsku .. messiho ruka ? Napriklad vtedy aj virgil pochopil kolko bije .. nakopnutie lopty na holandsku striedacku bez karty napriklad
Ja ten zápas poznám a Holandskom naspamäť. Skúsiť si pozrieť čo sa odohralo predtým a prečo rozhodca nemohol v žiadnom prípade dať Leovi žltú. Nemám ani čas, ani záujem vysvetľovať.
CHIGO- ja som neni žiadny fans Ronalda a ani žiadneho hráča ,ja nefandim hracom ale klubu.
Ejdi- neviem čo pleties Portugalsko či Ronalda nikto o ňom nepísal ak povieš že Messi mal dostať červenú jasnú a nedostal ,že má najľahšieho pavúka a minule majstrovstvá tiež to bolo ako bolo tak to neznamená že si Fans Ronalda alebo že ich porovnávaš .
minule MS to bolo uplne v poriadku, naozaj neviem co splietas. pavúka ocividna asi vybavil infantino. a ta cervena az taka asi nebola ked sa pozres co sa momentalne na MS deje
Ach Puding, hloupost některých lidí nemá hranice bohužel.. Portugalsko do toho pletu kvůli kontextu ale nejsem si jistý jestli víš co to znamená. A dám ti jednoduchou otázku, řešil by si takto co měla Agentina na minulém MS za soupeře a na tomto kdyby tam nebyl Messi? Dost o tom pochybuji. Zachvilku už budeme číst že nejlepší hráč historie má podplacené všechny zlaté míče, LaLigy a LM, dokonce podplácel i brankáře proto dával tolik gólů.. upřímně je mi z toho smutno.
ved to, ze balogunovi zrusili cervenu, nedali ju messimu a este bol nejaky zakrok v skupinovej faze kde nebola cervena. tak sa tu netvarme ze messimu pomahaju "zase"
Ejdyy- skôr by aom povdal že tvoja hlúposť nemá hraníc keď povie niekto že Messi mal dostať červenú a ostatne veci okolo a ty tam začneš ťahať úplne od veci Portugalsko lebo tu zopár ľudí má dokola komplex z rivality Messi-Ronaldo a Ronaldo hra práve v tam,ja som o Portugalsku áni Ronaldovi nehoviril nič ani nič neporovnával ,jednoducho som povedal že je prinajmenšom podozrivé dosť tých veci .Urcite by som to riesil keďže to hovorim aj o iných keď tam má byt červená tak tam má byt,za slabšie zákroky aj na týchto MS dostávajú CK ale Leo ju nedostal ,prečítaj si vyjadrenie Infantina ako nemohol byt vylúčený lebo ľudia prídu o šou,to je normal za mna nie a je jedno o akého hráča ide. Hádať sa sle nemienim ak by toto bolo ohľadne hráča Realu tak by sa tu zišli šamani a robili tu woodoo a pochovali ho,presne toto je ten rozdielny meter čo nemám rad,ja kopu krat poviem aj na hráča Realu zle aj keď má dostať kartu to uznám ale tu mi príde že ľudia občas majú klapky na očiach a idu len svoje “som fans klubu tak obhajim aj ak spácha vraždu hráč ”
no tak co tak mal dostat cervenu a nedostal. neviete sa cez to preniest. ak vyhra argentina MS aspon môžte hovorit ze len preto ze messi nedostal v prvom zapase cervenu a argentina by tak nepostupila zo skupiny
10Tom10- trosku sa odosobni človek môže povedat keď je niečo zle alebo keď spravia chybu,chyby bez toho aby bol zaujatý ..”keď” vyhra Argentína ,je to možné ale zatiaľ moc proti takým súperom ako Kapverdy neukázala ,podať ten výkon proti iným tak dostanú naložené ,každý zapas je nových 90min tak dá uvidí aj keď pri sile Francúzka neviem uvidí sa.Vie tam prekvapiť aj Anglicko,Španielsko či Maroko takze to treba sledovať a uvidí sa
ja nehovorím ze argentina vyhra, zatial nemali silneho supera. kazdy tu vtedy pisal ze mala byt cervena len teraz neviem o co vam tu ide. mame peticiu podpisat aby argentinu vylúčili z MS alebo co?
