xD Pri Yamalovi to ale stačí aj keď hrá absolútne h***o, tam ti vlaštovka leto spraví čo? Absolútne zbytočný pre ESP ... :D Títo zaujatí experti.
Celý útok ESP je taký oničom nie kvôli Torresovi.
😂😂😂 umlčel kritiky. To ze nahraje na gól nic neznáme, bohužel je slabý, snaha se mu upřít nedá ale z jednoho zápasu se titul nevyhrává. Představa, že on by měl být útočník číslo jedna me prostě děsí a i kdyby dal hattrick.
pises somarinu. ferrana bolo okamzite cítiť, oyarzabal bol za to cely zapas neviditelny. navyse nevyuzil tutovku. spanielsko nema typickeho utocnika, ale ferrana by som postavil v dalsom zapase od zaciatku.
Nerozumiem ti ako môže byť hráč zároveň neviditeľný a zároveň sa dostať do tutovky. Celý včerajší zápas bol dosť taktický. Ferran to spravil ale perfektne hádam chytí sebavedomie a prinesie si ho aj do Barcelony ako žolík je super!
Tvůj názor, já to prostě vidím jinak, to že se mu včera povedlo pár minut do unavený obrany není nic extra. Hodnotím ho celkově ne po jednom zápase či par minutách.
Mel par dobrých chvil v sezoně a to je proste u nás málo, na tu dobu jak tam dlouho je a co všechno během sezony dokázal spálit by nám jen ublížilo. Myslím, že přes zimu měl zase velkou pauzu kde nedával góly. Ale nechci řešit jeho nejlepší sezonu od 21/22 ale to že se mu konečně něco povedlo v turnaji a hned někdo píše “umlčel kritiky”.
no prave ferran neni lewa alebo haaland, jeho silna stranka nie si goly, podla mna ich dava presne tolko kolko by sme od neho mali čakať. jeho prednosti su inde, nie je to sestnastkovy zabijak a ani nikdy nebude. alvarez to iste, preto treba hladat inde.
Ferran je super žolík, nie hráč do základu a myslím si že tak ho vidí každý rozumný fanúšik. Ma zle zápasy, ma skvele zápasy a po hrozných sezónach pod Xavim doručil pod Flickom viac gólov než sa čakalo. Tom ma pravdu, on nikdy nebude 16 zabijak a preto nepotrebujeme Alvareza ktorý rovnako nieje 16kovy hráč, Ferran pritom ma lepšiu štatistiku v góloch na minúty než Alvarez z viacerých sezón.
Toto zase pisal Ferranofil. Hra otrasne.Vcera dal jednu dobru prihravku a aj to osobne pripisujem nezmyselnemu vystupeniu stopera z linie,ked tam bol jeho spoluhrac.Urobil dieru v obrannej linii ako Viedenske vrata. Predtym mal same spatne dotyky.Vcera by som striedal Oyarzabala,ten bol v lese cely zapas. Ked isli lopty do priestoru,kde ma byt 9ina,ten nosal bol uplne inde a to pokazde. Striedal Olma,ktory hral dobre a osobne by som dal Gaviho. vcera to chcelo pitbula jeho tipu a ak sa Fuente nespamata,Francuzi poslu Spanielov domov.
Jakože nechápu proč ten hate na Fuenteho že by se měl vzpamatovat, Španělsko ještě nedostalo ani gól a včerejší střídání mu vyšlo. Nechápu. Až Fuente skončí zkus se zeptat na místo u repre třeba ti to půjde..
Včera Ferran naskočil do zápasu dobre. Oživil to tam a snažil sa akcie zrýchľovat a zjednodušovať. Napísať, že mal len jednu dobrú prihrávku a samé zlé dotyky je čistá zaujatosť....
Ferranovi extrémně škodí, že hraje na křídle. On prostě (už) není křídlo. Má za sebou povedenou sezónu v Barceloně jako útočník, ale nemůže si formu přenést do repre, když ho pořád stavějí na křídlo.
Túto diskusiu som si otvoril len preto, aby som zistil, či sa napriek všetkému niekto ešte pustí do Ferrana na základe osobných pocitov a zaujatosti. Čo na to povedať... 🤷🏻🙄
Záleží jak se na to člověk dívá, oproti záloze Portugalska která je na papíře top vlastně Pedri zle nehrál. Za mě osobně Vitinha a Bruno na MS obrovské zklamání.
Celý útok ESP je taký oničom nie kvôli Torresovi.
Yamalovi to včera šlo tak priemerne, a Pedri hral na svoje pomery dosť zle.