Chlape my sme asi pozerali ine zapasy,ak ho nazves jednym z najspolahlivejsich... A veta,ze je lepsie ak ostane teraz a odide zadarmo o rok v prepocte znamena,ze nas jedna sezona Ferrana bude stat 55M o ktore prideme predajom a plus jeho plat. Stale si myslis,ze za toto stoji??? Ja ti neviem,ale mne to teda nevychadza.
V lize vstřelil 16 gólů, tedy stejně jako Yamal. Celkově za minulou sezónu vstřelil 21 gólů. Jasně spoustu šancí neproměnil, ale spoustu jich proměnil a nebýt něj, tak ligu nevyhrajeme. Byl mnohem užitečnější a nebezpečnější než Lewandowski, ale stejně kolikrát dostal přednost právě Lewandowski jen kvůli jménu, i když se mu na hřišti už pletl míč pod nohama a nebyl prospěšný. I tak mu fanoušci nadávali. Končí mu za necelý rok smlouva a klub s ním neprodloužil smlouvu. Prodloužil smlouvu s jinými hráči, ale s ním ne i přestože byl pro klub v minulé sezóně klíčový. Chovali se k němu jako k méněcennému hráči, který má být vlastně rád, jestli se jednání o prodloužení smlouvy vůbec dočká. Možná v září vzhledem k tomu co se tady psalo v článcích? Vůbec se nedivím jeho prohlášení, že pro to, aby zůstal chce, aby mu klub ukázal více lásky. On si to zaslouží. Kdyby s ním Barcelona prodloužila smlouvu na konci minulé sezóny nebo po jejím konci, nic bychom teď neřešili. Já si přeji ať zůstane a když se nepřivede nějaký TOP útočník jako Alvarez, tak ať je normálně jednička na pozici útočníka.
Dody7 uplne suhlasim,mam ho rad a aj ked nepremeni kazdu jednu sancu,super je, ze sa do tych sanci aspon dostane. Nehovoriac o tom, kolko krat naserviroval spoluhracom super lopty a nie vzdy bola z toho asistencia. Problem so sebadoverou ma, to je jasne, ale snazi sa to aktivne riesit. Myslim si, ze od fanusikov (aj tu na fore) dostava nakladane pravidelne a dost casto aj bezdovodne, len preto, ze je to Ferran. Nikdy to nebude super utocnik tipu Salah, Lewa atd., ale tych je na trhu ako safranu a za inu cenu. To, ze chce trochu uznania a lepsiu zmluvu je normalne...blbost je o tom hovorit skor s novinarmi, ako s klubom....ale kto nerobi chyby?
Jednoznacne by mal ostat..Barca dala super zmluvy "inym futbalistom" - myslim, ze s Ferranom by mali najst spolocnu zhodu.
O Ferranovi tu uz padlo asi vsetko, ale cim viac fans so zmysluplnymi nazormi sa vyjadri, tym lepsie, dik chalani! Ferran za mna nema na zaklad v Barcelone, ale predat ho teraz a nepriniest ziadnu nahradu citelne oslabi nas tim. Decovi verim, uz viackrat vybruslil z hororoveho prestupaku viac nez so ctou, vratane minuleho roku, ked nas Nico poslal docerta a vsetko vyzeralo cierne, nakoniec sme sa pekne adaptovali a dnes nikomu nechyba.
Aj podľa mňa by mal Ferran zostať pretože ak sa pozrieme na jeho minutáž a počet strelených gólov v minulej sezóne tak nemôžeme povedať, že bol nanič. Jeho čísla sú lepšie ako Lewowe a nepochopím Deca a spol, že nedokážu Ferranovi ponúknuť lepšiu zmluvu hoci len na rok, aby sme o neho neprišli bez toho aby sme za neho získali aspoň nejakú sumu keď už sme za neho mi dali 55 M. A naviac, dokiaľ nemáme čistú deviatku, tak by to bol nezmysel pustiť aj keď len lavičkovú deviatku a zostať bez nej (9).
Čistě jen k té spolehlivosti. On je hráč, který má doslova výkonnost jak na horské dráze a nikdy nevíš, jak se zrovna vyspal. Jednou mu míč odskakuje a vypadá, že by měl problém i v druhe lize, podruhé hraje jak Villa v nejlepších letech a potřetí neco mezi a takhle to nepravidelně střídá a opravdu může přijít jakákoliv varianta Ferrana. Jako útočník střídající se základu v tandemu s někým viz s Lewou, či vetsinou jako žolík a hráč, který může a nemusí změnit osud zápasu je ideální. No čista 1 na hrot bez konkurence, to už mám obavu, ale furt je to lepší s ním než s nikým.