Samozrejme, že nevieš o čo ide. Lebo sa nato nedokážeš pozrieť nezaujato. Nikto nežiada vylúčenie Argentíny. Ide len o snahu pozerať sa na veci trošku viac objektívne.
Puding ale já jsem přece vůbec nenarážel na tu situaci ohledně faulu Messiho, kdyby dostal červenou byl bych s tím naprosto v pohodě. Ale plácat tady nesmysli jak je Argentina protěžovaná a vytahovat že už minulé MS bylo "podezřelé" může opravdu jen hlupák. Pokud bych měl uvažovat jak ty tak USA a Portugalsko jsou teda taky potahaný Fifou ne? K tomu si se jaksi nevyjádřil, zajímavé. A nedokázal si odpovědět na tu jednoduchou otázku 😉
jasne ze neni ok ze hra ked dostal cervenu. tak isto ako ronaldo hral ked dostal cervenu a dva zapasy stop. tak uz prestante konecne s tymito nezmyslami
No tak začni čítať - sú tu aj taký čo tvrdia že to červená byť nemala a nie je ich málo.
Tak isto skús nezavádzať. Napríklad Ronaldo 1 zápas stál. Ale téma nie je o Ronaldovi. A nikto sa nezastáva rozhodnutia ohľadom Ronalda. Ide o tom že z futbalu sa vytráca fair play a niektoré výroky Infantina to potvrdzujú.
tema bude taka aku si zvolim ja. ronaldo mal stat dva zapasy, ale musel stihnut MS. tak sa to zariadilo. Messi mal dostat cervenu (podla viacerych rozhodcov nemal, ale drzme sa toho ze mal), ale musel hrat, tak nedostal. fair play sa vytraca, ale nie len v prospech argentiny.
Chlape tebe ide... v jednom príspevku napíšeš že Messiho červenú nikto nerozporuje... v druhom to začneš rozporovať... navrhujem vrátiť sa do školy lebo argument že Messi nemal dostať červenú kartu lebo Ronaldovi dovolili hrať v reálnom svete neobstojí...
Jakože borci já hlavně nechápu co tady furt řešíte... Máme zavolat Infantinovi ať dá Messimu stopku do konce turnaje ať jste spokojený? Já to nechápu, prostě nedostal červenou a dostat jí měl, a na základě toho že je to Messi už se jedou teorie o tom že je Argentina protěžovaná. Situací během sezóny kdy hráč nedostane redku a má je hromada, podle vaší logiky teda všechny týmy kde se to stane platí rozhodčím? Každý je tu chytrý jak radio ale řešíte kraviny sorry.
Skúsim to ešte raz a pomaly. To že Messi nedostal červenú je ako píšeš normálna vec počas sezony je takých zákrokov veľa a nie všetky sa potrestajú. Dokonca sa to dá bez problémov aj obhájiť rozhodcom (pravidlá sú pomerne flexibilné)
To že hlavný šéf danej súťaže ale sitáciu komentuje slovami že hráč nebol dostať červenú lebo by to pokazilo show už také obvyklé nie je...
Luis_F vždyť ale to že Infantinova slova jsou mimo a není to správné tady nikdo nezpochybňuje tak nechápu o co ti jde 😀 Celou dobu tady narážím úplně na něco jiného co mi na některých jedincích vadí, ale nikde jsem nedal najevo že sympatizuji s tím co Infantino říká.. Občas chce opravdu pořádně číst.
To nie je pravda. Sú tu aj názory že Infantino môže hovoriť čo chce a je to OK.
To načo narážam ja že MS strácajú nie len úroveň (počet účastníkov) alebo robí sa z toho len show a biznis a futbal ide do úzadia...
