Naopak,situaciu treba vyuzit a skusit dostat za neho co najviac.Motyka vystrelila a opat sa zabuda na fakty,ze je utocnik s najmensou percentulanou sancou na skorovanie,vzhladom na pocet potrebnych cistych sanci. Jedna lastovicka leto nerobi a mame s nim svoje skusenosti uz roky. Niektori ho miluju a ini nenavidia. Pre mna musi byt hrac Barcy a najma zakaldu milovany vsetkymi.on je velmi kontroverzna postava.co sa tyka vykonov a stale si myslim,ze techniku nema na Barcu a behat moze kazdy,to nestaci.
Az na to ze nepises pravdu. Ferran mal uspesnost premienania sanci 23.2 percenta, pre porovnanie Kane mal 24, Mbappe 12, Haaland 20. Co sa tyka samotnych velkych sanci zahodenych, Ferran mal 16, Mbappe 23, Haaland 30, Kane 21. Vacsina ludi tu ma nerealne naroky na hrotaka a potom vznikaju taketo komentare.
O_Fenomeno asi len nehovoríte o tom istom. snadhladom možno hovorí o MS.
Ferran bol pred finále MS najhorší na turnaji v štatistike post-shot xG. Tá hovorí veľa o kvalite zakončenia. Najlepší na šampionáte boli Bellingham, Messi, Mbappé, Dembélé a Haaland a úplne najhorší (pred finále) Torres.
Tak neviem ako to myslel snadhladom. Ale tá štatistika je hrôzostrašná.
Za mňa Ferran nemá nato aby bol "9" Barcelony. Tento rok mal šancu to dokázať ale jeho "hluché" obdobia boli pridlhé.
Veľa z Vás je tu múdrych, a prídu prvé tri kolá a všetci ho budete chcieť predať, rovnako ako minulú sezónu. Myslím, že každý tuší, že je to geniálny náhradník, ale do základu na č 9 pre Barcu najma v LM nepostačujúci.
Za mě prodloužit smlouvu a přivést ještě další devítku a levého obránce. Alvarez je jen sen některých. Někteří nebudou souhlasit, ale vidím tvrdý postoj Atletica.
Nebol som vôbec fanúšik jeho príchodu za Xaviho, tých 55m bolo vtedy dost ale posledné 2 sezóny si ma získal. Kvalitný žolík, maka a nesťažuje sa na lavičku, teším sa z jeho finálového gólu.
vyborny hrac na lavicku aj do rotacie, sice pozahazduje niekedy nemozne, ale nie uplne vysoky plat a je to dric a makac, ktory sa nestazuje ani na mensiu minutaz.
Jako žolík ke konci zápasu, uplně v pohodě. Do základu ale vůbec, maximálně na nějaké týmu spodku tabulky nebo do poháru. Ale jinak musí být až jako druhá volba na 9tku.
Nechápem prečo Laporta necháva ponuku za Alvareza do konca júla. Atletico sa jasne vyjadrilo že ho nepredá. Ak je teda Kroupi možnosť B treba okamžite konať a zobrať Kroupiho . Bude lacnejší a aj plat nižší.
S gólom Iniestu sa to nedá celkom porovnať. Iniesta bol predsa megahviezda, nenehraditeľny. Feran je náhradník , ktorý stal v 16-ke a tam mu Niki hlavou prihral, inak by sa o ňom ani nevedelo. Keď ho chce PSG, tak bude chcieť aj vyšší plat. Podľa mňa predať, teraz má cenu, čo pominie. Enrique ho nechce výlučne z futbalových dôvodov.
Štatistika spálených šancí (Big Chances Missed)V domácej La Lige za sezónu 2025/2026 Ferran Torres zahodil až 16 veľkých gólových šancí.V priebehu jari dokonca kvôli hernému výpadku po zranení svietil na čele celej španielskej ligy s priebežnými 19 zahodenými tutovkami (podľa platformy WhoScored).
Ked to zhrniem,tak sa v diskusii len potvrdili moje slova.Rozdeluje Cules.jedni ho chcu a ini nie. Znacna cast ho chce ako nahradnika,co je pre mna smiesne.V Barce by mali byt top hraci.Nahradnik nemoze poberat 200tis eur tyzdenne a spalit tolko sanci. Respektujem kazdeho nazor a ten moj sa nemeni.Ferran nema na Barcu.
Ferran bol pred finále MS najhorší na turnaji v štatistike post-shot xG. Tá hovorí veľa o kvalite zakončenia. Najlepší na šampionáte boli Bellingham, Messi, Mbappé, Dembélé a Haaland a úplne najhorší (pred finále) Torres.
Za mňa Ferran nemá nato aby bol "9" Barcelony. Tento rok mal šancu to dokázať ale jeho "hluché" obdobia boli pridlhé.