bolo to vidiet uz na ME...obaja su najlepsi na svojej pozicii, ale ta pozicia je u nas uz pedri...povedz mi co bude teraz hrat pedri? alebo rodri? ktory z nich bude diktovat tempo?
Já rozumím vašim myšlenkám, ale Barca není španělská repre a Flick není Fuente. Pokud ho chce Flick a ještě k tomu ho můžeme vyfouknout Realu (který s ním bude mnohem silnější) tak do toho.
akurat si budu zavadzat. preco asi sedel pedri na lavicke pocas SF a Finale?...ruiz bol pre nich nieco ako u nas FdJ k pedrimu, v repre k rodrimu...takto fakt nevidim ako to ma fungovat. pokial je to len aby sme ho vyfukli realu a zaplatime kvoli tomu 60m+ je to pre teba ok? ja neviem..
A kde furt bereš tu jistotu že to nebude fungovat experte? O tom jestli to bude fungovat rozhodnou hráči a Flick který ho chce né ty ani já, tak o čem se tu bavíme? A nejde pouze o to ho vyfouknout Realu to je bonus, objektivně jde o posílení týmu, typické CDM světové kvality nemáme, Frenkie není CDM a navíc je zraněný, a Bernal je velmi nadějný a hráč světové kvality to zatím není.. tečka.
pozeral si MS? tam to bolo jasne vidiet. ja o tom nerozhodujem a ak to flick dokaze spojit aby to fungovalo, tak budem len rad, ale takto pride aj Bernal o minuty, ktory ma potencial podobny cubarsimu...
sylarko, ty si myslis ze si mudrejsi ako Flick?...ak mu Flick telefonoval tak asi vie preco...jedine ze by sa este teba opytal ci moze...kurva tu je tolko trenerov a teoretikov az az...a nasu repre musel ist trenovat Weiss...navyse Flick nehra takym stylom ako De La Fuente...
LaBrie, ejdy: co sa hned urazate? ja som len povedal co si o tom myslim, ci mam to zakazane? ...ja verim flickovi, a ak ho chcel on osobne, tak som s tym v pohode.
ejdy: na zaklade 2 turnajov. na ME to bolo podobne....
Sylarko nikdo se neuráží, mě prostě jen fascinující jedinci co snědli všechnu moudrost světa a hrají si na to jak tomu rozumí pomalu lépe než Flick 😀. Dost častý jev tady, ne pouze od tebe.
sylarko : Pedri bol posadeny preto lebo nieje dlhobo zvyknuty v 433 robit 8ku. U nas to pod Flickom par zápasov hral a dokonca tam hral dobre ale ako pisu ludia vyssie. Iny tim, styl, trener taktika vsetko. Na MS ktore su raz za 4 roky trener nemohol riskovat a radsej stavil na osvedceneho Ruiza. Problem je ze Pedri uz druhy rok robi hlavneho rozohravaca, vsetko ide cez neho, celu hru ma pred sebou ale nerozvija sa viac ofenzivne. Diktovat tempo sa da aj o poziciu vyssie on sa to musi len naucit zdokonalit. Teraz je zvyknuty ze si pre loptu zbehne medzi stoperov preberie si ju a bez tlaku sa otoci a hlada riesenie. Na MS toto robil Rodri a Pedri musel byt vyssie medzi liniami na co nieje zvyknuty. Nieje zvyknuty ze ma hned na chrbte pressujuceho hraca, ze musi hladat aj riesenie chrbtom k brane, nemoze mat tolko dotykov ale toto vsetko sa vynimocny hrac ako Pedri nauci len to chce pravidelny tréning. To na kratkom repre turnaji nestihnes. Xavi zazil uplne rovnaky prechod a nakoniec si to pochvaloval. Ked sa Pedri nauci byt taky vplyvny aj blizsie k brane tak aj jeho produktivita pojde dost nahor. A nie nehovorim urobit z neho 10tku, to vobec nie. Len musi viac zkomplexniet.
suarez: pekne povedane. myslim si, ze pedri je dost inteligentny hrac na to, aby sa to naucil. len ma napada potom, ze ked sa to nauci a zvykne si na to, a rodri o 3 roky skonci, tak sa zas bude vraciat na doterajsiu poziciu ci ako?
