Pedro je nerealny. s Ferranom ako 1tkou nie. s oyarzabalom to tiez nieje ono, tiez to nieje top striker pre top klub. cize fakt neviem. z tychto moznosti mi ale najviac realny pride oyarzabal...
Ak dáš za Pedra 130m možno, ale to je to isté ak nie horšie ako u Alvareza zrovna jeho preplácať. Ak už radšej by som bral Isaka, ak by Liverpool uznal, že budú na ňom niečo stratový.
naopak to uz radsej ist s ferranom. kroupi je jednosezonny wonderkid ci jak sa tomu povie. chces dat za hraca co rovnako ako alvarez nieje klasicka 9 100m? a to ma 13+0 v G/A je este horsi jak alvarez
Nick01 mozno ano, ale v tejto chvili je proste Kroupi draha macka vo vreci, ktora Lewyho dalsiu sezonu nenahradi. Ked chceme perspektivny talent ok, ale ako skusenu zarucenu nahradu za Lewyho, ktora by nam mala uz dalsi rok pomoct vyhrat LM neni podla mna vhodny.
Cule to povedal presne. Keby mame na hrote top hrot, tak ho ako dvojku a potencionalnu 1tku do buducna zobrat mozme, ale momentalne potrebujeme okamzitu nahradu
Kroupi je horší v V+a ako Alvarez ? v štatistikách keď majú za minulu sezónu štatistiky alvarez 8+4 za 1903 min v LL ... Kroupi 13+0 za 1683 min. V PL ?
Liverpool nikto nevie ako bude ... Tam sa písalo aj o predaji isaka ... O hre 433 .... A v Anglicku je veľa zápasov čiže aj keby hral 4231 tak trojica isak etikite a kroupi si zahrajú dosť minút .... A zdravie isaka tiež otázka.... Bude to zaujimave
Treba však povedať že v jeho veku mať v prvej sezóne v PL 13g na ani nie 1700 minút je niečo neskutočné .....to sú čísla svetového talentu ..... A treba si uvedomiť že ak neprestupi tento rok a v ďalšej sezóne sa 20+ G tak bude mať cenu 150+
Isaka, ktoreho kupovali pomaly za 150m, budu po sezone predavat urcite. Ekitike kym sa nezranil hral jasny zaklad. Princip je ten, ze oni si to dovolit mozu s kroupim, lebo ked im nevyjde, tak tam maju stale tych 2. My si to dovolit nemozme. My musime ist na istotu. Prijde kroupi, nevyjde a potom co? Dalsia stratena sezona. Navyse kroupi hral este donedavna 2. Ligu a teraz za boursmuth kde ten tlak tak vysoky ako v barce nieje. Takych ako kroupi bolo milion.
Samozrejme by bolo fajn ísť na istotu .... Istota gólov na hrot je mbape Kane Halland ... Bohužiaľ pri týchto hráčoch máme jedinú istotu a to že môžme snívať .... Ak chceme útočníka už toto leto tak máme na výber 2 možnosti buď to útočník druhého sledu alebo mladší talent ... Za mňa radšej ten talent nemusí to byť kroupi ale niekto kto má potenciál svetovej triedy ... Pretože Alvarez to za mňa nikdy nebude
Alvarez nikdy nebude top striker ala kane ci haland ale perfektne nam pasuje do systemu. Kroupi nikdy nehral vo velkoklube, tam je to 50 na 50. Ak chceme pomyslat na LM buduci rok, tak len talent nam nepomoze. Do kedy si myslite, ze bude mat flick trpezlivosti, ked bude musiet vkuse hrat len s talentami, tak dojde k tomu, ze flick odide a budeme zas zacinat odznova
A Alvarez je hrot s ktorým môžme podľa teba pomýšľať na LM budúcu sezónu? ..... Ako reálne za mňa ešte na LM nemáme - pri našej obrane .... Čiže aj to je dôvod prečo sa radšej pozerám do budúcnosti ..... A nikdy nebudeš začínať znova keď budeš mať kvalitných hráčov ..
Alvarez je uz skuseny a hral tie velke zapasy a ano mohol by nas posunut k LM. Tu nejde o samotnych hracov, ale aky system hrame. U nas obrana zacina v utoku. Mozes mat najlepsich obrancov na svete, ale pokial ti u nas nefunguje pressing, tak ti to je k hovnu. Uz sa to konecne naucte ako funguje highline
Myslím si že ja chápem ako funguje highline ale zamerať sa kvôli pressingu len na jedného hráča a kvôli tomu ignorovať dalsie podstatne atribúty ktoré mu chýbajú na pozíciu hrotaka je hlupost, detto za takú cenu. Hrotakov čo pressuju už je v tejto dobe dost, dokonca aj Haaland pressuje.
Keby tu energiu dáme do dalších “nepredajnych” hráčov ako Joao Pedro alebo Osimhen, tak by to bolo možno vyriešené. Hlavne pri Chelsea ktorá predala Cucu a je otvorená predaju Enza keďže obaja sa vyjadrovali neisto na buducnost v Chelsea.
Jackopz: v tomto suhlasim. Pedra by som bral, osimhena moc nie, kvoli jeho vysokemu platu a charakteru, ale ako hrac je paradny. Alvarez zrejme padol, taze by som siel po tychto 2. Ziadne talenty ako aslani ci kroupi neberem 👍😂
kupuješ potenciál, ktorý ukázal v 20 rokoch v PL. Ak nekúpiš Osimhena, tak nie je na trhu útočníka svetových kvalít. Logicky sa potom pozriem na tých dostupných s potenciálom.
ked ne ferran tak uz radsej toho oyarzabala a ferran dvojka. jak je to teraz v spanielsku. v pripade odchodu ferrana zobrat ako dvojku aslaniho, ktory ma tiez potencial a nestal by 100m ako kroupi...
Ferran a mám rád, je to šikovný hráč a chcem aby zostal. No ísť s ním ako jednotkou na deviatka do sezóny? V takom prípade je extrémne náročné pomýšľať na LM.
Toľko mien a nevieme sa dohodnúť na jednom 🤣 Tak pridám aj ja jedno Patrik Schick, ostrieľaný útočník a nieje to trpaslík. Do útoku potrebujeme vežu ktorá je silná, len neviem ako je na tom so zmluvou.
Keby tu energiu dáme do dalších “nepredajnych” hráčov ako Joao Pedro alebo Osimhen, tak by to bolo možno vyriešené. Hlavne pri Chelsea ktorá predala Cucu a je otvorená predaju Enza keďže obaja sa vyjadrovali neisto na buducnost v Chelsea.