FcBarcelona2018, podla mna sa so zmluvou otalalo, lebo Ferran neni esencialny hrac timu a zaroven ho nikto nechcel kupit resp. kupit za prijatelnu cenu:D mozno ho chce teraz kupit PSG, ale o rok bude podla mna na tom istom a kluby sa o neho nepobiju:D predlzovat zmluvu takemu hracovi ma teda aj svoje nevyhody, mnohi tu remcaju, ako je potom tazke zbavit sa hracov, ktori nepredvadzaju nic svetoborne, ale maju pomaly viacgeneracne zmluvy :D
Cule90 momentálně máme jen jednoho útočníka. O odchodu Lewandoswkiho se vědělo dopředu a bylo potřeba přivést jeden kvalitní hrot, ale tak jako tak je potřeba mít 2 útočníky, takže bylo i dopředu jasné, že je potřeba, aby zůstal i Ferran. Je rozdíl dávat hráčům platy a délky smluv jako má třeba Stegen (plat), měl Lenglet (délka + plat) a takoví. Navíc třeba u Lengleta nikdo nic nečekal a nebyl přínosem pro tým a měl být pryč už dávno. Ale Ferrana si měli určitě více pohlídat. Nikdy nemluví o tom, ať mu dají smlouvu na 6 let s platem na úrovni Messiho (to ani on sám podle mě nechce), ale prodloužit třeba o 3 roky a trochu mu zvednout plat, protože ať si říká každý co chce, tak pro ten tým opravdu platný je a i velkou měrou díky němu jsme vyhráli titul. Srovnáváš podle mě nesrovnatelné s tím, že lidi pak remcají, že se nedokážeme zbavit hráčů.
Já bych chtěl aby dali Ferranovi alespoň jeden rok šanci jako prvnímu útočníkovi a pak se uvidí. Jestli na to má nebo nemá bych si nedovolil tvrdit, ale já ho mám rád pro jeho pracovitost a pro schopnosti dát gól z ničeho.... Samozřejmě - někdy zazdí i velkou šanci, ale to se poslední dva roky dařilo Lewandovskimu taky..... Za mě si tu šanci rozhodně zaslouží !
Dody7 pamatam si este vyjadrenie Laportu v druhej polovici sezony, ze by si prial, aby Lewa predlzil o rok, lebo je legenda a zasluzi si to. Nechcem povedat, ze nas Lewa drzal ako rukojemnikov a my sme nemohli hladat alternativy, ale podla mna dost dlho nebola vylucena moznost, ze Lewa predlzi a dalsi hrot nebude treba ( i ked si osobne myslim, ze po hrote pokukujeme min. 2 roky, odkedy Lewa hral tiez ako na husenkovej drahe:D). Co sa tyka Ferrana jasne, beriem, ale takisto nikto nemohol cakat, ze Ferranovi rupne v bedni po MS a pojde vyjednavat o svojej zmluve do medii. V time vzdy budu hraci, ktori budu potencionalne vzdy na predajnej listine a ich situacia sa bude prehodnocovat pravidelne kazdy rok a Ferran na takejto listine podla mna vzdy bol a vzdy bude, lebo hra tak ako popisuje Seky27, s dobrymi statistikami, ale nestabilne. Osefovat vcas takym hracom zmluvy podla mna nemusi byt vzdy spravne, aj keby nemali plat ako Messi. Inak aby bolo jasne ja by som Ferrana nepredaval ani keby sme kupili dalsi hrot, lebo Ferran je ako 2ka luxusny a aj v teoretickej konstelacii s Alvarezom bez Ferrana budeme slabsi. Ale zbavit sa ho teraz, ked riskujeme sezonu bez hrotu je skoro samovrazda.
uz sa budem opakovat ale tu zas suhlasim s Cule90 a sekym. ja uz to vidim. predlzime mu a o rok jak mu sezona nevyjde, tak ho tu polka z vas co ho tu teraz hajite budete predavat. a myslim si, ze ferran by isto nesuhlasil so zmluvou na 3 roky, ale chcel by aspon na 5 rokov. a potom dopadne ako araujo a nebudeme sa ho vediet zbavit. na druhej strane ak mame ist do sezony bez hrotaka, tak uz nech ferran ostane.
PS: hoyer, prosim daj mi nejaky link kde dal ferran gol z nicoho...ja si taky nepametam. goly z nicoho davali suarez, lewa v prime a pod. aspon takto si to pomenovanie goly z nicoho predstavujem ja.
Navyse, Dody7, rokovat s hracom ako Ferran rok pred koncom zmluvy nie je nic nestandardne. Ferran nikdy nebol klucovy hrac timu, stava sa nim teraz vzhladom na ine okolnosti (ktore sme nemohli predvidat), ako jeho sportovy vykon. U Yamala by som bol nervozny, ale rokovat s Ferranom rok pred koncom zmluvy je za mna uplne standardne nacasovany postup. Rok pred koncom zmluvy nema novu zmluvu napr. ani taky Vini a dovolim si tvrdit, ze pre real je ovela dolezitejsim hracom, ako Ferran pre nas (s ohladom na sportovy vykon).