Bernal vyrastie dovtedy do hraca zakladu. Bude sa ucit od Rodriho ako od mentora. Nemusi kazdy mlady hrac hned hrat zaklad. Hlavne na tak takticky zodpovednej pozicii ako ma Rodri. Proste Rodri za mna skor vylepsi Pedriho a Bernala. Jedneho tym ze ho "donuti" naucit sa o poziciu vyssie a druheho bude ucit na jeho poziciu. Mimochodom zas pre Pedriho to nic nove nebude. Na ME 2021 uz hral v trojici s Busquetsom a Kokem v 433. Aj pod Xavim len to nerozvinul uplne a odvtedy co dosiel Flick tak uz tam nehral. Ale aj Flick postupne prechadza do hybridu medzi 433 a 4231.
ako fakt som zvedavy ako bude rodri fungovat s pedrim, ked obaja su najlepsi v diktovani tempa atd..presne situacia ako mbappe a vini v reale, obaja top hraci, ale spolu proste nefunguju... to teraz pedri bude viac v predu? alebo rodri bude robit ulohy FdJ? ci naopak? v oboch pripadoch budu obaja polovicny...fakt nechapem tomuto nakupu
na ME ho tusim hrali viac v predu. tusim v 433 ako 8ku bol casto vypojeny z hry. on potrebuje byt pravidelne na lopte. v 4231 bude musiet hrat s rodrim v double pivote. co nefungovalo ako sme mohli na MS vidiet. k pedrimu/rodrimu sa hodi nejaky box to box player ako je FdJ a v repre ruiz...moj nazor
Pravdo lenze to bolo v systeme 433 a bus hral ako 5tka. iniesta bol nieco ako AM a xavi CM. lenze my teraz hrame 4231. ako bodaj by si mal pravdu a nech to funguje. budem len a len rad.
ak pride rodri 50+ a este alvarez 120? tak za prestupy da barca zatial cca 300 mega ? som ani netusil ze financne je za vodou a to este ziaden predaj 👌
A tak stale to moze byt kachna:) treba pockat do konca prestupaku. V kazdom pripade je to prijemna zmena, ze Gordona a Adeyemiho uzavrel elegantne v tichosti.
Táto správa je premna úžasná bál som sa že pôjde do Realu to by bolo ťažké hrať proti ním keby mali Rodriho. Mam z toho radosť vie zvládať ťažké zápasy a presne takého hráča potrebujeme na dôležité hry
Souhlas, já mám sice Frenkieho docela rád a myslím že takový hate od fans jaký kolikrát má si nezaslouží, ale místo už pro něj nebude, navíc plat má hodně velký.
Vím že budu v menšiné, ale jsem proti. Máme teda extra talentovaného Bernala a Rodri mu teď vezme skoro celý hrací čas. Navíc na té pozici hraje i FFJ.
Mi potřebujeme hroťáka panebože. To budeme hrát celou sezónu s Ferranem nebo s někým kdo není hrot?
no tiez to mam podobne. Bernal ma potencial cubarsiho a teraz strati hrac cas. FdJ pravdepodobne po sezone asi konci, ked vyjde tento prestup. ale ako budem len stastny, ked to bude fungovat.