Tak s tím že MS kvůli počtu účastníků ztrácí úroveň teda vůbec nesouhlasím. Na základě čeho? Naopak třeba Kapverdy napsali krásný příběh, a spousta zápasů u kterých to člověk nečekal byla zajímavých.
Ok je to tvoj názor. Pre mňa boli skupiny pomerne nezaujímavé a bez náboja. Kapverdy spravili super show. Ale boli tam aj iné tímy ovela menej úspešne... Mne ten počet a ani to že postupuje aj 3 zo skupiny moc nesedia...
jasne ze uroven isla dole. nejaky pribeh ma netrapi, chcem kvalitne zápasy a timy ako egypt nie su schopne ich odohrať. predtym bolo 32 timov, ja by som to mozno este znizil na 24. teraz mame zbytocne zapasy, ktore pre silne timy su vtip a len sa trapia miesto toho aby naozaj boli vyrovnane zapasy a malo to uroven.
Nezajímavé zápasy byly vždy, i při nižším počtu týmů. Snížit počet na 24 týmů? Nesmysl, pro sport který se hraje po celém světě by to byla akorát škoda. A pokud vám nějaký zápas přijde nezajímavý není nic jednoduššího než na něj nekoukat. Hledáte problémy tam kde nejsou, bohužel trochu neduh dnešní doby.
Ejdyy nesúhlasím. Tvoje riešenie je navyše nezmyselné - nepozerať to.
Neduh dnešnej doby je práve to že sa priemerný dávajú k najlepším. Viac zápasov sa nerovná vyššia úroveň ale len viac peňazí za televízne práva...
Nesmyslné řešení? 😅 Když mě něco nezajímá a nebaví nebudu na to koukat ne? Co je na tom nesmyslného, tvá logika je teda taková že budeš dobrovolně koukat na něco co tě nezajímá a pak si stěžovat že tě to nebaví? Od té doby co si se objevil na téhle stránce jsem si o tobě udělal obrázek, bohužel né moc pozitivní 😀. A to jsem si už říkal že lidi co tu prudili pomalu mizí.
Však jasně, a co teda chcete? MS ve fotbale kde budou jen týmy v top 20 rankingu? Vždy se najdou slabší týmy které hrajou defenzivně, i o tom je fotbal. Tady jste fakt mimo sorry 😅
V pohode Ejdyy áno tym že MS sú raz za 4 roky rád by som sa pozeral na top mužstvá. A nie saudskú arabiu a podobne. Niekto má rád kvalitu a inému na nej nezáleží. Ak je pre teba logické riešenie nepozerať MS aby som si splnil cieľ ktorým je si pozrieť MS ... No jo tvoja logika je TOP!
Co to meleš? Nikde jsem nepsal ať se nedíváš na MS, stačí se koukat pouze na zápasy které tě zajímají 🙂 v celku logické. Také mám rád kvalitu ale né všechny zápasy jsou kvalitní, a to se netýká jen MS. Tak to prostě je. Mimochodem už je to poněkolikáté co mi podsouváš něco co jsem nenapsal, naučit se porozumět textu by neuškodilo
Čo som ti podsunul? Ty si napísal keď ma niečo nezaujíma nebaví nebudu nato koukat.
Ale mňa MS zaujímajú preto ich pozerám. Vyjadril som len názor že rozšírením o ďalšie mužstvá utrpeli na kvalite a je tam podľa mňa viac nezaujímavých zápasov...
Top argument! Dostal si ma! Podme na seba útočiť ako malé deti to dokáže našu prevahu argumentov :)
Tak si to ešte raz preberme ako v pomocnej škôlke.
Vyjadril som názor že rozšírenie počtu tímov znižuje kvalitu MS. Ty so mnou nesúhlasíš a radíš mi:
"A pokud vám nějaký zápas přijde nezajímavý není nic jednoduššího než na něj nekoukat"
Ospravedlňujem sa ale ja dopredu neviem, ktorí zápas bude zaujímaví. Pozerám MS vo futbale tak očakávam kvalitu, tej sa mi v skupinách ale moc nedostávalo kvôli tímom ako S. Arabia a podobne.
