Ja by som na základe skúsenosti s agresiou Argentíny vo finále MS s týmto dvojzápasom nesúhlasil. Vždy by som si na návrh FIFA našiel nejakú výhovorku. Neriskoval by som zranenia dôležitých hráčov mužstva len preto, aby si Argentína vybila zlosť z neúspechu vo finále MS na mladých a perspektívnych hráčoch a neriskoval by som aby drevorubači "zrušili" niektorého z hráčov.
Messi je modla ale odtiaľ potiaľ, to s Argentínou pôjde už do konca nieje co špekulovať.
Hen toho Infinitiho či ako sa volá tá bosá hlava kopnúť do zadku a stretnú sa možno o 4 roky keď sa podarí . V živote nebola odveta finálového zápasu po regulárne prehratom zápase, tak nech sa zobudia.
Vies ze ten zapas mal byt tak ci tak a ze to oficiálne ziadna odveta nieje. Ma to byt zapas medzi vitazom Juznej Ameriky a Europy, MS s tym oficialne nema nic.
FIFA nič iné nevie, len speňažiť túžbu Argentíny poraziť Španielsko! A čo najskôr.......Ak sa to uskutoční, tak zápas v Južnej Amerike by sa podobal brutálnej hre Argentíny! A FIFA by to nevadilo, len by to víťazstvo zabezpečili ešte lepšie ako to vo finále........veď nič nie je tak dôležité, ako peniaze do vačku FIFA.
Treti gol proti Egyptu po faule a v semifinale druhy gol po faule Messiho staci? Alebo je normalne ze sa vsetko rozhodlo v prospech Argentiny aby bola vo finale a teraz ten deges Infantino chce odvetu?
To akoze vazne faul na Salaha ktory sam povedal ze to posral? Alebo ze lavicka Egyptu na to ani nereagovala a az po minute ked az dostali gol sa zacali dozadovat VAR? Z roznych uhlov to je na youtube. Uplne spravne rozhodnutie.
Messiho faul pred druhym golom? To myslis ked Spence spravil klzacku pravou nohou(ktoru mu vraj trafil Messi - hlavne na tych AI upravenych fotkach) a on mal bolest v lavej ktoru si pocas klzacky vykrutil? Ten "faul" myslis?
Taka Anti-Argentina propagada co prebiehala tieto MS ze az smiesne. (Pricom Chorvatsko a Norsko boli O VELA horsie a priamo poskodene).
Finallisimu chceli uz davno zorganizovat. Nikto necakal ze sa stretnu vo finale MS. To nie je ze si zmysleli odvetu.
Bleskovky
42 dní
Vieme, kedy Barcelona odohrá zápasy o Gamperov pohár
Hen toho Infinitiho či ako sa volá tá bosá hlava kopnúť do zadku a stretnú sa možno o 4 roky keď sa podarí . V živote nebola odveta finálového zápasu po regulárne prehratom zápase, tak nech sa zobudia.
To akoze vazne faul na Salaha ktory sam povedal ze to posral? Alebo ze lavicka Egyptu na to ani nereagovala a az po minute ked az dostali gol sa zacali dozadovat VAR? Z roznych uhlov to je na youtube. Uplne spravne rozhodnutie.
Messiho faul pred druhym golom? To myslis ked Spence spravil klzacku pravou nohou(ktoru mu vraj trafil Messi - hlavne na tych AI upravenych fotkach) a on mal bolest v lavej ktoru si pocas klzacky vykrutil? Ten "faul" myslis?
Taka Anti-Argentina propagada co prebiehala tieto MS ze az smiesne. (Pricom Chorvatsko a Norsko boli O VELA horsie a priamo poskodene).
Finallisimu chceli uz davno zorganizovat. Nikto necakal ze sa stretnu vo finale MS. To nie je ze si zmysleli odvetu.