presne tak ..toto je obchod a barca nema v ruke nic ine ako obmedzene fin. prostriedky plus dufa ze si to alvarez vytrucuje ..atleti maju s nim dlhodobu zmluvu, ma vykup. klauzulu a je pre nich dolezity
tam nie je co riesit iba sa toho transferu vzdat a hladat inde
dali za neho 100 mega, vela tym riskovali, dali mu zmluvu na X rokov + bonus za podpis. a on to vsetko prijal a podpisal. takze nemoze povedat ani slovo.
aj ked by som ho chcel v time, toto trucovanie, niekedy dokonca odmietanie trenovat alebo hrat aby si vynutili prestup mi je neskutocne proti srsti a uz by som konecne rad videl klub, ktory povie OK trucoval si celu predsezonu - nikde nejdes, a budes sediet na lavicke do konca zmluvy alebo kym sa neospravedlnis.
Ale ak sa to nestalo s Isakom v newcastli, ktory ma za majitela jedneho z najbohatsich ludi na svete pre kt. su peniaze za Isaka drobne tak sa to tak skoro asi nestane
Tak Alvarez netrucoval, chcel len zmeniť klub, čo zakázané nie je, tak prečo by sa mal ospravedlňovať a komu? Veď normálne nastúpil do tréningového procesu v deň, kedy boli dohodnutí. Zatiaľ...
Akoze toto pokryvene myslenie je uz bizar. Je to obycajna situacia zmaestnanec zamestnavatel. Ked chce zamestnanec odist mal by mat na to pravo. Akoze neviem komu z vas by sa pacilo keby ste museli robit vo firme aj ked chcete odist. Ja budem vzdy na strane zamestnanca. Toto hranici s otroctvom. Hrac nie je majetok a to ze sa kluby spravaju ako by bol je chore. A nechodte tu na mna s nejaou loajalitou lebo to zase funguje len jednostranne hrac ma byt loajal ny ma dat klubu vsetko podriadit klubu cely zivot. Ale klub uz loajalny nemusi byt ked uz sa hrac nehodi tak sa k nemu spravaju ako k zebrakovi a ho hocikedy poslu dopice tam uz loajalita nehra rolu. A mne je jedno ci zamestnanec dostava za pracu minimalku alebo 100 milionov stale je to clovek
A su zmrdi lebo sa spravaju ako zmrdi. Vid ich zosmiesnujuce posty na socialnych sietach ked prisli prve ponuky na Alvareza. Ked si slusny clovek tak si nerobis srandu z partnera za rokovacim stolom. To robia iba zmrdi.....
riadne si to zjednodusil. urcite to nieje obycajna situacia zamestnanec zamestnavatel. v tomto biznise funguju urcite specificke pravidla, a kazdy kto ma dvojciferne IQ to musi jasne chapat.
ak hrac podpise zmluvu tak ju proste musi dodrzat, rovnako ako ju musi dodrzat klub aj keby im to absolutne nevyhovovalo, mali by na ten post 5x lepsieho a 5x lacnejsieho hraca, tak nijaky vahadzov mu sami od seba nemozu dat a musia mu vyplatit zmluvu do posledneho haliera. nijake posielanie do p1ce sa nekona.
okrem toho samozrejme, ze uz za podpis tej zmluvy tito hraci dostavaju velmi stedre peniaze.
bizar je hovorit o otroctve pri platoch ze normalny clovek zarobi za cely zivot co takyto hrac za mesiac.
ano su to ludia ale nemali by byt dilina. ja ked s tebou podpisem zmluvu, ze ti budem 7 rokov robit na zahrade, ty za mna zaplatis mojej byvalej firme tazke peniaze a este mi zaplatis za podspis zmluvy a ja sa budem porucat po dvoch rokoch tak neviem ci by si bol nadseny
tiez sa na to viem pozriet aj z inej strany a viem si predstavit, ze sa im absollutne nepaci predavat svojich najlepsich hracov konkurencii.
ako ja byt alvarezom, tak kludne si ma dajte na lavicku a platte mi. na ihrisko nepojdem a ked ma tam poslete, tak sa len poprechadzam...viem to by som zrobil ja, ale ja niesom alvarez a viem, ze alvarez taky nieje. akurat je mi ho teraz uprimne luto. lebo bude dostavat biedu od vlastnych fans a musi hrat v klube, kde byt nechce. a ked mu fakt slubili vo februari, ze ho pustia v lete a teraz sa s nim nechcu ani rozpravat, tak su to hajzli pre mna...a padli u mna na uroven revalu. ale to sa asi realny nikdy nedozvieme..
tam nie je co riesit iba sa toho transferu vzdat a hladat inde
aj ked by som ho chcel v time, toto trucovanie, niekedy dokonca odmietanie trenovat alebo hrat aby si vynutili prestup mi je neskutocne proti srsti a uz by som konecne rad videl klub, ktory povie OK trucoval si celu predsezonu - nikde nejdes, a budes sediet na lavicke do konca zmluvy alebo kym sa neospravedlnis.
Ale ak sa to nestalo s Isakom v newcastli, ktory ma za majitela jedneho z najbohatsich ludi na svete pre kt. su peniaze za Isaka drobne tak sa to tak skoro asi nestane
ak hrac podpise zmluvu tak ju proste musi dodrzat, rovnako ako ju musi dodrzat klub aj keby im to absolutne nevyhovovalo, mali by na ten post 5x lepsieho a 5x lacnejsieho hraca, tak nijaky vahadzov mu sami od seba nemozu dat a musia mu vyplatit zmluvu do posledneho haliera. nijake posielanie do p1ce sa nekona.
okrem toho samozrejme, ze uz za podpis tej zmluvy tito hraci dostavaju velmi stedre peniaze.
bizar je hovorit o otroctve pri platoch ze normalny clovek zarobi za cely zivot co takyto hrac za mesiac.
ano su to ludia ale nemali by byt dilina. ja ked s tebou podpisem zmluvu, ze ti budem 7 rokov robit na zahrade, ty za mna zaplatis mojej byvalej firme tazke peniaze a este mi zaplatis za podspis zmluvy a ja sa budem porucat po dvoch rokoch tak neviem ci by si bol nadseny
tiez sa na to viem pozriet aj z inej strany a viem si predstavit, ze sa im absollutne nepaci predavat svojich najlepsich hracov konkurencii.