Ja chcem pozerať MS /čo najviac zápasov/ a tvoja rada je:
"Když mě něco nezajímá a nebaví nebudu na to koukat ne?"
Lenže problém je že mňa MS zaujímajú, to načo som narážal je že rozšírením o tími bez reálnej kvality a pridanej hodnoty pre šampionát (aj tak sa nikto z nich nedostal cez 1. vyradovacie kolo) strácajú MS na kvalite.
Pokud by sis pořádně přečetl celou konverzaci zjistil by si že si mi cpal do úst něco co jsem nenapsal. Ohledně té sebereflexe o tobě mohu říct to samé 🙂 Tečka, opravdu nemám zapotřebí si psát 2 dny vkuse s nějakým troubou na internetu.
Každý, kto šíri nezmysly o nadržiavaní, je totálny idiot a neschopný akejkoľvek logiky. Nebudem vysvetľovať prečo. Ak niekomu treba vysvetliť, tak vlastne netreba. A žiadna červená nikdy nemala byť.
Ja poznám pravidlá a nereagujem emotívne. Skús si ich niekedy prečítať. I keď nechcený, Leov faul mohol byť na žltú, ale v žiadnom prípade nie na červenú.
Pravidla sa nauc skor ty lebo ked toto niekto urobi v lige na nasho hraca vyplakavas ale tu si ides zastavat ze nechceny faul drzal ho oboma rukami nohu dal na lytko a este ho sotil ale ano bol to nechceny faul
Ty si pozri Infantinove vyjadrenie po zapase nemohol dostat cervenu kartu lebo ludia by prisli o sou nabuduce nech drzi hubu lebo jeho vyjadreniami len prilieva benzin do ohna
Cize nedostal cervenu preto lebo Ronaldovi odpustili 1 zapas? Lenze on dostal cervenu ktora bola jasna a posledny zapas kvalifikacie nehral preto to je ale dvojaky meter a nie rovnaky meter
Ono to ide ešte ďalej v prípade istého američana... Ktorý nestojí ani zápas po červenej... Ale samozrejme všetko je fair play a ovplyvňovanie neexistuje...
tak viacero rozhodcov som videl sa vyjadriť ze to nebola cervena. ja som rozhodca nikdy nebol tak uplne pravidla neviem ale s ck by som ja ziadny problem nemal. ale nejedna sa len o messiho. bolo na MS uz viac zakrokov za ktore nebola cervena ked mala. neni to len messi.
A o ktorom zákroku na červenú sa ešte prezident FIFA vyjadril že hráča sme nemohli vylúčiť aby sme neskazili show? Chyby rozhodcov sa dejú. Ale tu ide o to že prezident FIFA to prezentuje ako zámer nie chybu.
Len ty stále nechápeš pointu diskusie. Chyby sa dejú a ja nejdem sa vôbec baviť o tom či mal alebo nemal Messi dostať červenú kartu. Nato môže mať každý názor (či už fanúšik alebo rozhodca) - článok (keby si ho čítal vieš) je o prezidentovi FIFA - ktorý svojim výrokmi a rozhodnutiami zasahuje do FAIR play turnaja. Povedať že Messi nemôže dostať červenú lebo by to pokazilo show?
Nie nemôže tárať čo chce. Je to najvyšší predstaviteľ organizácie ktorá zastrešuje tú súťaž.
