Musíme jít po novém stoperovi a alespoň se uvolnilo místo. Máme teď opravdu jednoho kvalitního stopera (Cubarsi), jednoho průměrnějšího stopera (Martin), stopera, který bude využíván i na jiných pozicích (Eric) a skleněného stopera (Christensen). S tím nemůžeme jít do sezóny. Nyní je tedy vytvořen prostor, tak pojďme pro kvalitního stopera do základu ke Cubarsimu!
Koundé jasně, ale ten už dlouhou dobu stopera nehrál. A zákonitě, když se dá on na stopera, tak někdo jiný bude muset jít na pravého obránce a to může být třeba i mnou zmíněný Eric Garcia, takže bychom se stopery na tom byli počten vlastně stejně. Leda by na pravém obránci dostával příležitosti pravidelně Fort, kterému bych to teda přál a zasloužil by si to.
Já taky. Ta původně spekulovaná výše klauzule je teda asi blbost, ale jaká je jeho skutečná výše klauzule? To nikde nebylo, jen že Bilbao nechce jednat, ale on musí mít nějakou výstupní klauzuli přeci a pokud by to nebylo třeba 80 miliónů eur, tak bych do toho šel. Třeba do částky 40 miliónů eur.
Myslím, že výstupní klauzule ve smlouvě být nemusí. Když je, oslabuje to pozici zaměstnavatele, protože v případě jejího uhrazení zájemcem a vůli hráče odejít s tím stávající zaměstnavatel moc neudělá (může nabídnout vylepšení smlouvy a sliby). Když není, zaměstnavatel je rovnocenná strana při vyjednávání.
Její ne/zavedení a stanovení výše by tak už na začátku smlouvy mělo mít důležitost větší, než jaká se tomu přikládá (aspoň mi to tak z dálky připadá). Klub by ji chtít neměl vůbec nebo co nejvyšší, hráč by ji chtít měl a co nejnižší. Řekl bych, že v euforii z přestupu většinou podlehne spíš hráčova strana.
Jen můj laický pohled.
Ja by som sa nehnal za nejakým veľmi drahým stoperom. Laporte by bol absolútne super. Nechápem, prečo sa ho nesnažili podpisat hneď keď skončil v arabii. Je treba vyvinúť naňho tlak a skúsiť ho nejako presvedčiť nech am pomôže zlomiť athletic. Máme cortesa, mladý, veľmi fyzicky, silný v súbojoch a je ľavák! Podľa mňa moze už o rok byt základ, keď sa trochu naivní od laporteho.
Její ne/zavedení a stanovení výše by tak už na začátku smlouvy mělo mít důležitost větší, než jaká se tomu přikládá (aspoň mi to tak z dálky připadá). Klub by ji chtít neměl vůbec nebo co nejvyšší, hráč by ji chtít měl a co nejnižší. Řekl bych, že v euforii z přestupu většinou podlehne spíš hráčova strana.
Jen můj laický pohled.