Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
JanP Premium
2026-07-11 19:47:21
Upss... hřebíček na hlavičku????
2026-07-11 20:02:02
Zatím bych byl klidnej. To, že se teď o nikom nemluví, nemusí nic znamenat. Přestupy Gordona a Adeyemiho přišly jako blesk z čistého nebe a stejně tak můžeme za pár dní číst HERE WE GO u posily do obrany.
Johny4 Premium
2026-07-11 20:27:54
Načo všetko vytrubovať do sveta ? Aby nám ostatné kluby zvyšovali cenu? Myslím si že Deco sa poučil z histórie. Pamätáme si najväčšie prestupy posledných rokov/a najdrahšie/. Coutinho ,Grizman,Dembelé . snáď len Dembelé ako tak splnil očakávania.Čím viac humbuku a naťahovačiek ,prípadne vydierania od iných klubov,tým to horšie skončila. Alvaréz stojí toľko kolko stojí iba preto,že je stredný útočník. Na íných postoch máme oveľa kvalitnejších hráčov ibaže tie posty máme minimálne zdvojené. Keďže nás topánka tlačí v strede útoku ,tak ho preplatíme. Uznávam jeho kvality ,ale neverím,že dokáže v La Lige streliť ročne 20-25 gólov.Bodaj by to vyšlo,ale niečo mi hovorí,že ideme do veľkého risku.
2026-07-11 20:44:09
Tiež si myslím že je to problém, hlavne ak sa potvrdí že o rok bude klub mimi pravidla 1:1 a tým pádom žiadne prestupy. Treba si uvedomit že taky Cancelo ma 32r ak pride, to znamena ze budeme na neho spoliehat do 34r ?? Christensen tiez nieje najmladsi a najodolnejsi. Araujo ak sa nevschopi tak max na lavicku a vela moznosti tam uz neostava...a to sa ešte nikto nezranil
2026-07-12 00:12:27
Hnevá ma že stále ideme len po Alvarezovi. Čo ak Atletico nebude ochotné ho predať ? Budeme čakať do konca prestupového okna a čo ďalej ? Zatiaľ ostatné kluby nakupujú a my sedíme na zadku a čakáme na Atletico