Souhlas. Máme Frenkieho a Bernala. Jasně teď je Frenkie zraněn, ale až se vrátí, tak zůstane v základu Rodri, druhá možnost bude z lavičky Frenkie a třetí bude Bernal, který taky potřebuje hrát? To si pak moc nezahraje. A co bude vlastně s Gavim? Já upřímně nejsem jeho zastáncem a klidně bych jej prodal, ale co mají v plánu s ním po příchodu Rodriho, když do té středové dvojice by byl až možnost číslo 5 a na pozici podhrota by byl třetí alternativa? A to je v kádru ještě Casado.
sice zapasov je XY ale aj pri tom pocte zapasov mame tych zaloznikov dost. casado je asi jasny. a FdJ bude asi musiet po sezone odist, aspon za nho mozme dostat slusne peniaze. noa gavi fakt neviem kde bude hrat :D
sa mi paci ako tu ludia porovnavaju spanielsky team na ms a barcu, oba timy hraju iny system, v repre jednoducho bol Pedri obetovany pre team a hral inu ulohu aku hra v Barce, tu to bdue vyzerat inac. ak mu nedaju prehnany plat mame o zalohu na 3 sezony postarane. A bernal si zahra viac nez dost aj popri nich podla mna.
to beriem, ze su to 2 odlisne systemy, len obaja su najlepsi v diktovani tempa a obaja to naraz robit nemozu. obaja su tiez kreativny. ale ak ho chce Flick, tak verim Flickovi.
Když mohla fungovat záloha Busi, Xavi a Iniesta nevidím důvod proč by to nemohlo fungovat teď. Naopak Rodri může odemknout Pedriho kreativitu ještě více.
Fabrizio Romano
🚨 𝐁𝐑𝐄𝐀𝐊𝐈𝐍𝐆: 𝐁𝐀𝐑𝐂𝐄𝐋𝐎𝐍𝐀 𝐒𝐄𝐍𝐃 𝐂𝐎𝐍𝐓𝐑𝐀𝐂𝐓 𝐓𝐎 𝐑𝐎𝐃𝐑𝐈 𝐀𝐍𝐃 𝐂𝐎𝐍𝐓𝐀𝐂𝐓 𝐌𝐀𝐍 𝐂𝐈𝐓𝐘! 🔵🔴💣
Rodri has spoken to Barça director Deco and Hansi Flick and gave 𝐆𝐑𝐄𝐄𝐍 𝐋𝐈𝐆𝐇𝐓 to Barcelona to proceed in talks 💥🤝🏻
Official contract proposal already in Rodri’s agent hands and Barça also made club to club contact with Manchester City.
𝐎𝐏𝐄𝐑𝐀𝐓𝐈𝐎𝐍 𝐑𝐎𝐃𝐑𝐈: 𝑼𝑵𝑫𝑬𝑹𝑾𝑨𝒀. 🔥
Bleskovky
58 dní
Vieme, kedy Barcelona odohrá zápasy o Gamperov pohár
Napr.4 roky by boli veľa...
Jak říkám místní experti vždy ví vše nejlépe, dokonce i lépe jak Flick.
ejdy: na zaklade 2 turnajov. na ME to bolo podobne....
U nás sa dohodne?
Mi potřebujeme hroťáka panebože. To budeme hrát celou sezónu s Ferranem nebo s někým kdo není hrot?
🚨 𝐁𝐑𝐄𝐀𝐊𝐈𝐍𝐆: 𝐁𝐀𝐑𝐂𝐄𝐋𝐎𝐍𝐀 𝐒𝐄𝐍𝐃 𝐂𝐎𝐍𝐓𝐑𝐀𝐂𝐓 𝐓𝐎 𝐑𝐎𝐃𝐑𝐈 𝐀𝐍𝐃 𝐂𝐎𝐍𝐓𝐀𝐂𝐓 𝐌𝐀𝐍 𝐂𝐈𝐓𝐘! 🔵🔴💣
Rodri has spoken to Barça director Deco and Hansi Flick and gave 𝐆𝐑𝐄𝐄𝐍 𝐋𝐈𝐆𝐇𝐓 to Barcelona to proceed in talks 💥🤝🏻
Official contract proposal already in Rodri’s agent hands and Barça also made club to club contact with Manchester City.
𝐎𝐏𝐄𝐑𝐀𝐓𝐈𝐎𝐍 𝐑𝐎𝐃𝐑𝐈: 𝑼𝑵𝑫𝑬𝑹𝑾𝑨𝒀. 🔥