Tak Balagunove zrušenie ti vadí? Ronaldove prerušenie trestu ti opäť vadí? Ale zhovievosť lebo Messi je podľa tvojej pokrútenej logiky OK :) Lebo Messi :)
Mne osobne prekážajú všetky tri prípady, lebo narúšajú fair play súťaže.
je mi uplne jedno ci ronaldo hral alebo nie. messiho nevylucenie sa odohralo na ihrisku, infantino to nestastne a nevhodne okomentoval. balogunovo zrusenie karty ale prebehlo mimo ihriska. to je ten podstatny rozdiel. teraz moze charles volat infantinovi aby quensahovi zrusil ČK
Ľudská nenávisť hýbe svetom a vždy sa nájde idiot ktorý vymyslí konšpiráciu a samozrejme kopa zaslepencov to bude všade vykrikovať. Áno som fanúšikom Barcelony aj Messiho ale vždy sa snažím byť objektívny a nemám problém skritizovať či už výkon hráča Barcelony alebo Argentíny . A to som fanúšikom Barcelony už veľmi dlhý čas . Absolútne milujem tento klub
Bleskovky
27 dní
Raphinha najlepším hráčom zápasu proti Feyenoordu!
Arsenal mal ľahký pavúk v LM a čo? Budeme tvrdiť, že im to tak nalosovali schválne? Ešte som nevidel, aby bol niekedy pavúk rozlosovaný vyvážene. Vždy je to v osemfinále také nevyvážene, že maž klasické derby Real vs City a potom máš aj zápas typu Bruggy vs PSV. Keby som počítal koľko chýb nastalo v LM nie to ešte v La lige. Ako keby rozhodcovia chyby nerobia. Problém je asi inde v domýšľaní takých ronaldakov ako si ty ...
Ejdi- neviem čo pleties Portugalsko či Ronalda nikto o ňom nepísal ak povieš že Messi mal dostať červenú jasnú a nedostal ,že má najľahšieho pavúka a minule majstrovstvá tiež to bolo ako bolo tak to neznamená že si Fans Ronalda alebo že ich porovnávaš .
Tak isto skús nezavádzať. Napríklad Ronaldo 1 zápas stál. Ale téma nie je o Ronaldovi. A nikto sa nezastáva rozhodnutia ohľadom Ronalda. Ide o tom že z futbalu sa vytráca fair play a niektoré výroky Infantina to potvrdzujú.
To že hlavný šéf danej súťaže ale sitáciu komentuje slovami že hráč nebol dostať červenú lebo by to pokazilo show už také obvyklé nie je...
To načo narážam ja že MS strácajú nie len úroveň (počet účastníkov) alebo robí sa z toho len show a biznis a futbal ide do úzadia...
Neduh dnešnej doby je práve to že sa priemerný dávajú k najlepším. Viac zápasov sa nerovná vyššia úroveň ale len viac peňazí za televízne práva...
Ale mňa MS zaujímajú preto ich pozerám. Vyjadril som len názor že rozšírením o ďalšie mužstvá utrpeli na kvalite a je tam podľa mňa viac nezaujímavých zápasov...
Tak si to ešte raz preberme ako v pomocnej škôlke.
Vyjadril som názor že rozšírenie počtu tímov znižuje kvalitu MS. Ty so mnou nesúhlasíš a radíš mi:
"A pokud vám nějaký zápas přijde nezajímavý není nic jednoduššího než na něj nekoukat"
Ospravedlňujem sa ale ja dopredu neviem, ktorí zápas bude zaujímaví. Pozerám MS vo futbale tak očakávam kvalitu, tej sa mi v skupinách ale moc nedostávalo kvôli tímom ako S. Arabia a podobne.
Ja chcem pozerať MS /čo najviac zápasov/ a tvoja rada je:
"Když mě něco nezajímá a nebaví nebudu na to koukat ne?"
Lenže problém je že mňa MS zaujímajú, to načo som narážal je že rozšírením o tími bez reálnej kvality a pridanej hodnoty pre šampionát (aj tak sa nikto z nich nedostal cez 1. vyradovacie kolo) strácajú MS na kvalite.
Tak Balagunove zrušenie ti vadí? Ronaldove prerušenie trestu ti opäť vadí? Ale zhovievosť lebo Messi je podľa tvojej pokrútenej logiky OK :) Lebo Messi :)
Mne osobne prekážajú všetky tri prípady, lebo narúšajú fair play súťaže.