Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
Rasto Premium
2026-07-21 12:02:14
Ja byť Španielom, pekne im zamávam po tom všetkom, čo predviedli.
2026-07-21 12:03:47
Ja by som na základe skúsenosti s agresiou Argentíny vo finále MS s týmto dvojzápasom nesúhlasil. Vždy by som si na návrh FIFA našiel nejakú výhovorku. Neriskoval by som zranenia dôležitých hráčov mužstva len preto, aby si Argentína vybila zlosť z neúspechu vo finále MS na mladých a perspektívnych hráčoch a neriskoval by som aby drevorubači "zrušili" niektorého z hráčov.
2026-07-21 12:06:31
Messi je modla ale odtiaľ potiaľ, to s Argentínou pôjde už do konca nieje co špekulovať.
Hen toho Infinitiho či ako sa volá tá bosá hlava kopnúť do zadku a stretnú sa možno o 4 roky keď sa podarí . V živote nebola odveta finálového zápasu po regulárne prehratom zápase, tak nech sa zobudia.
2026-07-21 12:07:17
Dúfam, že sa nedohodnú, je pod úroveň Španielov hrať s hentakým pofidérnym tímom.
2026-07-21 15:48:37
FIFA nič iné nevie, len speňažiť túžbu Argentíny poraziť Španielsko! A čo najskôr.......Ak sa to uskutoční, tak zápas v Južnej Amerike by sa podobal brutálnej hre Argentíny! A FIFA by to nevadilo, len by to víťazstvo zabezpečili ešte lepšie ako to vo finále........veď nič nie je tak dôležité, ako peniaze do vačku FIFA.
2026-07-21 16:33:13
Nemalo dojst ani k tomuto zapasu keby rozhodcovia piskali ako mali kopaci z Argentiny mali letiet uz proti Egyptu