Cule90 No už v minulé sezóně předváděl ty "sportovní výkony" a byl důležitý, takže v zimě se klidně smlouva prodloužit mohla. Nebo prostě hned po sezóně, kterou měl skvělou a ne vlastně to nechat hnít, zajímat se o všechno jiné jen ne o prodloužení s Ferranem s tím, že teda by si to s ním možná prodloužil v září. Viniciuse bych úplně nesrovnával, s ním Real chtěl prodloužit smlouvu už hodně dlouho a jednali, ale Vinicius chtěl více než bral Ronaldo v primu a tak se to natahovalo s tím, že Real to nakonec zaplatí. Ale zájem ze strany Realu o prodloužení už tam byl dlouhodobý a hráč to odmítal, takže to je jiná situace.
Presne tak treba sa ho zbavit keď je zaujem od PSG … 5 rokov či koľko sa tu naňho nadava predava sa každy zapas a keď pride ponuka tak zrazu každy piše aby sme si ho nechali. Už davno tu nemal čo robiť a nechapem ani prečo sme ho vobec kupovali za 50mega take poleno
hovorím to stale a pise sa to aj v článku. je lepise ho nechat tuto sezónu aj keby mal odist zadarmo. jednoducho ho nenahradime a tych 50M nam na ihrisku hrat nebude.
raphinha, gordon, ferran, adeyemi, yamal, roony, neviem, ja vidim 6. ak mame s gordonom pocitat aj na hrot tak netreba dalsieho. ked by odisiel roony stale by to stacilo kedze mozme vyuzit akademiu
tal odide, v tom problem nevidim. LK - rapha gordon. hrot - ferran gordon. PK - yamal adeyemi. tym ze bude 5 hracov miesto 6 je mensia pravdepodobnost ze niekto bude nespokojny. najmenej minut bude mat adeyemi.
Podla mna je to tak ze ak Alvsrez alebo iny utocnik nepride tak Torresa bude striedat Gordon. Ak pride tak Gordon sa bude musiet viac uskromnit s minutami a striedat len Raphinu.
On to v tom rozhovore aj naznacil ze jeho pozicia je kridlo a potom takym doolnujucim tonom povedal ze aj hrot. Nechce sa mi to video hladat. Bolo to ked tu cerstvo prestupil a jeden z jeho prvych rozhovorov.
Predať! Ešte im ho aj zabalit a zaviesť až do parku princov.
To by nám bolo treba naložiť mu poriadny plat a zmluvu na dalších 7 rokov aby sme mohli za 2 roky nadávať ako teraz pri MATSovi, že sa ho nikdy nezbavíme a nikto ho nebude chcieť ani na hosťovanie dreváka.
Keď ostane a predĺži do 2031, už tu stvrdne do konca kariéry. Nemám vešteckú guľu a neviem, či prekvapí v dobrom a pôjde výkonnostne hore alebo sa uspokojí ako Koundé po podpise a padne dolu.
Vzhľadom na to, čo predviedol po príchode zo City doteraz a ak kývne PSG na prestup, by som ho tu nedržal, určite príde niekto miesto neho do konca prestupáku.
Potřebujeme ale 2 útočníky a zatím více než měsíc se tu akorát snažíme přivést Alvareze a neúspěšně. Nevidím pak úplně dobře jak přivedeme pak najednou 2 útočníky. A ne fakt neberu, že budeme cpát na útočníka hráče z jiných pozic jako křídel nebo podhrotu.
Jednoznacne by mal ostat..Barca dala super zmluvy "inym futbalistom" - myslim, ze s Ferranom by mali najst spolocnu zhodu.
PS: hoyer, prosim daj mi nejaky link kde dal ferran gol z nicoho...ja si taky nepametam. goly z nicoho davali suarez, lewa v prime a pod. aspon takto si to pomenovanie goly z nicoho predstavujem ja.
On to v tom rozhovore aj naznacil ze jeho pozicia je kridlo a potom takym doolnujucim tonom povedal ze aj hrot. Nechce sa mi to video hladat. Bolo to ked tu cerstvo prestupil a jeden z jeho prvych rozhovorov.
To by nám bolo treba naložiť mu poriadny plat a zmluvu na dalších 7 rokov aby sme mohli za 2 roky nadávať ako teraz pri MATSovi, že sa ho nikdy nezbavíme a nikto ho nebude chcieť ani na hosťovanie dreváka.
Vzhľadom na to, čo predviedol po príchode zo City doteraz a ak kývne PSG na prestup, by som ho tu nedržal, určite príde niekto miesto neho do konca prestupáku.