Presne tak. A Egypťania môžu robiť cirkus v médiách, výsledok je aj tak spravodlivý. Nie že by neboli hrali veľmi dobrý (anti) futbal, ale nakoniec boli menej efektívni. Bodka.
Za mňa jeden z najlepších a najčistejších výkonov rozhodcu na týchto MS. Chápem Egypťanov, že pod vplyvom emócií vyplakávali, ale spätne, ak si pozrú záznam, bolo to správne vyhodnotené.
Thierry Henry
„Keď Egypt strelil gól, ktorý bol anulovaný, VAR vykonal mimoriadne podrobnú kontrolu. Bez ohľadu na to, či súhlasíte s konečným rozhodnutím, alebo nie, tento proces bol dôkladný. Problém je v tom, že neskôr v zápase Egypt žiadal penalty a mnohí očakávali, že tieto situácie dostanú rovnakú úroveň kontroly. Namiesto toho sa zdalo, že tieto momenty boli vyriešené oveľa rýchlejšie, bez vážneho preskúmania, a tu fanúšikovia začínajú klásť logické otázky,“ objasnil Francúz.
Henry pripomína, že fanúšikovia prijali VAR len z jedného dôvodu – pretože sľuboval rovnaké kritériá pre všetkých.
„Ľudia neočakávajú dokonalosť, rozhodcovia sú ľudské bytosti. Ale očakávajú, že rovnaký štandard sa bude uplatňovať na každý tím, v každom rozhodujúcom momente. Ak jeden incident dostane vyčerpávajúcu kontrolu, fanúšikovia prirodzene očakávajú, že iný, rovnako dôležitý incident, dostane rovnakú pozornosť. Keď sa to nestane, kontroverzia je nevyhnutná.“
Puding, to co znamena ? ze rozhodca, alebo var spravil vcera chybu ? alebo ze nieco bolo skontrolovane skor, ci podla niekoho neskor ? alebo chces napisat, ze boli zle rozhodnutia ? lebo si dal len nieco, co niekto povedal ... za mna, osobne za mna to bol vyborny zapas, rozhodca vyborny, var spracoval situacie velmi dobre a spravne ... to ze jeden vyhral a druhy prehral, nie je chyba ani varu, ani rozhodcu, to je skratka futbal, jeden vitaz a druhy porazeny, akurat, ze porazeni to velakrat nechcu pripustit a hladaju chyby vsade inde, len nie u seba
Puding len okopíroval článok zo šport.sk nič viac, Puding prosím hoď aj článok o tom čo na to povedal Zlatan, tam to celé pekne vystihol o čo tu vlastne ide.
Catalonia- ja som nečítal od Zlatana nič aj keď neviem či dosť objektívne keďže je dlhodobo kamarát Messiho. Ja som len skopíroval slova a už sa začalo aj disciplinárne konanie voči rozhodcom že sa to neposudzovalo rovnako
Veď daj aj to od Zlatana, tak isto objektívne ako ok podporovateľov Rosalda. Zlatan si neberie servítky, pomenuje veci tak ako sú.
Disciplinárne konanie, samozrejme, aby ukojili milióny fans na sockách samozrejme podporovateľov Ronalda, Vám je nejaký Egypt u rit..
Ja aj viem ako to disciplinárne konanie dopadne, Letexier bude verejne pochválený a odmenený, ak by nebol Francúz pískal by finále, dúfam, že o tom výsledku dáš aj echo aj keď pochybujem. Rosaldohoniči píšu vždy to čo sa im hodí.
Catalonia- neviem odkedy je Henry podporovateľ Ronalda keď odjakživa zastáva Barcu a bol jej hráč ..Ja ti opakujem že som nečítal nič od Zltana ale aj keby ten natrepe veci,naposledy aom čítal ako sa vyjadril na Haalanda že musí veľa makať aby ešte dosiahol úroveň Zlatana,keď pozrieš ale na čísla vyzerá to práve naopak že Zlatan by mal makať keďže tie čísla v živote nedosiahol.
Mas nejaký komplex s Ronalda?lebo ja som neni jeho fanúšik ja som bol prvý čo hovoril v dobe keď odchádzal z Realu že nech ide že som ZA. Neviem či občas majú ľudia komplex že keď niečo povieš na tému Messi a neni to niečo dobre alebo ešte k tomu na Argentinu tak musíš byt fans Ronalda,to už fakt komplex? Opakujem neni som žiaden fans Ronalda ,dávam sem fakty nie čo aom si vymyslel ale kopírujem názor ex hráča Barci
Puding, nie si trosku mimo ? toto je clanok o : Archivo VAR komentuje kontroverzné situácie zo zápasu Argentíny s Egyptom... k tomu si nenapisal nic, nic si nenapisal k zapasu, k tomu, co sa na ihrisku odohralo, ale pises uplne odveci ... videl si vlastne zapas ? mas na to svoj, vlastny sukromny nazor, alebo len si prisiel hejtovat ?
Bleskovky
28 dní
Raphinha najlepším hráčom zápasu proti Feyenoordu!
„Keď Egypt strelil gól, ktorý bol anulovaný, VAR vykonal mimoriadne podrobnú kontrolu. Bez ohľadu na to, či súhlasíte s konečným rozhodnutím, alebo nie, tento proces bol dôkladný. Problém je v tom, že neskôr v zápase Egypt žiadal penalty a mnohí očakávali, že tieto situácie dostanú rovnakú úroveň kontroly. Namiesto toho sa zdalo, že tieto momenty boli vyriešené oveľa rýchlejšie, bez vážneho preskúmania, a tu fanúšikovia začínajú klásť logické otázky,“ objasnil Francúz.
Henry pripomína, že fanúšikovia prijali VAR len z jedného dôvodu – pretože sľuboval rovnaké kritériá pre všetkých.
„Ľudia neočakávajú dokonalosť, rozhodcovia sú ľudské bytosti. Ale očakávajú, že rovnaký štandard sa bude uplatňovať na každý tím, v každom rozhodujúcom momente. Ak jeden incident dostane vyčerpávajúcu kontrolu, fanúšikovia prirodzene očakávajú, že iný, rovnako dôležitý incident, dostane rovnakú pozornosť. Keď sa to nestane, kontroverzia je nevyhnutná.“
Disciplinárne konanie, samozrejme, aby ukojili milióny fans na sockách samozrejme podporovateľov Ronalda, Vám je nejaký Egypt u rit..
Ja aj viem ako to disciplinárne konanie dopadne, Letexier bude verejne pochválený a odmenený, ak by nebol Francúz pískal by finále, dúfam, že o tom výsledku dáš aj echo aj keď pochybujem. Rosaldohoniči píšu vždy to čo sa im hodí.
Mas nejaký komplex s Ronalda?lebo ja som neni jeho fanúšik ja som bol prvý čo hovoril v dobe keď odchádzal z Realu že nech ide že som ZA. Neviem či občas majú ľudia komplex že keď niečo povieš na tému Messi a neni to niečo dobre alebo ešte k tomu na Argentinu tak musíš byt fans Ronalda,to už fakt komplex? Opakujem neni som žiaden fans Ronalda ,dávam sem fakty nie čo aom si vymyslel ale kopírujem názor ex hráča Barci