Tak minule majstrovstvá sa to písalo ,tu došla situácia keď Leo má dostať jasnú červenú kartu za zasiahnutie lýtka zozadu (iný dostal) a nedostane ju,pokial sa pozrieš na rozlosovanie pavúka čo dostáva Argentína a bude ešte ďalej dostavať nenájdeš tam jediného favorita. Je to možno zhoda náhod ale prinajmenšom dosť podozrivá . Faktorov je tam dosť na čele s tou kartou
co je na tom podozrive? super koza mala hrat aby porazila kongo. potom nemusela mat ťažkých súperov. ake aky to byde slastny pocit ked vyhra MS proti tazkym superom
Situace se zkrátka vyvinula tak že je Argentina na nejjednodušší straně pavouka, lidé se v tom zbytečně hrabou. A upřímně, kdyby za Argentinu nehrál Leo nikdo by to neřešil. Zajímavé že Ronaldo měl mít stopku na 2 zápasy a vesele si hraje, o tom se moc nemluví, FIFA tedy nadržuje i Ronaldovi nebo? Hrozné divadlo, a zbytečné.
Čo by nepovedal zakomplexovaný fanúšik Ronalda, ktorý tu nemá čo oxidovať ...
Arsenal mal ľahký pavúk v LM a čo? Budeme tvrdiť, že im to tak nalosovali schválne? Ešte som nevidel, aby bol niekedy pavúk rozlosovaný vyvážene. Vždy je to v osemfinále také nevyvážene, že maž klasické derby Real vs City a potom máš aj zápas typu Bruggy vs PSV. Keby som počítal koľko chýb nastalo v LM nie to ešte v La lige. Ako keby rozhodcovia chyby nerobia. Problém je asi inde v domýšľaní takých ronaldakov ako si ty ...
Hlavně celý playoff pavouk se vyvine na základě výsledků základních skupin takže teorie že Argentina "dostala" nejlehčí soupeře nedávají smysl. Možná kdyby Portugalsko dokázalo porazit Kongo taky by to měli jednodušší 🤣
viac hracov malo dostat cervenu. fanusikovia najlepsieho hraca historie teraz nariekaju pretoze keby messi dostal cervenu. ocividne by argentina uz bola doma.
Nejak sa tu zabuda, ze Ronaldo dostal v poslednom zapase kvalifikacie CK za uder laktom a mal mat suspendaciu na prve 2 zapasy MS...ale Fifa mu to zrusila.....
Počas minulých MS asi tak pomáhali Argentíne, že keď viedla 3-2 vo finále, odpískali penaltu v prospech Francúzska za nastrelenú, skrčenú ruku. A potom presvedčili Francúzov, aby sa poddali a nedali jedenástky počas rozstrelu. A Argentíne aj tak pomáhali, že im zrušili 3 góly proti Saudskej A. A mohol by som aj pokračovať.
Velmi by ta to zaujimalo ? Tak si pusti zapas proti holandsku .. messiho ruka ? Napriklad vtedy aj virgil pochopil kolko bije .. nakopnutie lopty na holandsku striedacku bez karty napriklad
Každý, kto šíri nezmysly o nadržiavaní, je totálny idiot a neschopný akejkoľvek logiky. Nebudem vysvetľovať prečo. Ak niekomu treba vysvetliť, tak vlastne netreba. A žiadna červená nikdy nemala byť.
Arsenal mal ľahký pavúk v LM a čo? Budeme tvrdiť, že im to tak nalosovali schválne? Ešte som nevidel, aby bol niekedy pavúk rozlosovaný vyvážene. Vždy je to v osemfinále také nevyvážene, že maž klasické derby Real vs City a potom máš aj zápas typu Bruggy vs PSV. Keby som počítal koľko chýb nastalo v LM nie to ešte v La lige. Ako keby rozhodcovia chyby nerobia. Problém je asi inde v domýšľaní takých ronaldakov ako si ty ...